- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най - силния оргазъм е :
+1 :PПървоначално написано от Milena_Pld
Изпитвала съм и 3-те вида. На клиторния никой от другите 2 не може да стъпи на малкото пръстче. Но аз съм просто такъв тип жена. Това ми е най-чувствителната зона. При някои жени пък вагиналния е в пъти по-силен. За аналния съм чувала доста легенди. Изпитах такъв при стимулиране на зоната с пръст и беше по-хубаво от вагиналния. Само 1 път се е случвало. Виж при секс може и да е различно. Не знам....
По клитора има повече нерви окончания, отколкото във влагалището или ануса.
Само питам : мъжете могат ли да изпитат анален оргазъм както жената ?
П.С. Не искам да пробвам, просто ми е любопитно
Ами чел съм, че при анален секс при мъжете се стимулирала простата, което ги води до оргазъм, ама не мога да кажа така ли е или неПървоначално написано от spirtt
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Нали каза, че не искаш да пробвашПървоначално написано от spirtt
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ага са изпомпиш![]()
![]()
![]()
и аз това се зачудихПървоначално написано от Ilikeliljon
но след като ми каза че има , ми стана любопитно.инче НЕ СЪМ ОБЪРНАЛ РЕЗБАТА
![]()
Комбинацията между клиторен и вагинален :_)
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Първоначално написано от VerryBerry
Колкото повече,толкова повече)
Дам.. така наречената клинична еякулацияПървоначално написано от Ilikeliljon
Бърка се с пръстче в ануса притиска се простатата и това е мъжкия анален оргазъм
Чувала съм от някой че много им харесвало но това вече е въпрос на предпочитания
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ушният оргазъм е най силен...
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Tи добре ли си , пикочния е лудница ..Първоначално написано от WhyNot
.: machoka :.