.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

БСП: Имаме нужда от Турция в ЕС?!?

"Няма случай страна – членка да е казала, че не иска съседът й да е член на Евросъюза. Това е въпрос на дипломация", този коментар поднесе при срещата си със спортисти ветерани в морската столица кандидатът за евродепутат на Коалиция "За България" Евгени Кирилов.

По думите му в интерес на съседите на една страна, за да решат своите въпроси, е членството в унифицирана структура. Поради тази причина България имала интерес от членството на Турция в Евросъюза, информира агенция Фокус.

"Освен по отношение на политиката на сближаване в рамките на Евросъюза, социалистите имат приоритети и в други области", посочи още Кирилов. Той заяви, че отделни сектори от българската икономика трябва да се подпомагат засилено, за да са конкурентноспособни. Пример за това е селското стопанство.

"Българските селскостопански производители получават в момента една четвърт от субсидията, която получават старите страни - членки. Това важи не само България, а и за другите нови страни в пакта. Тези средства през определен период ще нарастват с 5 %, докато се изравнят, но за нас това е недостатъчно" – коментира Кирилов.

http://bulgaria.actualno.com/news_242104.html#comments

Ето на това му се вика педерастия по комунистически. После някой да дойде да ме убеди, че БСП "защитавали" националния интерес на България, как?! Като ни бутат в устата на ламята Турция ли? Браво на другарите, те винаги са си били и ще си останат предатели и дупедавци. Изключенията за съжаление са единици...

Повече от фен Аватара на Goebbels
    И това идва от кандидат за евродепутат
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Все пак не осъзнават ли наще "политици", че това ще предизвика конфликти. Нещо не ми се връзва толкова ЯВНО да показват пристрастия към Турция, турците в българия. И това продължава вечеповече от 10 години... Строене на джамии, потурчване и тн... Може ли някой да обясни по-подробно (Kristo?!).
    Има два изхода
    - присъединение към Турция!?
    - някаква светлина в тунела ??

Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Все пак не осъзнават ли наще "политици", че това ще предизвика конфликти. Нещо не ми се връзва толкова ЯВНО да показват пристрастия към Турция, турците в българия. И това продължава вечеповече от 10 години... Строене на джамии, потурчване и тн... Може ли някой да обясни по-подробно (Kristo?!).
    Има два изхода
    Подробното обяснение мисля, че е излишно в случая. Нашите политици в момента, а и въобще от 75 години вече са наместници на тези, които ни управляват- СССР в миналото, днеска САЩ, Израел и Турция. Затова изпълняват изцяло и стриктно заповедите им.
    За ужас и двете са верни...

бате.бойко.все.едно.няма.на ерение.да.вкара.не.само.тур ци,ами.и.роми...
    че.и.го.оповестява.в.национ лен.ефир..........

Мега фен
    Град
    Извън границите
    И да настояват тъпите ни политици,
    Турция в близките 10 години ще гледа ЕС на картичка
    може наще политици да са глупави,но тези от централна Европа не са

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Дръстър
    Опасността от ислямизация не само на Европа,но и на целия свят,е голяма. Изключвам Албания и Босна и Херцеговина като мюсюлмански държави,защото те са доста далеч от приемане в ЕС в скоро време. Та ако Турция стане член на ЕС,опасността от гореспоменатата ислямизация ще нарастне още повече. Затова и не ги щат,ама видиш ли,точно най-пострадалата от този варварски народ страна,отива в Анкара и публично заявява: "България е ЗА приемането на Турция в Европейския съюз!" ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WWCWB3RwbO4[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си