Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Не се притеснявай ! С бившия ми приятел бяхме така , някъде около годината ни остана на изпит ! Беше много тежък момент за него , никога до сега не бе оставал .. Толко сериозно и тежко го прие , че сам искаше да остане , бях до него и всичко се оправи! Е , че тяхните бяха много ядосани , ясно , но не му забраниха да се виждаме .. Всичко минава Ако е толкова силна любовта ви , няма да позволите една 2-ка да ви раздели ! А ти се стягай и не го допускай , пък ако не стане после си вземи веднага първия изпит и няма страшно.УСпех !
Е мойте са строги... Любовта ни е силна,но аз много я ревнувам и като не я виждам и само се дразна знам,че ме обича защото преди няколко дена тя се разрева заради тази причина... преди време бяхме пак разделени щото бях наказан... смл ние ходихме но накрая аз я скъсах... защото много ревнувах а нямаше уснование... сега като я питам кво ще правиш след 30 тя вика незнам.. преди това казваше неискам никой друг искам си само теб...
Еми извинявай ,че ще ти го кажа ама мисля ,че трябва да оставиш момичето да си намери някой умно и добро момче.Колко трябва да си зле ,за да повтаряш
Мога да те посъветвам да седнеш да зубриш и да изкараш едни 3ки и от другата година да се стягаш,защото такива като тебе след 15 -20 години работят по строежите и т.н.
Хах от 9-ти до 12-ти клас нямах първи срок без поне 3 двойки за годината ме пускаха щот бях толкова див и откачен че на никой даскал не му се занимаваше с мен.Сега няколко години по късно кво ми е положението имам си собствен бизнес и не са ми помогнали мама и тати но слава богу аз мога и помагам сега на тях живея си отделно и се оправям съвсем самостоятелно.Целта ми на това изказване беше че в днешно време как се справяш в училище не определя това как ще се справяш в живота.Имах 2 съучинички пълни отличнички висшето си завършиха и то с доста високи оценки и знайш кво правят сега ? Носят ми кафе