- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много се вживявате ! * За секса на 13,14 годишните *
Помня, че навремето един от бившите ми го направи на 9 годишна възраст (бях свидетел, но не го прави с мен де (да не си помислите, че и аз съм заминала на 8/9) По-гнусното беше, че го направи с момиченце на 7 години. Днес у нас дойде едно дете на 9 години и си припомних колко дребен е бил бившия ми по това време. Звучи отвратително извратено! Аз поне изчаках до една съвсем прилична възраст, а това да го правиш на 12/13 нз как да го нарека-чиста педофилия...Първоначално написано от monincetyyy
И все пак никой не споменава за 17-18 годишните, които се снимат голи, чукат се с всеки срещнат, духат, на когото пожелае, нямат особено богата секскуална култура... тях защо не се опитвате да поучавате?
За всички тия неща, които споменах, аз не виждам разлика дали ще е на 14 или на 17.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз същоПървоначално написано от Violenza
И никой не е казвал обратното.
Просто темата е специално за по-малките.
Иначе не е трудно да се досетиш,че отношението(поне моето) към тия неща е същото ,както за малките,така и за по-големите.![]()
сега по-добре ли е?![]()
Порпинцип ку*вите си се раждат такиваПървоначално написано от Violenza
Но вече за 17-18 годишните те са си пълнолетни водят се "легални" вече да правят каквото знаят и на 30 като им виси клитора до коленете да не се чудят ..... Но това е възрастен човек разбираш ли някак си по нормално е. Аз лично много се дразня като видя някоя фльорца дето се е снимала по бельо и ми се пули на снимката с 723462345 вида грим тея "фиешън" очилата и прическа тип "мамо аз съм бе не ме бий" и кво като излезе от банята и катоя е види гаджето иии "ооомг ти па коя си бе?".... Но тези малките на по 11/12/13/14 години извинявай но това е ДЕТЕ подяволите ..... Ето тука от квартала имам една "мацка" мисля, че е на 10 може и на 11 да е и преди няколко дни я видях с тениска "i have the pussy i make the rules" ЪЪЪЪЪЪЪ какво подяволите ?????????????? Това всичкото се случва САМО и ЕДИНСТВЕНО заради родителите !!! Прекаленото разглезване до това води. Те са си виновни, че се поддават на всяко изкушение, но родителите просто не са това което трябва да са. Когато бях на 11-14 ми те не ме пускаха до по-късно от 8 вечерта навънка и то ЛЯТОТО, а сега по дискотеки си ходят по кръчмите и където си пожелаят, аз на 14 години съм си играл още на "колички" едва ли не, а те вече 2-ро дете чакат (на 20 съм). Ем така ще да е с всяка изминала година ще деградират все повече и повече докато един ден мозъка им не е способен дори и сърцето да контролира (образно казано). Положение е лошо но това е живота. Колкото и да им се смеем и т.н ако един ден не си образоваме и възпитаме децата както трябва и те ще станат такива даже и по лошо ....
Ахх ..прочетой почти всички мнения и аз съм против това да се прави секс на 13 ... ! Първо има огромна разлика от 13 до 13 някой са добре запознати дори готови ,други и физически неразвити .. така ,че цял живот имаш какво още на 5 ли искаш да се почнат ...
Хаахахахаха
ти чуваш ли се?
готови на 13?
хахахаах
на някои от тях даже цикъла им не е дошъл още.![]()
![]()
шегаджия
Първоначално написано от Lecher
ние говорим за момичетата.според мен за момчетата е по-нормално да си загубят девствеността по-малки....все пак те няма какво наистина да губят.
Докато за момичетата този момент УЖ трябва да е по-специален.
Трябва да си огромна комплексарка да правиш секс на 13 защото всичките твои приятелки "вече са го правили".А най-страшното е, че пикли на по 13-14 ходят да е ебат с момчета над 20 и разправят "ама той много ме обича".хаахах.Да, много ще те обича като му родиш бебе поради своята бедна сексуална култура.
сигурно се чудиш ,че се възмущаваме ! пука ,че ни дреме кви провали ще станете ,просто се чудим на кухите ви глави доте седят само ей така за красота.живота си е ваш ,правете квото искате никой не ви спира . аз съм на 14 и не мога да си представя сега да правя секс![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Както кажеш приятелюПървоначално написано от Lecher
Не мисля, че ме познаваш и че можеш да кажеш каквото и да е за мен но явно си или някакъв далечен роднина с неноралника или сте некви гаджета (знае ли човек) и двамата имате доста плоско мислене
Почни да правиш разлика между това, когато някой говори в "преносен" и "буквален" смисъл щото явно не правиш разликата..... А това, че са ти правили свирка на 14 то това значи, че сега си на колко ..... 11 може би ? Благодарение на родителите ми сега имам чудесна работа и си клатя краката по цял ден и взимам пари и за това все още кисна в тоя форум, пък и ми е забавно колко изпаднали могат да бъдат хората (да теб цитирам). Убеден съм, че на 14 ти си бил яко по "Амор" и кварталните кръчми направени от "домашен майстор", благодаря предпочитам да си стоя вкъщи вместо да отида на такова "свърталище". Срещал си се с момиченца ? Голяма работа си бил ти ей ! За разлика от тебе аз не си провалям живота
Аз акъл на никой не се опитвам да налея просто защото ползата е никаква
всичките са си един дол дренки като тебе "ретарди".... (BTW няма да се изумя ако си ненромалника с нов ник
) И да родителите ми са ме възпитали така, че да си бъда човек на място, а не лентяй като тебе.... Не ме занимавай повече с простите си, еднотипни и неграмотно написани постчета с цел да се докажеш колко "голям мъж си, как ме правиш на 2 стотинки, колко си умен" защото не струваш
А това, че съм шопар може и така да е но пак съм повече от теб
Със здраве !!!!
Всеки си има глава на раменете - на кой му служи за равновесие на кой за мисли правете каквото пожелаете и както пожелаете последствията си ги носите вие !!!!!
awe nemoje edno 13 godi6no momi4e da e gotovo za sex.do oniq den si e igraelo s kukli i mama mu e peela pesni4ki za leka no6t a neska 6te praqt sex.te polovinata ne sa razviti dostata4no.tfa 4e im e do6lo cikala po rano na nqkoi ne zna4i 4e sa koi znai kolko razviti i gotovi za sex.nedeite barza we ima vreme za vsi4ko.