- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се вживявате ! * За секса на 13,14 годишните *
Ама защо си мислите, че ги подкрепяме тези неща?!
просто е СМЕШНО това което правите
няма да им налеете акъл в главата
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и само от 1ни и вече целото поколение тука било келеши ..Първоначално написано от monincetyyy
п.п. снимката ти е хубаваобаче още малко блузата да си махнеш ако искаш, и после си говори кой е курва и кой не е ;]]
Ами ясно е че няма да ходя с фуния да им наливам.ТОва е работа на родителите...несвършена работа явно...Първоначално написано от Violenza
Просто има въпрос..иска се мнение по тоя въпрос.. спорим си,казваме си мненията...![]()
Точно както вие си мислите,че за всичко тряя да се мълчи,че всичко е обречено,всеки ше праи квото си иска - така ше затънем в лайна бе...
Тая тема и без друго ше стигне до кофата скоро... повтарят се едни и същи неща. Стига толкоз.
Много си права.. но не виждам гъзарията в това... така само показват колко ниско са стигналиПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ох,не можеш да кажеш,че са по-умни от мен,при положение,че не ме познаваш.И в случая ти излизаш тъпата,понеже аз не говоря,че Мария или Петра,родени 95 са тъпи,а общо за повечето.Научи се да мислиш по-глобално (ако може да се изкажа така) и тогава коментирай.Първоначално написано от Lacroix
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
не ми изопачавай думитеПървоначално написано от Punisherrr
никъде не съм казала, че трябва да се мълчи!
ама само да ги плюете по форумите и да си повдигате самочувствието, така к'во ще се постигне???
поне дайте една реална идея как да НЕ затънем, само с приказки не става
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ми ше ти кажа че ти кво познаваш два човека родени 94 и 95 и седиш и се кефиш че са тъпи ;дд мнг си зле ...,. не искам да те обиждам ама нямаш право да казваш кой е тъп и кой е умен шот се е ебал на 13 и 14 .... просту ;ххПървоначално написано от Extremescream
Пак ти повтарям - не съм слагала всички под общ знаменател. А ти щом нямаш кфо по интелигентно да ми кажеш освен това за снимката ми... няма смисъл да споря. И по полека с изказванията ако обичаш. Не ме познаваш да изказваш мнение нито знаеш аз кфо правя и как се държа. Снимката си е снимка. Като не ти харесва не я гледаиПървоначално написано от Lacroix
Мен си ми харесва
![]()
не съм казвала че не ми харр.. аз друго казах![]()
И с това 'просту' само се закопваш.И познавам доста хора 94 и надолу,затова мога да преценя.Аз не защитавам,че на мойте години са по-добре.Голяма част и те са същите.Но аз не съм и имам правото да си кажа мнението,без да изглеждам лицемерна.So![]()
moni суперси на снимката това ако е разцицорено не знам другите снимки какви са на другите момичета
та по темата некви 13год момичета и по-малки дето тръгват да "орат", които нямат дори и малката сексуална култура не трябва да го правят според мене мин възраст трябва да е 15год и нагоре вече който си реши и преди това влизаш в форум като тоя и се образоваш аз още не съм тръгнал да правя секс по-голям съм ама и не бързам но по-важното е че имам някаква култура една приятелка на 13год като почнах да и обяснявам за предяакулационна течност и др. тя се възмути и отговора беше "лол" е какво да говоря не казвам че всички сте толкова зле ама ако сте решили да тръгвате на 13 да е*ете поне имайте малко култура или най-малкото как се слага презерватив или др предпазни средства. това е ае гл хф
Мен не ме е срам, не се чувствам к***а, и като започнах да правя секс бях чела и потала повече отколкото можеш да си представиш. И не ми се занимава да споря с някой които щом е пуснал тая тема начи лично го засяга. Е*и са с които си искаш само че се научи да се защитаваш с добри аргументи а не с обиди по нечии адрес. Одавна съм ги преодоляла тия глупости. Кфото и да ми кажеш ти се излагаш. :PПървоначално написано от Lacroix
просту го пиша нарочно така , ама какт0 и да е ... ии не просто познавам мнг ама мнг хора от 93 нагоре, които вс са умни, ма ти нали си по-интелигентната на тебе всички са ти в краката, и да предполагам всички по-малки от тебе в сразнения е тебе са СВРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪХ МАЛОУМНИ обаче съжалявам принцеске грешишПървоначално написано от Extremescream
хаха ... добре щом така мислиш че аз се излагам... добре ...и съм девствена за твое инфо ; ))Първоначално написано от monincetyyy
Моме,аз не съм казала,че се имам за свръх интелигентна,ти го каза.И все повече ми доказваш,че не се различаваш от масата с тези изказвания.Сори,ама вместо да се опитваш да ме засегнаеш,не може ли да защитиш защо според теб е нормално на 13-14 да правят секс?Така ще се получи нормална дискусия,а не само мрънкането на поредното 13-16 (не знам на колко си,може и повече да е,но ме съмнява) годишно,дет се прави на интересно.Първоначално написано от Lacroix
Виж сега :
1. Не ме наричай моме![]()
2. АЗ НЕ СЪМ КАЗАЛА ЧЕ ТРЯБВА, казах че това си е тяхна работа и е тъпо некви непознати хора да им се бърката ПОСТОЯННО да се ' възмущават ' от тях и ПОСТОЯННО да ги наричат курви
!!!!!!!!!!!!!!
и не се правя на интересна, и съм на 14, не че има значение
добре на 14 си браво значи може се каже че си образована сексуално поне до някаде... та тай де това не бърка викаш много сме се възмощавали ти какво искаш да правиш секс на 14 и после да не се възмощавамеи кой казал че ги наричаме ку*ви ние викаме на тези които скачат от клон на клон а ако ти се прави секс прави нас не ни засяга но според мене по-важното е да имаш култура и да не е на 12-13-14 год възраст станете поне на 15 да се развие организма малко поне
![]()
и пак ще се повторя, не мисля че трябва да се бъркат в животите на хората
п.п. не искам да се карам с никой обаче...
ааа не искаш да се караш с никой... И последно.. Това е ФОРУМ тук хората си изказват личното мнение по даден въпрос и това не значи че се бъркат в нечии живот. Прави разлика. Айде съд здравеПървоначално написано от Lacroix
![]()
никой не иска се кара ама темата е излишна няма смисъл просто от нея ще се възмущаваме докато не се оправят дичата на по-малка възраст и да им дойди мозака в главите сега видях една тема нормално ли е на 15 да не си правил секс леле майкооо аз съм на 16 и не съм това ненормално ли е :О а тези малките да не правят секс като не искат се бъркаме даже не се бъркаме само коментираме ... като искат да правят и да не ги бърка ние какво мислим ...
правя разлика бъди спокойна
Май някой се бърка в твоя живот , за това говориш така.Ти като не искаш недей обсъжда.Никой не те е задължил.Може нищо да не се промени с тези теми , а може и да се .Колкото повече има , толкова повече хора ще ги прочетат и ще се замислят на къде отиват (дано). Не виждам смисъл от темата ти . Като не ти е приятно да четеш как хората се възмущават , ами не чети . Какво толкова си замрънкала защо сме обсъждали . Обсъждаме , защото е нередно некакви деца, дето все още незнаят коя дупка за какво служи , да правят секс.Така добре ли е?
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Идея как да не затънем ? - идеята е в думите.Първоначално написано от Violenza
Каква друга идея искаш да ти кажем ? Наръчник ли да напиша? Тва трябва хората сами с мозъченцата си да го разберат...
Евала мацкаПървоначално написано от monincetyyy
![]()