- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кандидатстване международни икономически отношения
Реших да кандидатствам догодина във винса с мио, но не съм запозната точно с какво се кандидатства, също ме интересува вярно ли е , че вземат при смятането на бала средния успех от цялата диплома както и средната оценка по математика и литература от годините. Нека който е кандидатствал тази година или учи там или просто е по-запознат от мен да обясни моля![]()
![]()
![]()
Всичко си го пише в сайта. Но щом толкова те мързи от мен да мине. Кандидатства се с изпит/матура по един предмет по избор (математика, география на България, история на България, икономика, български език и литература) + изпит/матура по чужд език. Бала се образува от:За повече информация сайта на ИУ Варна.средния успех от дипломата за средно образование;
оценката по български език и литература от дипломата за средно образование;
оценката по математика от дипломата за средно образование;
оценката от държавния зрелостен изпит (матурата), по избран от кандидата предмет, или оценката от конкурсния изпит (тест) по предмет по избор;
оценката от държавния зрелостен изпит (матура) по чужд език или оценката от втория конкурсен изпит по чужд език.
П.П За времето отнело ти да пуснеш тема в някакъв форум и да чакаш отговори можеше сама да си ги намериш тези неща. Спрете да чакате всичко на готово.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от TheBeliever
хмм.. да те поправя не съм чакала на готово прочетох я цялата тази информация в сайта на винса , но до последно не ми се вярваше, че вземат оценката по математика от дипломата, както и цялата диплома. Мислех си, че е само оценка от предметите, с които ще кандидатстваш от дипломата и оценките от изпитите. А също да питам каква диплома трябва да имаш, за да имаш шансове, защото моята е около 5.50, а по математика оценките ми са средно за годините общо към 5 ??? :S![]()
Как не ти се вярва, като е обявено официално на сайта? Мислиш си, че се шегуват ли?![]()
А за другото - ами изчисли си. С общ бал над 28 имаш добри шансове да влезеш, ако не на първо, то поне на второ класиране. Поразгледай форумите на ИУ, виж с какви балове са влизали, с какви дипломи - поинтересувай се.
Да не помислиш, че се опитвам да се заяждам - и аз там кандидатствам тази година. И точно затова съм толкова възмутена колко малко си потърсила и колко късно си се сетила. Тази информация се търси месеци преди това![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
аз няма да кандидатствам тази година ,а 2010 сега съм 11 клас. просто се ориентирам към МИО и искам да разбера повече за кандидатстването за тази специалност. ;]![]()