- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да се притеснявам ли?
приятеля ми свърши от самозадоволявяне и после се избърса минаха около 20 мин отиде до тоалетната по малка нужда и после дойде мина малко време и ми го вкара без презарватив 2,3 пъти. да се притеснявям ли?
Пишат се описателни заглавия!
what3ver
да пооточня не е бил толкова възбуден 2 път
Еми зависи . Сперматозоидите могат да живеят до 4 дни след като са били изхвърлени ,при подходяща среда . Трябва сама да прецениш дали може да стане нещо . Шанса може би е 10% да си бременна , според мен .
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Не е бил толкова възбуден втория път?! .. Мек ли ти го е вкарал?![]()
И като правите нещо друг път слагайте презерватив, нищо не ви пречи .. (:
П.П. Да, живеят до няколко дни в подходяща среда, но тази среда е във влагалището, а не извън него.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Писането на кирилица е задължително!
what3ver
И ти смяташ, че като не свърши в теб всичко е окей?.....Първоначално написано от iveta_bebeto
П.П. Добре, сега защо се заяждам ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Виж,верочтноста е малка,но я има.Не сме гадатели,след 7 дни си вземи Sure Check и ще разбереш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ами мисля че е малко вероятно , но просто за да си 100% спокойна си направи един тест след няколко дни
бе кво плашите момиче... то че има вероятност има с мойта приятелка вече 6-ти месец се чукаме без презерватив даже случвало ми сее да свърша в нея и нищо нее станало ! само ако си в оволация е възможно иначе вероятноста е малка да не кажа нищожна !
различни момичета различни организми ако някоя не може да забременее от 100 пъти някоя може и от 1вия така че това си е строго индивидуално!Първоначално написано от Mamar4o
LoVe iS tHe aNsWeR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХахХАХАхахАхХхахАха
Твоя приятел да е чул за вода ????
Да обичаш значи да страдаш!
И защо го направи като знаеше, че сега няма да спиш няколко дена?!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти случайно да не си цикъла на приятелката ти ? Стягай се и ползвай презервативи,защото никога не може да си си сигурен.,точно това за "безопасните дни" е най-опасно...Първоначално написано от Mamar4o
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Риска хич не е малък. Хората са си го казали. Повтаряш ли, презерватива е абсолютно задължителен.
Емии най-добре си направи тест след няколко денаи следващия път внимавайте!
![]()
има възможност и да си бременна,но за да си сигурна дали не си бременна си направи тест![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!