.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

Много се вживявате ! * За секса на 13,14 годишните *

Какво толкова Ви бърка за какво си говорят и какво правят 13-14 годишни момичета в леглото ?

Град
    Maina Town
    За кво я пускаш тая тема? сигурно си на 13 и те интересува за кфо се възмущаваме?? или бъркам...?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да си говорят каквото искат.Ама има разлика между говорене и правене.А и както са тръгнали нещата,когато аз имам деца,ще започнат да се таковат на по 11.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Maina Town
    Кфо на 11... Не дай Боже да са и по малки...

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    За кво я пускаш тая тема? сигурно си на 13 и те интересува за кфо се възмущаваме?? или бъркам...?
    пффф и кво значение има на колко съм ? вас кво ви бърка тая работа, да не сте им майки или кво ? Щото всички за много се имате обаче.... да има такива момичета които са малоумни и го правят е така има и такива които наистина се обичат, обаче тва си е тяхна работа . И некви дет ни ги знаят, ни ги познават, да им казват че са курви и нз си кво .... е тъпо | - ((

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    пффф и кво значение има на колко съм ? вас кво ви бърка тая работа, да не сте им майки или кво ? Щото всички за много се имате обаче.... да има такива момичета които са малоумни и го правят е така има и такива които наистина се обичат, обаче тва си е тяхна работа . И некви дет ни ги знаят, ни ги познават, да им казват че са курви и нз си кво .... е тъпо | - ((

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Да си говорят каквото искат.Ама има разлика между говорене и правене.А и както са тръгнали нещата,когато аз имам деца,ще започнат да се таковат на по 11.
    кой знае... може и по ниско да падне границата
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами, да. Може и да се обичат. Според мен обаче, по - големите се възмущават (ако т'ва, че съм на 15 ме прави по - голяма, окей, вклювам се в това число) от това, че го правят безразсъдно. От гъзария. И така нататък. И е нормално да се възмущават, един разумен човек не би го направил "просто защото другите го правят". Иначе аз не мога да кажа нищо по въпроса. Ако се обичат, сексуално образовани са и са сигурни, че го искат, защо не?!

monincetyyy а ти как си се разцицорила на тая пик и ше говориш ... мале ...

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Ами, да. Може и да се обичат. Според мен обаче, по - големите се възмущават (ако т'ва, че съм на 15 ме прави по - голяма, окей, вклювам се в това число) от това, че го правят безразсъдно. От гъзария. И така нататък. И е нормално да се възмущават, един разумен човек не би го направил "просто защото другите го правят". Иначе аз не мога да кажа нищо по въпроса. Ако се обичат, сексуално образовани са и са сигурни, че го искат, защо не?!
    еми да имаш право обаче .. не виьдам .. например четох коментари на неква 17г. дет се възмущава... и на 16 .... и кво това че са 2-3 години по-голями какво ги прави ?? ...

Супер фен
    Сега като направи тая тема,за да се оплачеш от нашето възмущение, предизвикваш ПОРЕДНАТА безкрайна дискусия
    Такава тема вече има > http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250342

(това,че някоя 17 или 16 или 15 годишна ако щеш, се възмущава не значи,че се прави на голяма И на 13 да си ако осъзнаваш тези неща пак е хубаво. Не виждам кво значение има ? )

тая тема е за кво го праат .. мен не ме инт тва искам да знам кво толкова се възмущавате ;хх

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    тая тема е за кво го праат .. мен не ме инт тва искам да знам кво толкова се възмущавате ;хх
    Точно това е доста подробно обсъдено в онази тема!
    Кво повече искаш да чуеш??? Иди прочети и се успокой.Дано схванеш защо се възмущаваме

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако това беше моя сестра,аз щях да умра!Ето затова се възмущавам.Ей тия келеши са бъдещето на държавата-тоест яко сме загазили...
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

аз съм спокойна .

Ако това беше моя сестра,аз щях да умра!Ето затова се възмущавам.Ей тия келеши са бъдещето на държавата-тоест яко сме загазили...
    ОМГ ся пък и келеши ;дд

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Кво повече искаш да чуеш??? Иди прочети и се успокой.Дано схванеш защо се възмущаваме
    щот' друго не можете, зат'ва.

всяка втора тема от възмутени пикли на 15-16, които си мислят, че ще поучават 13-14 годишни.
    що не слезете на земята?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    аз съм спокойна .
    Тва е хубаво.
    Сега се помъчи и да усетиш лееееееекото нередно,на което се възмущаваме и всичко е 6

Цитирай Първоначално написано от Violenza

всяка втора тема от възмутени пикли на 15-16, които си мислят, че ще поучават 13-14 годишни.
    що не слезете на земята?
    мисля че те обичам :Д
    много си права :хх

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    аз съм спокойна .
    Тва е хубаво.
    Сега се помъчи и да усетиш лееееееекото нередно,на което се възмущаваме и всичко е 6

А колкото за келешите:Не може да си на 13,да правиш секс и да не знаеш защо. И сега ще се започне 'Ама това са отделни случаи'.Ми не,не са.Мнозинството са такива.Има и такива,които наистина знаят защо и какво правят,но те са малко.Съжалявам,ама масата ще ни управлява,така че си имам пълното право да кажа келеши.

а кво ше кажеш кат вс 'ГОЛЕМИ' имат полу-голи и голи снимки в всеки един сайт за запознанства ....... ???? Ма никой не се възмущава от тях нормално е това да. ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Чакай малко,аз говоря защо АЗ се възмущавам.И не одобрявам тези снимки,мисля че са глупави.Но имам точно една регистрация в такъв сайт,и то беше за ебавка.Лошото е,че след 93 всички стават драстично тъпи....Факт....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza

що не слезете на земята?
    На коя Земя да слизам? На тая,в която никой не го интересува нищо и всички се примиряват с простотията ли? .. ами,че аз вече съм слязла.

Пак не разбрах само какво значение има в цялата работа това на колко години сме
    Не може ли да съм и на 12,но да им кажа,че са зле?! Те не само по-малки от мен са толкова глупави... така,че не ми пречи да го кажа и на мои връстници ако трябва.
    Колкото по-рано го осъзнаеш,толкова по-добре
    Нито съм голяма,нито се мисля за голяма...но поне съм осъзнала някои неща. Хубаво е да им се каже Пък и на един да му влезе нещо в кратуната пак е добре.

Вие вместо да се хващате за тва кой на къв се правел , вземете се сетете защо се казват тия неща.

Чакай малко,аз говоря защо АЗ се възмущавам.И не одобрявам тези снимки,мисля че са глупави.Но имам точно една регистрация в такъв сайт,и то беше за ебавка.Лошото е,че след 93 всички стават драстично тъпи....Факт....
    хахаха след 93 стават тъпи ... познавам момичета 96 и са 5 пъти по-умни от тебе ... значи аз съм тъпа и близо една четвърт от сайта, МИСИ ЗА КОМПЛИМЕНТА ;]]]

Град
    Maina Town
    monincetyyy а ти как си се разцицорила на тая пик и ше говориш ... мале ...
    Някъф проблем с мойта снимка ли имаш? и просто попитах за кфо пускаш темата. Не съдя никой секи си праи кфото му скимне. Но току що в една др тема написах че е тъпо не на колко почват да се е*ът а тфа че нямат полова култура. И не слагам всички под общ знаменател говоря за тфа което видам и знам. Сестра ми е 6ти клас и ги виждам нейните съученички.. и тя ми разказва... Шокирана съм че едно 12 год момиче казва на сестра ми : "Ти що не се е*еш вече? След година две ще остарееш и никой няа да се излъже да те земе.." Аи кажи ми как да не се възмущавам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си