.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Чакай малко,аз говоря защо АЗ се възмущавам.И не одобрявам тези снимки,мисля че са глупави.Но имам точно една регистрация в такъв сайт,и то беше за ебавка.Лошото е,че след 93 всички стават драстично тъпи....Факт....
    + 1 След 93 са боклуци! Има отделни личности които не са, но като цяло са боклуци. Ако не се хванем ние да оправим държавата, гледайте комедия! Не е смешно, ама са си пълни отрепки!
    боклуци сте вие.
    + 1

Супер фен

Re: Много се вживявате ! * За секса на 13,14 годишните *

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от Lacroix
    Какво толкова Ви бърка за какво си говорят и какво правят 13-14 годишни момичета в леглото ?
    Ще си права секс на колкото искаааааааам!
    На пук на всички лоши батковци и каки,които ти се карат,нали?
    те това е секса...

ЩЕ СИ ГО ПРАВЯ НА КОЛКОТО ИСКААААААААААААААМ!!! вика хахаха.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Lecher
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Какво толкова Ви бърка за какво си говорят и какво правят 13-14 годишни момичета в леглото ?
    те това е секса...

Еми така си е.Тяхна работа си е на колко ще го правят.Лошите батковци и каки които им се карат са задръстени,повечето са девствени и завиждат, а други просто търсят на кого да си излеят злобата.Засрамете се лоши батковци и каки
    Ако успееш да оставиш заучените си и необосновани твърдения по въпроса не можеш ли поне за миг да се замислиш,че може пък да има ПРОБЛЕМ! И той да не е как аз съм девствена,как избивам комплекси,как съм задръстена,асоциална и квото там искаш още ...
    Поне МЪЪЪЪНИЧКО не ти ли хрумва,че има и нещо нередно в цялата работа???? АМА НАИСТИНА ЛИ ИЗОООООООООООООБЩО НЕ РАБОТИ ГЛАВНИЯ ИЛИ СЕ ПРАВИТЕ???
    Просто се помъчи....

Супер фен

ти в тоя форум освен да се подиграваш с някой и зА спам за др влизаш ли
    да

А ти освен,за да ни уведомиш,че си се почнала от 13 годишна за друго влизаш ли?

Град
    В сърчицето на моето мило {}

Цитирай Първоначално написано от Lecher
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    те това е секса...

Еми така си е.Тяхна работа си е на колко ще го правят.Лошите батковци и каки които им се карат са задръстени,повечето са девствени и завиждат, а други просто търсят на кого да си излеят злобата.Засрамете се лоши батковци и каки
    Тоз пък я заминавай си гръмни 1 газирана вода в главата....
    Всеки проклет ден има по 2348576235 теми от сорта на "бременна ли съм" "КЪДЕ ДА ГО ПЪХНА ПОДЯВОЛИТЕ ?" "съвети за 1-ви път" и още куп такива МАЛОУМНИ теми. Та те 95% от 12-13-14 годишните 4 буквеното име си го пишат с 5 грешки, секс тръгнали да ми правят. Не знам от къде потръгна тая "гъзария" от това, че правиш секс, ама най-вероятно е от безхаберни, безотговорни, малоумни родители, които не само, че не могат но и не знаят как да си възпитават паплача, който създават. Лечер млъкни по-добре, защото и ти си поредното лапенце дето мисли, че ще промени света. Предпочитам да съм девствен от колкото да правят секс "защото останалите го правят", да нямам идея как се прави и после да пиша кретенски теми дали приятелката ми е бременна или тя да пише темите. Къде е етиката в тоя секс ? Къде са чувствата ? Къде е моралната отговорност ? КЪДЕ Е РАЗУМА В ТОЯ СВЯТ БЕ ??? Чувства на 12-13 години ? ЛОЛ !!!! Та вие дечорлига 90% не правите разлика между харесвам/обичам/привързан(а).... За чувства ще ми говорят.
    Да твърдо съм ЗА, че след 93 набор надолу НЕСТРУВАТ !!!! Има изключително малко хора на 13-15 години, които разсъждават с главата си, но те се броят на пръстите ми .... Останалата челяд е БОЖЕ ОПАЗИ !!!!
    Ето едно инфо за това колко заблудени хора има - има тема "ОБЩА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА" където мачока се е постарал да напише тва онова. Вместо лапетията да седне да прочете темичката и да разбере какъв и е проблема тя решава да я пропусне. Защо да не я пропусне ? Тва си е нейн/негов проблем на всеки проблемите са уникални, никой друг не ги е имал никога през живота си и трябва да се бълва форума с едни и същи едни и същи теми. Напълно подкрепям Пунишеррр монинцету и там които бяха другите.
    Не само, че не са образовани но и нямат НАМЕРЕНИЕТО да го направят....

Град
    Paradise
    Ама темата нямаше за цел да каже: "О, аз съм тъпа и се кефя на кифлите, които се еб*т на 13!"? Момичето имаше в предвид, че:

1. Техен си е животът, техни са си проблемите, те си решават. Вие кои те да им казвате нещо? Те си провалят живота, нали? Не провалят вашия. Е ся се почва с: "Ама ние не ги понасяме, трябва да им налеем мозък." Еми имат си родители за тая цел. Не е ваша работа.

2. Колко теми се пуснаха по въпроса за малолетните к*рви? А колко от тях ви послушаха, научиха се и спряха да се еб*т на 13-14? Явно от тези теми смисъл няма. Само си чешете езиците. Не помагате с нищо.

Вие си имайте мнение, но престанете нон стоп да обяснявате на еди кой си колко е тъп, колко е повърхностен без да сте го виждали. Вече дори при нормален въпрос (в стил "Кои презервативи да ползваме" и тн) почвате да се надвиквате:"О, ти си под 16 (заветната възраст) начи си тъпа к*рва."

Град
    Paradise
    И да добавя: Просто, когато станете майки и татковци си възпитайте по-добре децата, за да не вършат тъпотии.
    С това вече можете да постигнете нещо. С приказки няма да стане.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ама темата нямаше за цел да каже: "О, аз съм тъпа и се кефя на кифлите, които се еб*т на 13!"? Момичето имаше в предвид, че:

1. Техен си е животът, техни са си проблемите, те си решават. Вие кои те да им казвате нещо? Те си провалят живота, нали? Не провалят вашия. Е ся се почва с: "Ама ние не ги понасяме, трябва да им налеем мозък." Еми имат си родители за тая цел. Не е ваша работа.

2. Колко теми се пуснаха по въпроса за малолетните к*рви? А колко от тях ви послушаха, научиха се и спряха да се еб*т на 13-14? Явно от тези теми смисъл няма. Само си чешете езиците. Не помагате с нищо.

Вие си имайте мнение, но престанете нон стоп да обяснявате на еди кой си колко е тъп, колко е повърхностен без да сте го виждали. Вече дори при нормален въпрос (в стил "Кои презервативи да ползваме" и тн) почвате да се надвиквате:"О, ти си под 16 (заветната възраст) начи си тъпа к*рва."
    Точно, че когато станеме майки и татковци сегашната младеж която е толкова невъпитана и необразована техните деца ще контактуват с нашите т.е. възпитанието на дете ще стане МНОГО по трудно. Ми като не искат да им се мешаме в живота защо пускат темите ? Тва е свободен форум ние си изказваме мнението ! В такув случай ти защо се мешаш тука ? Защо се бъркаш в нещо което не те засяга ? И не това, че сме консервативни и старомодни не ни прави тъпи и т.н. А това, че те не знаят пика ли им се е*е ли им се ги прави доста тъпи !
    Ако не сте забелязали ние сме единствените създания на тоя свят, които правят най-големите глупости. Всяко животно почва да прави секс на точно определена възраст, но те правят секс за поколение - а ние за гъзария. Ние сме точно отпадъка на природата. Трябвало е да сме "прграмирани" след 16-18 годишна възраст телата ни да почват като цяло да могат да правят секс, а не някво момченце на 10 годинки и вече блъска чикии в тях като за световно .... Добре в кое виждаш нормално преди няколко дни във вестника прочетох "11 годишно лапе направи аборт". Ок разбирам прави ви се секс, ама поне да знаехте КАК!!!! Как това 11 годишно лапе (ако аборта не съществуваше/няма пари да го направи или нещо друго) щеше да си отгледа детето ? Как ще го издържа, как ще учи, един ден да работи, обясни ми КАК ?

офф то па нали от 93 надолу са най-умните ... кво всички пък ся запознахте да обсъждате и години Само задръстенияци са от93 надолу така че просто млъкнете

офф то па нали от 93 надолу са най-умните ... кво всички пък ся запознахте да обсъждате и години Само задръстенияци са от93 надолу така че просто млъкнете
    за кво пусна тема като искаш тишина уе

аз съм на 14 и на мен лично ми звучи смешно да го направиш на 13 или 14 ама все пак който когато иска а колкото до поколенията вярно е че всяко едно поколение става все по перверзно

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o

Точно, че когато станеме майки и татковци сегашната младеж която е толкова невъпитана и необразована техните деца ще контактуват с нашите т.е. възпитанието на дете ще стане МНОГО по трудно. Ми като не искат да им се мешаме в живота защо пускат темите ? Тва е свободен форум ние си изказваме мнението ! В такув случай ти защо се мешаш тука ? Защо се бъркаш в нещо което не те засяга ? И не това, че сме консервативни и старомодни не ни прави тъпи и т.н. А това, че те не знаят пика ли им се е*е ли им се ги прави доста тъпи !
    Ако не сте забелязали ние сме единствените създания на тоя свят, които правят най-големите глупости. Всяко животно почва да прави секс на точно определена възраст, но те правят секс за поколение - а ние за гъзария. Ние сме точно отпадъка на природата. Трябвало е да сме "прграмирани" след 16-18 годишна възраст телата ни да почват като цяло да могат да правят секс, а не някво момченце на 10 годинки и вече блъска чикии в тях като за световно .... Добре в кое виждаш нормално преди няколко дни във вестника прочетох "11 годишно лапе направи аборт". Ок разбирам прави ви се секс, ама поне да знаехте КАК!!!! Как това 11 годишно лапе (ако аборта не съществуваше/няма пари да го направи или нещо друго) щеше да си отгледа детето ? Как ще го издържа, как ще учи, един ден да работи, обясни ми КАК ?
    Моля моля, не ме причислявай към 11-годишни пикли. И не казвам, че е нормално. Нито, че го поощрявам. Казвам, че всеки си носи глава на раменете и си решава за себе си. Те са тъпи и ще страдат ТЕ. Не ти, не аз, не някой с ум в главата. Тъй че, не виждам за какво се хабите нон стоп да ги псувате.
    Аз вече не мисля, че така се помага с нещо. Може би, ако имаше начин да ги образоваме, щеше да е по-добре. Да се научат да използват предпазни средства, да знаят как се забременява...
    Все тая. Нито темите променят нещо, нито коментарите в тях. На тях им се ебе и са твърде глупави да мастурбират или нещо здравословно от този десен: искат секс.
    Идеята е не да ги псуваш и да им викаш колко са зле (знам, че е така, но това не помага.) Идеята е да ги научим как да се предпазват.

абе ако ви е чак такъв проблем, пръснете си главата с двуцевка, помага много

Град
    Paradise
    По въпроса за аборта и как една 13-годишна пикла ще гледа дете: няма тя да го гледа. Родителите и ще го гледат. Веднъж дойде ли им до главата, ще им дойде и акъла в нея. Според мен никоя тъпа 11-годишна кифла няма да го задържи.Ще правят аборти, ще си прецакват организмите и в крайна сметка пак ще страдат и ще поумнеят малко.
    И подчертавам, страдат си те. Не ние.

Град
    Maina Town
    По въпроса за аборта и как една 13-годишна пикла ще гледа дете: няма тя да го гледа. Родителите и ще го гледат. Веднъж дойде ли им до главата, ще им дойде и акъла в нея. Според мен никоя тъпа 11-годишна кифла няма да го задържи.Ще правят аборти, ще си прецакват организмите и в крайна сметка пак ще страдат и ще поумнеят малко.
    Еййй за тфа света е на тоя хал - защото всеки гледа само себе си. И да ти кажа ако почетеш малко ще видиш че никой не псуваме. Нз за кой път пак казвам - ТОВА Е ФОРУМ! ТУК ХОРАТА ИЗРАЗЯВАТ СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ БЕЗ ДА ИМА КОЙ ДА ИМ КАЗВА ДАЛИ ДА ГО ПРАВЯТ ИЛИ НЕ! дали съм решила да укорявам някой, да го съдя или просто да си кажа мнението - то си е моя работа. А и за тфа за аборта.. ми нужно кли е според теб да се стига до там за да се осъзнаят момичетата и момчетата на тая възраст? нужно ли е да причиняеат сичко тфа на родителите си които явно ще трябва да са родители на още едно дете? Аз не мисля така.. Лично според мен колкото повече се говори за това толкова по добре за тях... Никой не ангажирам с мнението си

Град
    Скитосвам по улиците
    Всеки сам решава какво да прави с живота си...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Еййй за тфа света е на тоя хал - защото всеки гледа само себе си. И да ти кажа ако почетеш малко ще видиш че никой не псуваме. Нз за кой път пак казвам - ТОВА Е ФОРУМ! ТУК ХОРАТА ИЗРАЗЯВАТ СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ БЕЗ ДА ИМА КОЙ ДА ИМ КАЗВА ДАЛИ ДА ГО ПРАВЯТ ИЛИ НЕ! дали съм решила да укорявам някой, да го съдя или просто да си кажа мнението - то си е моя работа. А и за тфа за аборта.. ми нужно кли е според теб да се стига до там за да се осъзнаят момичетата и момчетата на тая възраст? нужно ли е да причиняеат сичко тфа на родителите си които явно ще трябва да са родители на още едно дете? Аз не мисля така.. Лично според мен колкото повече се говори за това толкова по добре за тях... Никой не ангажирам с мнението си
    Ест, че всеки гледа себе си нали така е по изгодно.....
    И аз това казвах, че просто с иизразяваме мнението. Беллатрикс не се опитвам да те нападам или нещо просто в тоя форум има такива теми, че вече се чудя да плача ли да се смея ли.... Те ще страдат МОЖЕ БИ, щото некоя проебала се мацка дето хваща окото ще си я хване некой богат дебел чичка и тя ще си живее живота, а ние ще си скъсваме гъза от учене и работа за да изкараме месеца, така че не знам точно кой е страдащия но все пак да след 3-4-5 забременявания като прави аборти/пие ескапеле като остане бездетна ще е гадно. Отнема около 15 минути да се образоваш за това как се забременява/как се слага презерватив/къде и кога трябва да го пъхнеш, но младежта е твърде заета за тези 15 минути от живота им ....(тъй като има доста БУКВАЛНО разбиращи хора ще кажа, че 15-те минути бяха просто ИЗРАЗ)...

Голям фен Аватара на skuck
    Авторке, за какво говориш подяволите?
    Така... тука от 7 страници ми направи впечатление, че никой не ти е обяснил следното: Сигурен съм, че никой от този форум не е спрял някое дете (13-14г.) както си е ходил по улицата и е почнал да го поучава!Тези гореспоменати пикли пускат темите си САМИ и то не за да търсят помощ, а по скоро да се покажат, че и те са го направили!
    До ся питай кой сме ние че да ги упрекваме? Ти пък коя си, че да ни казваш кво да правим и кво да не правим....
    Извинявай ама не го разбирам, тва твоето възмущение!Те САМИ пускат темите си като не искат да бъдат упреквани да не го правят и точка, проблема е решен!

п.п. В твоя чест, на следващта тема с заглавие от сорта "Лепна ми СПИН", "бременна съм" и т.н. поста който ще напиша аз ще бъде окуражителен ... ("Даааа бравоо!Следващия път Паааак, нищо ти няма, не ги слушай, така вече си голяма... еее малко те боли дупето, щото х*я му беше малко по голям от нормалното... ама нищо, нали ти купии чантичка!"
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    Авторке, за какво говориш подяволите?
    Така... тука от 7 страници ми направи впечатление, че никой не ти е обяснил следното: Сигурен съм, че никой от този форум не е спрял някое дете (13-14г.) както си е ходил по улицата и е почнал да го поучава!Тези гореспоменати пикли пускат темите си САМИ и то не за да търсят помощ, а по скоро да се покажат, че и те са го направили!
    До ся питай кой сме ние че да ги упрекваме? Ти пък коя си, че да ни казваш кво да правим и кво да не правим....
    Извинявай ама не го разбирам, тва твоето възмущение!Те САМИ пускат темите си като не искат да бъдат упреквани да не го правят и точка, проблема е решен!

п.п. В твоя чест, на следващта тема с заглавие от сорта "Лепна ми СПИН", "бременна съм" и т.н. поста който ще напиша аз ще бъде окуражителен ... ("Даааа бравоо!Следващия път Паааак, нищо ти няма, не ги слушай, така вече си голяма... еее малко те боли дупето, щото х*я му беше малко по голям от нормалното... ама нищо, нали ти пуки чантичка!"
    Евала!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Дали? Никой от тях не се е повлиял досега от тези теми, а те далеч не са 1 или 2. Не мисля, че вече има смисъл. Както казах по-рано: по-добре ги образовайте, научете ги как да се предпазват от бременност, да знаят как изобщо се забременява, а не да им обяснявате кое е редно и кое не е. Те го знаят. Просто не искат да го приемат.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми те знаят и че трябжа да се образоват и да внимават,ама не го правят...Щом мислят,че е 'готино' да се чукат на по 14 години,номера е по-големите да не го мислят за 'готино'.Така 14 годишните няма да искат да го правят,понеже няма да се докажат пред никого.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Paradise
    Vichko0o, разбира се, аз съм напълно ЗА, че е крайно време да се образоват. И това ми е главната идея: да се образоват за сексуалните въпроси. Колкото и да им се казва: "Не, не ти е дошло времето, рано ти е. Тъпа ли си да се еб*ш!?" те ще продължават.
    Аз затова вече спрях с упреците. Безсмислено е. Гледам вече просто да давам съвети как да се пазят.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ми те знаят и че трябжа да се образоват и да внимават,ама не го правят...Щом мислят,че е 'готино' да се чукат на по 14 години,номера е по-големите да не го мислят за 'готино'.Така 14 годишните няма да искат да го правят,понеже няма да се докажат пред никого.
    Абсолютно съм съгласна. Но явно границата се е изместила, докато не сме гледали И дали ще е на 14... като ползва кондом нещата ще са по-други. Аз си загубих дествеността на 16 с момчето, с което още сме заедно. Не съжелявам изобщо. И не се имам за много по-голяма. 2 години разлика... Когато в крайна сметка знаят как да се пазят от болести и бременност защо да ми пречат? Когато не знаят вече си е срам и позор.

Ами и аз това се питах дълго време.За нас(16-17) не е нормално да има момичета(главно) и момчета на по 13-14 да правят секс..но нека се замислим за времето преди нас.По времето на майка ми например е било нормално да правиш секс СЛЕД 18годишна възраст...те какво биха казали за нашето поколение??Че сме курви да правим секс на по 16.Поколенията се следват,но не си приличат!!Не можем да очакваме и от по малките да приличат на нас при положение че ние не приличаме на родителите си.Всеки ден нови теми като "Искам да правя анален секс,ама ще се насера ли?" "Забременява ли се от свирка?" и "Да му пусна ли,вече мина цял месец откакто навърших 13?"Това е живота....Не можем да им казваме че е не/нормално да се прави секс на ** си възраст.Всеки може да прави секс когато се почувства готов,не според нормите на хората.Пък и в крайна сметка да не да даваме отчет на някого кога правиш секс и с кого и къде и т.н. Това нещо се анрича личен живот,не се разправя наляво-надясно!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Да,за родителите ни наистина е странно.Обаче отново опира до въпроса за годините.Хубаво,на майка ми не и харесва,че съм правила секс на 16.Наитина,по тяхно време е било нормално след 18.Обаче разликата с майка ми е 31 години-нормално е да мисли така.Все пак 30 годинин са си голяма разлика.Обаче как да не мисля,че е тъпо на 14 да се таковат,като разликата с тях ми е 2 години?Извинявай,ама поколенията затъпяват и деградират с всяка изминала година.Не е нормално за 2 години така да се промени ценностната система не на 1-2 души,а на цяло общество...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си