- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждам се от сестра ми
Ако правите секс, после няма да можете да се гледате в очите ..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
забавно ми еПървоначално написано от Belair
![]()
![]()
'изхокай я' ((както вика 1 приятел )) нема лошо
Изобщо не е извратено, ами бих го нарекъл нормално. Особено в днешно време, в тази държава, на тази възраст. Дори не ти е кръвна роднина. Но до интимности по-хубаво недейте да стигате, щом в семейството ви се водите като брат и сестра.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ми защо просто не престанеш да я гледаш когато е гола,бе?Аме въздържай се бе човече.Все пак един покрив делите.Като си хванеш гадже ще ти е все едно сестра ти как си ходи из къщи.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
То аз си имам гадже,но въпреки това го дървя и на сестра ми.А що се отнася до това,че я гледам гола,тя е нудистка и не мога да я накарам да се облече.Първоначално написано от vampirekiss
Айде стига глупости, била нудиска, къде във хола ли практикува нудизмаКато почнете да ги пишете едни
![]()
Трансплантация на мозък.
KAkto kazah v edna druga tema-RODNINSTVOTO NE SE IZRAZQVA SAMO V TOVA IMATE EDNA KRUV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mislete malko!
misli v perspektiva i v tova,kakvo 6te ti donese tova.
Ina4e kakto ti kazav tq ti e dovedena i na4ina po koito si nastroen kum neq e problema,ako q prieme6 kato ISTINSKA takava,6te te e sram 4e nqkoga si si mislil takova ne6to.![]()
vsi4ko koeto kazvam e s dobronameren uvet,ne iskam da go priema6,4e te sudq
Просто и кажи , това което сподели с цял форум, а с нея НЕ МОЖЕШ!Кажи и да не се ма'а безразборно без дрехи пред теб,защото може да има последици (да я изчукаш)![]()
![]()
![]()
![]()
абе ако сестра ти (доведената) се маа постоянно гола пред тебе... дори у вас, може и да не е случайност или щото е нудистка.. може да е щото иска да я видиш и да я пожелаеш.... аз ако имах безбожно як доведен брат... нямаше мн мн да му мисля...
а те кога са ти я довели? щото това предполагам има значение?
1во темата май е някаква много извратена ебавка
2ро ако не е... е все пак нямате кръвна връзка, такаче можеш да обсъдиш въпроса с нея
Успех xD
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
m-m-m-maikoouuuuuuПървоначално написано от SaSeTo
![]()
![]()
![]()
Чакай малко тука си пролича че неси по - голям от някое лапе на 13-14 ?? как така си на 19 тя е на 18 и още живеете заедно а и бтв тя ше ходи гола пред тебе осфен ако не е некфа курва ? ахах а и впрочем като видя как пишеш ми става ясно че е тема "гавра"Първоначално написано от Belair
![]()
пляскай бе , напиши и смс , как беше да се изразя като тебе 'искам да ти гръмна катерицата'![]()
![]()
![]()
<-- me
Аре бе батко 7 страници изписахте ти още не си я жулнал..тя ш отиде да следва ш завърши..дан я оттървеш![]()
![]()
Life is not the amout of breaths you take.. its the moments that take your breath away..
Брато,тва е огромен проблем и ако не го решиш на време става лошо,шот ще искаш още и още и по-зле даже ще става,така че ти препоръчвам да й го кажеш и после ако ще да те пребие!![]()
![]()
![]()
Благодаря за съветите.Тъкмо отиде да се къпе.Стискайте палци да нямам проблеми след 9 месецаПървоначално написано от fam0usbaby
ОМГ!![]()
Успех с мацката
Глей само ваще да не разберат
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Само кажи изчука ли я хубаво![]()