- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждам се от сестра ми
I az imam sestra! Kruvna, ne osinovena. Tq e s 3 godini po-malka ot men i kogato q vidq nishto ne mi stava. Prosto sestra mi. No tvoeto e drugo! Ne znaq, qvno sestra ti iska zdrav shibing ot teb, no q e sram da si priznae!Първоначално написано от Belair
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
наистина е странно от една страна...все пак вие сте израстнали заедно (преполагам) но ти сам каза че ти е доведена сестра и нямате кръвна връзка и в това аз лично невиждам нищо изватено както се изкараха повечето....според мен спокойно може да действаш![]()
хаХАхаХаПървоначално написано от Belair
![]()
![]()
![]()
Аах.. винаги съм си мечтала приятелят ми да ми е доведено братче.![]()
Бъзък естествено. Ами, гледай да не прекалиш, все пак ти се води сестра.![]()
...![]()
wtf ?! ти си извратен до мозъка на костите си...
Горката ти сестра...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Стига сте драматизирали всички, де. Особенно хилари... Ебати превземането, ебати чудото.
Горката му сестра щеше да е ако я изнасилваше, правите ли разлика?
Съвсем нормално е, та тя е чуждо момиче, какво е значението, че му се ВОДИ сестра?
Опитай се да го преодолееш, можеш да и кажеш да не се съблича пред теб. А не знам ако се праснетедали ше ти мине и няма да се тормозиш..
Ама не ме слушай, и аз си падам малко ненормален...![]()
прави квото искаш ,все пак тя ти е осиновена сестра и нямате кръвна връзка ! и то никаква![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ако сте заедно от малки ще е извратено... но иначе какво толкова. Пускай разни секс базици уж на шега... като се поразсъблече изтръскай нещо от сорта: Обличай се, че ми стана. или пък Ако до 10 секунди не си се облякла няма да издържа... дръж се айляк, а не сдуханяшката... трябва да усети намека гушкай там прегръщай.. и ако не е много задръстена и и се ебе щи бий камбаните както Квазимодо бие камбаните в парижката света богородица
НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!Първоначално написано от Fritz
![]()
![]()
![]()
![]()
Но сериозно... Според мен няма нищо извратено.Тя не ти е сестра по кръвна линия, а само по документи, което значи че въобще не ти е сестра.
![]()
ОК, ще я прасне, ама после дали пък няма да се чувства тъпо пред нея, а?
Явно изживяваш някакъв шантав период. Имаш си приятелка, действай с нея...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Не мислите ли че това може да е нещо като временно психично разстроизство?Редовно се еба с приятелката си,но щом вид сестра си малко по-разголена и ева се удържам да не и гръмна катерицата
искаш да кажеш, че "сестра ти" като сте двамата се разхожда гола така ли?!? леле това не мога да си го представя![]()
Абе ти не беше ли пича, който караше по- добре от баща си ?Първоначално написано от Belair
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Същия,но трябва да уточня,че той кара много малко,въпреки,че има отдавна шофьорска книжкаПървоначално написано от Kostadin_682
прати нейни снимки, че да се дървим и ние. НЕ БЪДИ ЕГОИСТ!Първоначално написано от Belair
![]()
Ако искаш може да пратя и клипче,как се ебемеПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
пратиПървоначално написано от Belair
![]()
давай не се притеснявай ....
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Щом нямате кръвна връзка ... според мене няма проблем ...Ама пък имаш гадже ..
Ем добре тогава следното:не гледай ан нея като сестра ии избери м/ду нея и гаджето си ддзн,която искаш повече
Мале какъв тъп комент написаахх
![]()
чукай я,ако чакаш прекалено още тя ще ти предложи !![]()
Най-добре си я избий от съзнанието.. по някакъв начин.![]()
Гола мацка да ти се разхожда из къщата с коиато всъщност нямаш кръвна връскаЩеше да е странно да не ти се надървя
![]()
Ами не мисля ,че ще ти бъде трудно да й обясниш ,че те бие хормона и панталона ти става тесен като я видиш гола ....та да вземе да се поприкрива![]()
Да обичаш значи да страдаш!