.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама защо си мислите, че ги подкрепяме тези неща?!
    просто е СМЕШНО това което правите
    няма да им налеете акъл в главата
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    monincetyyy а ти как си се разцицорила на тая пик и ше говориш ... мале ...
    Някъф проблем с мойта снимка ли имаш? и просто попитах за кфо пускаш темата. Не съдя никой секи си праи кфото му скимне. Но току що в една др тема написах че е тъпо не на колко почват да се е*ът а тфа че нямат полова култура. И не слагам всички под общ знаменател говоря за тфа което видам и знам. Сестра ми е 6ти клас и ги виждам нейните съученички.. и тя ми разказва... Шокирана съм че едно 12 год момиче казва на сестра ми : "Ти що не се е*еш вече? След година две ще остарееш и никой няа да се излъже да те земе.." Аи кажи ми как да не се възмущавам...
    и само от 1ни и вече целото поколение тука било келеши ..
    п.п. снимката ти е хубава обаче още малко блузата да си махнеш ако искаш, и после си говори кой е курва и кой не е ;]]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Ами ясно е че няма да ходя с фуния да им наливам.ТОва е работа на родителите...несвършена работа явно...
    Просто има въпрос..иска се мнение по тоя въпрос.. спорим си,казваме си мненията...
    Точно както вие си мислите,че за всичко тряя да се мълчи,че всичко е обречено,всеки ше праи квото си иска - така ше затънем в лайна бе...

Тая тема и без друго ше стигне до кофата скоро... повтарят се едни и същи неща. Стига толкоз.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Ами, да. Може и да се обичат. Според мен обаче, по - големите се възмущават (ако т'ва, че съм на 15 ме прави по - голяма, окей, вклювам се в това число) от това, че го правят безразсъдно. От гъзария. И така нататък. И е нормално да се възмущават, един разумен човек не би го направил "просто защото другите го правят". Иначе аз не мога да кажа нищо по въпроса. Ако се обичат, сексуално образовани са и са сигурни, че го искат, защо не?!
    Много си права.. но не виждам гъзарията в това... така само показват колко ниско са стигнали
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Чакай малко,аз говоря защо АЗ се възмущавам.И не одобрявам тези снимки,мисля че са глупави.Но имам точно една регистрация в такъв сайт,и то беше за ебавка.Лошото е,че след 93 всички стават драстично тъпи....Факт....
    хахаха след 93 стават тъпи ... познавам момичета 96 и са 5 пъти по-умни от тебе ... значи аз съм тъпа и близо една четвърт от сайта, МИСИ ЗА КОМПЛИМЕНТА ;]]]
    Ох,не можеш да кажеш,че са по-умни от мен,при положение,че не ме познаваш.И в случая ти излизаш тъпата,понеже аз не говоря,че Мария или Петра,родени 95 са тъпи,а общо за повечето.Научи се да мислиш по-глобално (ако може да се изкажа така) и тогава коментирай.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ами ясно е че няма да ходя с фуния да им наливам.ТОва е работа на родителите...несвършена работа явно...
    Просто има въпрос..иска се мнение по тоя въпрос.. спорим си,казваме си мненията...
    Точно както вие си мислите,че за всичко тряя да се мълчи,че всичко е обречено,всеки ше праи квото си иска - така ше затънем в лайна бе...

Тая тема и без друго ше стигне до кофата скоро... повтарят се едни и същи неща. Стига толкоз.
    не ми изопачавай думите
    никъде не съм казала, че трябва да се мълчи!
    ама само да ги плюете по форумите и да си повдигате самочувствието, така к'во ще се постигне???

поне дайте една реална идея как да НЕ затънем, само с приказки не става
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Чакай малко,аз говоря защо АЗ се възмущавам.И не одобрявам тези снимки,мисля че са глупави.Но имам точно една регистрация в такъв сайт,и то беше за ебавка.Лошото е,че след 93 всички стават драстично тъпи....Факт....
    хахаха след 93 стават тъпи ... познавам момичета 96 и са 5 пъти по-умни от тебе ... значи аз съм тъпа и близо една четвърт от сайта, МИСИ ЗА КОМПЛИМЕНТА ;]]]
    Ох,не можеш да кажеш,че са по-умни от мен,при положение,че не ме познаваш.И в случая ти излизаш тъпата,понеже аз не говоря,че Мария или Петра,родени 95 са тъпи,а общо за повечето.Научи се да мислиш по-глобално (ако може да се изкажа така) и тогава коментирай.
    ми ше ти кажа че ти кво познаваш два човека родени 94 и 95 и седиш и се кефиш че са тъпи ;дд мнг си зле ...,. не искам да те обиждам ама нямаш право да казваш кой е тъп и кой е умен шот се е ебал на 13 и 14 .... просту ;хх

Град
    Maina Town
    monincetyyy а ти как си се разцицорила на тая пик и ше говориш ... мале ...
    Някъф проблем с мойта снимка ли имаш? и просто попитах за кфо пускаш темата. Не съдя никой секи си праи кфото му скимне. Но току що в една др тема написах че е тъпо не на колко почват да се е*ът а тфа че нямат полова култура. И не слагам всички под общ знаменател говоря за тфа което видам и знам. Сестра ми е 6ти клас и ги виждам нейните съученички.. и тя ми разказва... Шокирана съм че едно 12 год момиче казва на сестра ми : "Ти що не се е*еш вече? След година две ще остарееш и никой няа да се излъже да те земе.." Аи кажи ми как да не се възмущавам...
    и само от 1ни и вече целото поколение тука било келеши ..
    п.п. снимката ти е хубава обаче още малко блузата да си махнеш ако искаш, и после си говори кой е к***а и кой не е ;]]
    Пак ти повтарям - не съм слагала всички под общ знаменател. А ти щом нямаш кфо по интелигентно да ми кажеш освен това за снимката ми... няма смисъл да споря. И по полека с изказванията ако обичаш. Не ме познаваш да изказваш мнение нито знаеш аз кфо правя и как се държа. Снимката си е снимка. Като не ти харесва не я гледаи Мен си ми харесва

не съм казвала че не ми харр.. аз друго казах

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И с това 'просту' само се закопваш.И познавам доста хора 94 и надолу,затова мога да преценя.Аз не защитавам,че на мойте години са по-добре.Голяма част и те са същите.Но аз не съм и имам правото да си кажа мнението,без да изглеждам лицемерна.So
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

moni супер си на снимката това ако е разцицорено не знам другите снимки какви са на другите момичета

та по темата некви 13год момичета и по-малки дето тръгват да "орат", които нямат дори и малката сексуална култура не трябва да го правят според мене мин възраст трябва да е 15год и нагоре вече който си реши и преди това влизаш в форум като тоя и се образоваш аз още не съм тръгнал да правя секс по-голям съм ама и не бързам но по-важното е че имам някаква култура една приятелка на 13год като почнах да и обяснявам за предяакулационна течност и др. тя се възмути и отговора беше "лол " е какво да говоря не казвам че всички сте толкова зле ама ако сте решили да тръгвате на 13 да е*ете поне имайте малко култура или най-малкото как се слага презерватив или др предпазни средства. това е ае гл хф

Град
    Maina Town
    Мен не ме е срам, не се чувствам к***а, и като започнах да правя секс бях чела и потала повече отколкото можеш да си представиш. И не ми се занимава да споря с някой които щом е пуснал тая тема начи лично го засяга. Е*и са с които си искаш само че се научи да се защитаваш с добри аргументи а не с обиди по нечии адрес. Одавна съм ги преодоляла тия глупости. Кфото и да ми кажеш ти се излагаш. :P

И с това 'просту' само се закопваш.И познавам доста хора 94 и надолу,затова мога да преценя.Аз не защитавам,че на мойте години са по-добре.Голяма част и те са същите.Но аз не съм и имам правото да си кажа мнението,без да изглеждам лицемерна.So
    просту го пиша нарочно така , ама какт0 и да е ... ии не просто познавам мнг ама мнг хора от 93 нагоре, които вс са умни, ма ти нали си по-интелигентната на тебе всички са ти в краката, и да предполагам всички по-малки от тебе в сразнения е тебе са СВРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪХ МАЛОУМНИ обаче съжалявам принцеске грешиш

Мен не ме е срам, не се чувствам к***а, и като започнах да правя секс бях чела и потала повече отколкото можеш да си представиш. И не ми се занимава да споря с някой които щом е пуснал тая тема начи лично го засяга. Е*и са с които си искаш само че се научи да се защитаваш с добри аргументи а не с обиди по нечии адрес. Одавна съм ги преодоляла тия глупости. Кфото и да ми кажеш ти се излагаш. :P
    хаха ... добре щом така мислиш че аз се излагам... добре ...и съм девствена за твое инфо ; ))

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    просту го пиша нарочно така , ама какт0 и да е ... ии не просто познавам мнг ама мнг хора от 93 нагоре, които вс са умни, ма ти нали си по-интелигентната на тебе всички са ти в краката, и да предполагам всички по-малки от тебе в сразнения е тебе са СВРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪХ МАЛОУМНИ обаче съжалявам принцеске грешиш
    Моме,аз не съм казала,че се имам за свръх интелигентна,ти го каза.И все повече ми доказваш,че не се различаваш от масата с тези изказвания.Сори,ама вместо да се опитваш да ме засегнаеш,не може ли да защитиш защо според теб е нормално на 13-14 да правят секс?Така ще се получи нормална дискусия,а не само мрънкането на поредното 13-16 (не знам на колко си,може и повече да е,но ме съмнява) годишно,дет се прави на интересно.

Виж сега :
    1. Не ме наричай моме
    2. АЗ НЕ СЪМ КАЗАЛА ЧЕ ТРЯБВА, казах че това си е тяхна работа и е тъпо некви непознати хора да им се бърката ПОСТОЯННО да се ' възмущават ' от тях и ПОСТОЯННО да ги наричат курви
    !!!!!!!!!!!!!!

и не се правя на интересна, и съм на 14, не че има значение

добре на 14 си браво значи може се каже че си образована сексуално поне до някаде... та тай де това не бърка викаш много сме се възмощавали ти какво искаш да правиш секс на 14 и после да не се възмощаваме и кой казал че ги наричаме ку*ви ние викаме на тези които скачат от клон на клон а ако ти се прави секс прави нас не ни засяга но според мене по-важното е да имаш култура и да не е на 12-13-14 год възраст станете поне на 15 да се развие организма малко поне

и пак ще се повторя, не мисля че трябва да се бъркат в животите на хората
    п.п. не искам да се карам с никой обаче...

Град
    Maina Town
    ааа не искаш да се караш с никой... И последно.. Това е ФОРУМ тук хората си изказват личното мнение по даден въпрос и това не значи че се бъркат в нечии живот. Прави разлика. Айде съд здраве

никой не иска се кара ама темата е излишна няма смисъл просто от нея ще се възмущаваме докато не се оправят дичата на по-малка възраст и да им дойди мозака в главите сега видях една тема нормално ли е на 15 да не си правил секс леле майкооо аз съм на 16 и не съм това ненормално ли е :О а тези малките да не правят секс като не искат се бъркаме даже не се бъркаме само коментираме ... като искат да правят и да не ги бърка ние какво мислим ...

правя разлика бъди спокойна

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Май някой се бърка в твоя живот , за това говориш така.Ти като не искаш недей обсъжда.Никой не те е задължил.Може нищо да не се промени с тези теми , а може и да се .Колкото повече има , толкова повече хора ще ги прочетат и ще се замислят на къде отиват (дано). Не виждам смисъл от темата ти . Като не ти е приятно да четеш как хората се възмущават , ами не чети . Какво толкова си замрънкала защо сме обсъждали . Обсъждаме , защото е нередно некакви деца, дето все още незнаят коя дупка за какво служи , да правят секс.Така добре ли е?
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен
    не ми изопачавай думите
    никъде не съм казала, че трябва да се мълчи!
    ама само да ги плюете по форумите и да си повдигате самочувствието, така к'во ще се постигне???

поне дайте една реална идея как да НЕ затънем, само с приказки не става
    Идея как да не затънем ? - идеята е в думите.
    Каква друга идея искаш да ти кажем ? Наръчник ли да напиша? Тва трябва хората сами с мозъченцата си да го разберат...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    ааа не искаш да се караш с никой... И последно.. Това е ФОРУМ тук хората си изказват личното мнение по даден въпрос и това не значи че се бъркат в нечии живот. Прави разлика. Айде съд здраве
    Евала мацка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си