- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим за Плажа
Една колекция от подходящи гримове за морето,може ли някой да представи.Неща,с който няма опасност,като излезеш от водата,да си по-мръсна отколкото си влязла.
Ясно е това с Водоустойчивата спирала и за варианта без грим си по-хубава.
Трябва ми нещо подходящо,като започнем от спиралата и сенките и стигнем до подходящия гланц.
Предложения???
Аз честно казано не знам за нещо, което може да помогне![]()
Наистина е най-добрия вариант без грим.
Иначе става едно мазало..![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
![]()
водоустойчивата спирала ясно...
аз за сенки, пудри, моливи... които да не се размажат от водата не съм чувала, но може и да има. По принцип какъвто и да е продукт под действието на солената вода... няма да не се размаже. Ако слагаш нещо не си мокри лицето, докато стоиш във морето.
Аз миналата година си позволих лукса да сложа ФДТ и след като се пръкахме с една групичка руснаци и играхме с топка всичко се беше отмило. Няма смисъл от грима, ако ще влизаш във водата.
А гланца не е фатален, защото когато излизаш от водата може да го обновяваш, да си слагаш пак![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Толкова ли си грозна,че да не можеш да се прежалиш да идеш поне на плаж без грим...
За какво ти е грим на морето? :-о Не съм виждала гримирани на морето![]()
да бе верно за кво и на плажа грим... спирала аре ама иначе...Първоначално написано от allergic
![]()
Няма нищо общо със виншния ми вид,смятам,че съм достатъчно женствено момиче.Има вечери ,в който трябва да бъда с грим и да съм във водата едновременно.
Мус сенките биха свършили работа предполагам и примерно молива да е бял
и да се отмие няма да е толкова фатално,колкото с черния .
Разбирам,но не пречи и да се съобразя с гледните точки на останалите потребители.
Според мен за плажа не е нужно нищо повече , освен най-най много водоустойчива спирала , ако толкова не можеш без грим. И глос евентуално,който периодично се обновява.
Но фон-дьо-тен , пудра , сенки , бронзант , молив ... Просто не мога да си представя какви вълшебни свойства трябва да имат , че да не станат на мазало , като влезеш във водата![]()
Затова по-добре без.
Аз също не намирам смисъл да се ходи на плаж с грим.Аз никога не бих се гримирала и да отида.Тъпо е!Все пак отиваш да се веселиш и да си прекараш весело,а не на конкурс за красота.Има си време и за грим.
ОооПървоначално написано от angel4e777o
има ги!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И аз съм виждала с грим на морето...Забавно ми е...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Представете си - Супер яката мадама! Със супер якото тяло! Готин бански, всичко е на шест... иии ето тя излиза от водата..... а лицето размазано, наподобяващо блоков лист омацан със водни боички... Всякакви шарени и весели цветове и палитри!В тон с лятото! За да бъдете модерни, грима си не пестете и в морето вий се потопете!
![]()
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Първоначално написано от stefity
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Толкова ли те е срам приятелите ти да те видят без грим?![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не,не е зле работата.
Толкова ли е трудно да се отговори на конкретен въпрос.Мога и да съм без грим,пределно ми в ясно,но се интересувам с какво може да се влезе във водата.Никъде не пише,че ме срам
Jeeez
ако това ти е от полза ето какво намерих http://www.euro-woman.net/waterproof_makup.htm
![]()
Edit: куку ригуПървоначално написано от koshtramba
![]()
Като толкова мн се нуждаеш от грим за ПЛАЖА си купи водоустойчива спирала и някакво химическо червило или гланц (то и да искаш химически няма)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!