- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се вживявате ! * За секса на 13,14 годишните *
нередно ???? коя си ти да решаваш дали е редно или не ?
п.п. не искам да се карамееееее сериозно писна ми вече, разбрах, няма да ме разберете и не ви интересува какво пиша, вие знаете само вашето ;]]
И ти си знаеш само твоето и не ни разбираш,така че сме квит.И както казаха:
Като не ти харесват такива теми,не ги чети!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ами нередно е , да. Ако за тебе е редно да нямаш грам сексуална култура и да не познаваш тялото си , а в същото време да правиш секс. Do it .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Никой не се заяжда .. Просто на 13 години не вярвам , че някой е готов за секс ..Все още много неща не са осъзнати и едно дете не знае какви последсвия може да има .. Всеки сам решава кога , къде , с кой , но не там е проблема .. Защото , ако стане беля ти примерно на 13 си и какво мислиш да правиш .. Или пък представи си , че твоята дъщеря на 13 ти каже "Мамо , бременна съм "
.. Схвана ли ?
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И в живота на убийците,на алкохолиците,на крадците...и в техните животи не трябва да се бъркаме нали?Първоначално написано от Lacroix
![]()
Просто разберете,че всичко тва е ТРЕВОЖНО! И засяга всички !!!
Защото след време тия животи ще създадът едни други нови животи и като няма кой да им каже кое е правилно кво праим?...
Да не мислите,че е само за единия секс?! Става дума за възпитание изобщо. За начин на възприемане на тия неща. А у много тийнове той е тотално погрешен!
Айде стига се е обсъждало бе братче...![]()
Който ще да се възмущава,който не - не!
не аз не мога повече да се занимавам, не е лесно да те нападат 10 човека и да се защитаваш . Изкарахте ме луда, защото мисля че 13-14 годишните които правят секс са хора, макар и не от най-умните, и имат право да не бъдат обсъждани постоянно, добре хубаво луда да съм..... се ми 1
Не казваме,че не са хора.Но са още ДЕЦА.А и цялото ти твърдение беше 'не се бъркайте в живота на хората'.Ние не се бъркаме,а изказваме мнение.Те имат правото да се таковат,а ние-да обсъдим дали според нас е правилно или не.Кой знае,може и няколко деца на 11-12 да видят тези теми и да се замислят.Тогава ще се чувствам доволна.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
хубаво не ме интересува вече. Няма да разберете мяота гледна точка и ми е се 1 . Просто целта ми не беше да се карам а точно това стана. Извинявам ви се ако съм ви засегнала, наистина на съм искала. И тъй като виждам че просто няма да стигнем до един извод, нека просто да кажем че е тъпо да се ебееш под 14 ако незнаеш нищо ( за това съм си съгласна) и да оставим другото, става ли ?
Може би с това свое мнение току що малко пораснаАз също съм ЗА да спрем спора
Айде вече за последно - Със здраве :P
ами смешни са ми .. защото всяка 2 тема им е може ли да съм бременна нз как да кажа на наще и още 100 такива
комплексиран бастун.. я си лягай и не се обеснявай!
GoHard or GoHome ..
Ама...как какво.
13 годишни...значи 6-ти клас...
Е аз в 6-ти клас с Барбита си играех.
Дори физиологически не са се развили... да не говорим за психическо съзряване или сексуална култура....
Недопустимо е...те никога на тази възраст няма да разберат предназначението на секса и удоволствието да го правиш с любов. Да не говорим за болките които се предполага, че ще изпитат при първия си акт на тази малолетна възраст.
Противозаконно е.
Курви стееееееееееееееее !Първоначално написано от Lacroix
В това спор - НЯМА !
Неможе ти да си на 13 и да ми пишеш, че си бременна
това е ебаси случката
Кат неможете да се пазите няма да се ебете бе :@
Всяка втора тема тук е от сорта "Свърши в мен/Ще забременея ли ?"
Разбра ли какво ми пука ?
Незнаете още дали ви сърби или ви се пикае, но
плямпате и избивате комплекси !
Айде чупи се, че дразниш![]()
КОЙТО ПИШЕ ТАКИВА ТЕМИ ОТ СОРТА "НА 14 САМ И МН МИ СЕ ПРАВИ СЕКС............"![]()
![]()
РАЗБИРАСЕ ,ЧЕ ЩЕ РЕАГИРАТ ПО-НАЧИН ,КОИТО НАМА ДА СЕ ХАРЕСА ОТ АВТОРА!!!!!
А ДОБРЕ ЗАЩО ТИ И ДР. КАТО ТЕБ НИ ПИТАШ ТОЧНО НАС.. ПИТАИ МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ????!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО ИСКАТЕ ГО ПРАВЕТЕ И НА 11 (НЕ Е ЗАБРАНЕНО И НИЩО НЯМА ДА ВИ СТАНЕ), НО ТОВА ми се струва неетично, неморално и т.н. но най-вече ми се струва безотговорно.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и исках да приключа, обаче май няма да стане![]()
аз не питам защо и какви са, да тъпи са, обаче вие кои сте да ги поучавате, както всяка втора тема ' забременях на 14' или 'ебах се лол на 14 съм' така другата част са ' възмутена съм ', 'възмутен съм', '13-14 за кво се ебете ' и тнг
п.п. не си изливайте гнева в/у менеаз ви говоря като човек ; )) дайте по-спокойно
Понеже една от споменатите теми беше моя и може бе тя така те разгневи, да си кажа двете приказки.Първоначално написано от Lacroix
Аз не мога да казвам на никого какво да прави...но много исках да разбера причините, понеже ме втриса това, че за някои хора е въпрос на престиж и е като спорт някакъв. Исках да чуя, че има хора дето го правят за кеф и защото поне си мислят че знаят какво искат. Видях-доволна съм, има и такива.
А за тези дето не знаят да се пазят от бременност е друга тема. Ако не си се образовал за това, нямаш право да правиш секс. Или си мислиш че един аборт на 14 е безвреден? Или когато и да е?
Момичета, метода с ваденето не е гаранция-вярвайте ми, моя резултат спи в съседната стая и вече ходи на детска градина.
аз не ги защитавам, тъпи са ми .... обаче просто нищо не правите с тези теми... те си остават тъпо ... просто ... няма значение
+ 1 След 93 са боклуци! Има отделни личности които не са, но като цяло са боклуци. Ако не се хванем ние да оправим държавата, гледайте комедия!Първоначално написано от Extremescream
Не е смешно, ама са си пълни отрепки!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Изобщо не ме бърка... да се е*ат когато искат просто да не претендират с това, че са много важни и да се имат за нещо повече...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
13-14 годишни момчета и момичета, освен да си спят в леглото вечер, друго не виждам какво трябва да правят.Първоначално написано от Lacroix
ква любов на 13? какви чувства? ти не си наясно със себе си, какво очакваш отсреща? какво ще дадеш?
секс на 13? трагикомично.
айде келеши сме![]()
кат ми се е*е ше се е*а , вие да не мислите, че ще повлиаете на нечие мнение с остроумните си коментарчета![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
боклуци сте вие.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!