- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждам се от сестра ми
изпалия я яко в дупетоо... нека има шнеле шнеле![]()
![]()
Мн сте прости, темата е ебавка
Първоначално написано от Belair
ХАХХАХАХ не пича не се ебава не... ама изобщо. била нудистка вика![]()
![]()
![]()
![]()
айде бягай от тука пич моля те
![]()
болният ти мозък има нужда от лекар![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
ПорасниПървоначално написано от Belair
Старата любов ръжда хващала
амии честно казано не значи че като се разкарва гола из вас ти тря ти 1овека с превръзка на очите е от какъв зор?! поговори с сестра си и и кажи да се облича повечко отколкото да се разголва ии изобщо как не я е срам?!![]()
А е братле, аз ако бях на тебе щях да и покажа не откаде изгрява, а къде залязва слънцетоНямаше изобщо да се замислям
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
При положение,че ти е доведена или както ти се изрази осиновена,не виждам кое му е ненормалното.Друг е въпроса,че подобно нещо не се толелира от обществото и се приема за "ненормално".А е точно обратното,нормално е при двама млади хора,единия да хареса другия и да се възбужда от него.Било то и доведената ти сестра.Обаче по добре се опитай да притъпиш тия сексуални влечения към нея,иначе може доста да си изпатиш.
копеле изчукаи я нали ти е доведена сестра иам 1 фр дет си шпионира сестрата и му е яко кеф такаче чукай
kvo e tva ?
Оффф човека отдавна написа, че е правил секс с нея и го изрази с цветущия израз "гризна дръвцето" спрете да пишете вече.![]()
![]()
Темичката е за ключе.
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
поизчерпахме се тук...