- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля Ви дайте ми съвет!!!
Аз съм на 15г..Преди около месец бях в стая с един др клас както и да е...Влюбих се в едно момче не го познавам незнам какво да направя моля ви даваите ми съвети!!!![]()
![]()
![]()
Знам че тази тема не е за тук и съжелявам че я написах тук !![]()
![]()
кажи на някой да ва запознай.
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
или просто действаи тиПървоначално написано от eXpl0d3
няма нищо срамно
и това ''ама момчето трябва да направи първата крачка,а момичето да стои и чака'' е вече доста остаряло
![]()
как се влюби като не го познавашПървоначално написано от jessica1066
![]()
Като покаже АДИБАС-а от пазара как да не се влюбиш бе адаш?![]()
Интересно влюбване... Да си я харесал може, ама..![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз нищо не разбрах, как така се влюби без да го познаваш..както и да е..темата ти не е за "секс"
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
добре де и аз харесвам един който познавам ама примерно ти му кажеш и той не отвърне на чувствата ти после как ще го гледаш на улицата![]()
с бялото на окото криейки се в тълпатаПървоначално написано от dipsiii
Е добре де харесах го но мн не го познавам имам в предвид че се влюбих в външния му вид не в характера но разбирайте харесах го !![]()
Казваш му батка искам та ако и ти ма искаш аре да сключваме граждански![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Първоначално написано от Sneki
Да зн че мислиш така но има мн по-готини от моя си клас не че е красавец просто нещо има в него което ме кара да го искамммммммм![]()
Това твоето е по-скоро сексуално привличане, отколкото влюбване/харесване. НЕ мисли за него!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]