- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво количество плодове и зеленчуци изяждате на ден?
Колко според вас е достатъчно, за да доставим на организма нужното количество витамини и полезни вещества от плодовете и зелечуците? А по колко ядете вие?
без доматиту не можем![]()
портокали също!
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
За съжаление нямам навика да ям много плодове и зеленчуци. : (
А иначе: колкото повече - толкова повече. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ям доста домати. Почти при всяко по-тежко ядене. Чак ми втръснаха.Наскоро започнах да ям и по много кивита. <3333
Приемам зеленчуци само с шопската салата и плодове "майстор село",ако донесат.
Месоядна съм![]()
същата съмПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Колко е необходимо зависи от определен плод или зеленчук. Да не забравяме, че и други храни съдържат витамини, минерали... Ще дам 1 пример - сушените плодове съдържат много по-малко вода. Съответно са по-концентрирани и по-малки количества като грамаж са доста по-мощни от пресните плодове.
Лично аз консумирам много плодове - минимум 1/3 от храната за деня. А в някой дни се храня само с плодове.
ако има ям доста и бързо свършват![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Сега като се замислих,ям доста плодове и зеленчуци.На всяко ядене праскам по един домат,ябълки ям всеки ден минимум по 1,моркови през ден сигурно,краставица - когато има,банани,круши,ягоди,чере ши,вишни,честичко стана.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Без краставици не мога да живея![]()
![]()
To infinity and beyond.
без ябълки живота ми е безсмислинПървоначално написано от cool_doll
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Ябълки, краставици, домати, череши... лятото ям по 1 - 2 кг череши на ден... мога да живея на тях и нектарини. Иначе почти на всяко ядене ям краставици и домати, около половин кг на ден, сигурно.![]()
еми лятото единственото сладко нещо което ям са плодовете... обядът ми лятото винаги е салата.... абе набивам мощно
то густо, то пусто
В 90% от случайте плодовете и зеленчуците представляват 2/3 от храненето ми за деня.Сутрин закусвам плодове,на обяд най-често салата или нещо друго и за вечеря таратор или нещо такова.Така си се храня напоследък.С това + млечни продукти.Без киселото мляко(което правя на таратор най-често) и без мляко с какао не мога да живея ххахх (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз пък зимата ядях минимум по 1 кило всякакви видове на ден, а сега наблягам повече на зелечуците-основно домати и краставици
и аз такаПървоначално написано от KoRnFlAkE
![]()
салатата вечер е задължителна
през деня-бананче
сега ще наблягам повече на черешките, ягоди също обичам, но не ям толкова често=)
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ям само чушки когато си правя шишче през другото време само пържоли и подобни, за какво ми е да ям треволяци като има месо![]()
защото е полезно баси тъпия въпросПървоначално написано от Jesus
На ден изяждам по две ябълки, един банан и две краставици. Нямам време да режа домати.А през изминалите два дена изядох един килограм череши и още толкова ягоди.
![]()
Аз ям всеки ден плодове и зеленчуци, ако не е на всяко хранене то по веднъж и мисля, че това е достатъчно![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
ами хапвам си и аз ама умерено хах
само ти си любовта()
Ям много череши домати и краставици![]()
Ям само домати и ягоди през деняПо 2 домата и доста повече ягоди
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()