- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждам се от сестра ми
ооооо майко ми говори с нея и й кажи да не се разхожда гола пред теб, а и кво толкова просто се сдържай и си чукаи гаджето кво толкова.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ей ама и вие сте едни...Как ще отидеш при сестра си и ще и кажеш ,че искаш да е ебеш .. Стига бе требва да си много извратен или много пиян
![]()
Put my diсk in your hand
Move it left, move it right
Try to lick, suck on it
![]()
Направи и два реда моабет,виж какво иска и се оправете,в метафоричния смисъл! Ако пък тя си го иска се оправете в най-директния и пряк смисъл!!!
![]()
![]()
![]()
Все пак сте рода само по документи,няма никаква кръван връзка! Според църковния канон нямаш право, т.е. грях е до 2-ра братовчед/ка! От 3-та нагоре може да се мешате и да си праите чериклета!![]()
![]()
Така,че бий на посоки пък как дойде!
![]()
![]()
![]()
Fallen Gangsta'
мятаи якрасива ли е ? даи снимка да я видим :>?
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
А гаджето ти нищи ли не означава за теб бе ... А сестра ти приятел няма ли си ..![]()
Щом е нудистка земи се покрий някаде до зимата тогава ще е студено и ще ходи облечена ... нудистка била ... будистка не е ли![]()
![]()
![]()
кво стана бе нашия изпраска ли я![]()
Говнааааааааааа
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
To infinity and beyond.
Кво стана бе братле еба ли кво стана ? къде й свърши ?
Сподилих само с приятелката ми,зощото ми е страх да кажа н сестра ми истината.Може би трябва да отида на психолог,иначе имам чувството,че ще стана сериен изнасилвач
e няма да я изнасилваш,просто й кажи,че си супер загорял и че ти се чука прясно месо :/Първоначално написано от Belair
ебаси извратерия народ![]()
![]()
Добра идея да отидеш на психолог, за да се консултираш относно това, как да действаш. Имай на предвид, че психолога може да ти даде идеи и насоки как да и покажеш, че не ти е приятно да се разхожда гола пред теб.Първоначално написано от Belair
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ама,кой е казал,че не ми е приятно да се разхожда гола пред менПървоначално написано от Ilikeliljon
Е ама тя твоята работа, ни риба, ни рак. Хем си се чувствал така некомфортно и се чудиш какво да правиш, защото те възбужда, хем пък ти е приятно да гледаш. Май не си наясно много, много какво искаш.Първоначално написано от Belair
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Просто не искам да се чукам със сестра ми.А що се отнася до това,че е нудистка всеки си има право на лично мнениеПървоначално написано от Ilikeliljon
И аз това питам?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Е всеки си има лично мнение, ама заради нейното ти се чудиш как да си скриеш хуя, за да не те види.Първоначално написано от Belair
![]()
Така че варианта е да не я гледаш или евентуално да и кажеш да престане.
![]()
![]()
"дупчи дупчи сине докато си млад"
тфа е част от една песен![]()
мушкай да не ти пука тя не ти е кръвна роднина
п.с.мн си странен.. тфа да имаш по-малка, осиновена сестра е мечта ан толкова хора а ти се чудиш как да се отдръпнеш![]()
хмм, аз не виждам нищо лошо при положение, че не ти е кръвна сестра![]()
Предлагам, една вечер хубаво да я напиеш да я изпраскаш как си трябва ама така че да ти държи поне 2-3 дена и след това ако още имаш желание да и пръснеш сливата вече ще знаеш какво да правиш водката и ..