- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се вживявате ! * За секса на 13,14 годишните *
Какво толкова Ви бърка за какво си говорят и какво правят 13-14 годишни момичета в леглото ?
За кво я пускаш тая тема? сигурно си на 13 и те интересува за кфо се възмущаваме?? или бъркам...?
Да си говорят каквото искат.Ама има разлика между говорене и правене.А и както са тръгнали нещата,когато аз имам деца,ще започнат да се таковат на по 11.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
пффф и кво значение има на колко съм ? вас кво ви бърка тая работа, да не сте им майки или кво ? Щото всички за много се имате обаче.... да има такива момичета които са малоумни и го правят е така има и такива които наистина се обичат, обаче тва си е тяхна работа . И некви дет ни ги знаят, ни ги познават, да им казват че са курви и нз си кво .... е тъпо | - ((Първоначално написано от monincetyyy
пффф и кво значение има на колко съм ? вас кво ви бърка тая работа, да не сте им майки или кво ? Щото всички за много се имате обаче.... да има такива момичета които са малоумни и го правят е така има и такива които наистина се обичат, обаче тва си е тяхна работа . И некви дет ни ги знаят, ни ги познават, да им казват че са курви и нз си кво .... е тъпо | - ((Първоначално написано от monincetyyy
кой знае... може и по ниско да падне границатаПървоначално написано от Extremescream
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ами, да. Може и да се обичат. Според мен обаче, по - големите се възмущават (ако т'ва, че съм на 15 ме прави по - голяма, окей, вклювам се в това число) от това, че го правят безразсъдно. От гъзария. И така нататък. И е нормално да се възмущават, един разумен човек не би го направил "просто защото другите го правят". Иначе аз не мога да кажа нищо по въпроса. Ако се обичат, сексуално образовани са и са сигурни, че го искат, защо не?!
monincetyyy а ти как си се разцицорила на тая пики ше говориш ... мале ...
![]()
![]()
еми да имаш право обаче .. не виьдам .. например четох коментари на неква 17г. дет се възмущава... и на 16 .... и кво това че са 2-3 години по-голями какво ги прави ?? ...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Сега като направи тая тема,за да се оплачеш от нашето възмущение, предизвикваш ПОРЕДНАТА безкрайна дискусия![]()
Такава тема вече има > http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250342
(това,че някоя 17 или 16 или 15 годишна ако щеш, се възмущава не значи,че се прави на голямаИ на 13 да си ако осъзнаваш тези неща пак е хубаво. Не виждам кво значение има ? )
тая тема е за кво го праат .. мен не ме инт тва искам да знам кво толкова се възмущавате ;хх
Точно това е доста подробно обсъдено в онази тема!Първоначално написано от Lacroix
![]()
Кво повече искаш да чуеш??? Иди прочети и се успокой.Дано схванеш защо се възмущаваме![]()
Ако това беше моя сестра,аз щях да умра!Ето затова се възмущавам.Ей тия келеши са бъдещето на държавата-тоест яко сме загазили...
аз съм спокойна .
ОМГ ся пък и келеши ;ддПървоначално написано от Extremescream
щот' друго не можете, зат'ва.Първоначално написано от Punisherrr
всяка втора тема от възмутени пикли на 15-16, които си мислят, че ще поучават 13-14 годишни.
що не слезете на земята?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тва е хубаво.Първоначално написано от Lacroix
Сега се помъчи и да усетиш лееееееекото нередно,на което се възмущаваме и всичко е 6![]()
мисля че те обичам :ДПървоначално написано от Violenza
много си права :хх
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
А колкото за келешите:Не може да си на 13,да правиш секс и да не знаеш защо.И сега ще се започне 'Ама това са отделни случаи'.Ми не,не са.Мнозинството са такива.Има и такива,които наистина знаят защо и какво правят,но те са малко.Съжалявам,ама масата ще ни управлява,така че си имам пълното право да кажа келеши.
а кво ше кажеш кат вс 'ГОЛЕМИ' имат полу-голи и голи снимки в всеки един сайт за запознанства ....... ???? Ма никой не се възмущава от тях нормално е това да. ..
Чакай малко,аз говоря защо АЗ се възмущавам.И не одобрявам тези снимки,мисля че са глупави.Но имам точно една регистрация в такъв сайт,и то беше за ебавка.Лошото е,че след 93 всички стават драстично тъпи....Факт....
На коя Земя да слизам? На тая,в която никой не го интересува нищо и всички се примиряват с простотията ли? .. ами,че аз вече съм слязла.Първоначално написано от Violenza
Пак не разбрах само какво значение има в цялата работа това на колко години сме![]()
Не може ли да съм и на 12,но да им кажа,че са зле?! Те не само по-малки от мен са толкова глупави... така,че не ми пречи да го кажа и на мои връстници ако трябва.
Колкото по-рано го осъзнаеш,толкова по-добре![]()
Нито съм голяма,нито се мисля за голяма...но поне съм осъзнала някои неща. Хубаво е да им се кажеПък и на един да му влезе нещо в кратуната пак е добре.
Вие вместо да се хващате за тва кой на къв се правел , вземете се сетете защо се казват тия неща.
хахаха след 93 стават тъпи ... познавам момичета 96 и са 5 пъти по-умни от тебе ... значи аз съм тъпа и близо една четвърт от сайта, МИСИ ЗА КОМПЛИМЕНТА ;]]]Първоначално написано от Extremescream
Някъф проблем с мойта снимка ли имаш? и просто попитах за кфо пускаш темата. Не съдя никой секи си праи кфото му скимне. Но току що в една др тема написах че е тъпо не на колко почват да се е*ът а тфа че нямат полова култура. И не слагам всички под общ знаменател говоря за тфа което видам и знам. Сестра ми е 6ти клас и ги виждам нейните съученички.. и тя ми разказва... Шокирана съм че едно 12 год момиче казва на сестра ми : "Ти що не се е*еш вече? След година две ще остарееш и никой няа да се излъже да те земе.." Аи кажи ми как да не се възмущавам...Първоначално написано от Lacroix