- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувах...
Аз сънувах сън със същия сюжет!!Леле... Аз не познавах момчето преди съня, дори и като се събудих се чудех кой е тоя... И вечерта го видях!!! Видях това момче!! От съня ми, момче, което никога преди не съм срещала, никога не е говорено за него, един вид не знаех, че съществува... Беше на абитуренския бал на братовчед ми... Бяха покалини много гости и познати и се оказва, че чичо ми му е кръстник... Много си го харесах тогава, но не правех първата крачка, а ми беше супер любопитно да си поговоря с него... И вече се стъмни, аз седя навън на стълбите и той идва и ме извика ПО ИМЕ...Идея си нямам от къде ми знаеше името, питах го, но той казваше все "Говорили са ми за теб..." и нищо друго... Сприятелихме се и на края на вечерта седяхме на огромната ни тераса и гледахме звездите и така се бяхме гушналиии....Беше мега яко.И накрая той тамън да ме целуне и...[познайте!!].... телефона иззвъня.Леле как се ядосах... Супер сладък момент беше....И той се засмя и продължи да си ме гушка... И после стана към 6-7 сутринта...Много ни се доспа, отидохме в една стая като си мислех, че там има две грамадни легла...Но тъй като всичко в къщата беше разместено и леглата бяха разместени, всъщност просто беше оставено само 1-то... И ние трябваше да си легнем на него... Леле какъв срам беше.Аз в единия краааай /буквално/, той в другия...И сме заспали... И на сутринта се събуждам...Демек след 3-4 часа... И него го няма!!!! Ауу....Изядох се от яд.Такъв сладур, такава вечер, а последното което ми каза беше "Лека нощ сладур..."
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .