- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми ме заплашва
Моят проблем е , че баща ми ме заплашва какво щяло да стане като започна у-ще .. От шести клас насам се ми повтаря "Внимавай да не се издъниш , защото до 18 , а и след това ще си под домашен арест . " Днес например точно преди 5 мин. ми звъни телефона и той ме пита "Кой беше" и с майка ми започват да изреждат куп имена . Аз им казах да не ме разпитват , както аз не се интересувам кой им звъни на тях .. Отговора беше "Дръж си езика зад зъбите" .. След това баща ми добави "Лятото прави каквото си искаш ама дойде ли септември аз се заемам с теб" ... Нестига , че ме прибират в 2о:оо h ами ще ме и заплашват .. Какво иска от мен не мога да разбера?? Държи се с мен сякъш съм безотговорна , не способна да се грижа за себе си .. Вярно , че съм на 14 , но всяка учебна година съм наказвана по незнам си колко пъти за някоя 4-ка или пък за това , че съм закъсняла с 15 - 20 мин след 8 . . Безумие . . Какво иска да ме вкара в девическо у-ще ли ??? Понякога се прибирам със страх у дома и незнам как да подходя . . Зъби ми се , стиска зъби , крещи ми .. Сякаш съм му подчинена или и аз незнам какво .. Омръзна ми се пак аз съм му дъщеря не домашната котка или куче.. Да не говорим , че когато съм била малка никога не е бил до мен .. Сега не е ли малко късно ..???![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .