.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Ами 100 лева е моят, ама А5. Вече трябва да са паднали на цена, при това.
    И един съвет- не ти трябва особено голям, така че 40-50 ако събереш джийниъс малка си имаш и е съвсем наред за начинещ.
    моя е 60 ама то тука в Хасково няма никав избор само един вид има и се задоволих с него
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    niderlandia
    ето нямах какво да правя сега
    http://prikachi.com/files/978205d.jpg
    Шапкарю .....

Град
    somewhere over the rainbow
    Смело

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    браво! Всички рисувате мн хубаво.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

аз нали не рисувам много хубаво но 6те пусна тук 2 мои картини които наи ми хар
    http://www.album.bg/em4etyyy/images/15576511/
    http://www.album.bg/em4etyyy/images/15576509/
    не са ни6то особенно,но на мен си ми хар ( приемам критика )
    Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)

Град
    Стара Загора
    малко по-прецизно със светлосянката....изглежда сякаш не са осветени, а пък имат сянка.... направи ги по-светли от едната страна иначе е нереално(невъзможно)
    ама пък имаш талант развивай го

мерси определено 6те го развивам , пък и ас съм на 12 правя кфото мога
    Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    ам първо ..raven23 аз съм момче ... ами една актриса но крайният резултат мисля че доста се различава от оригинала (опитай да се сетиш ) breathless доста добре се е получила !

ifilin4ica това zindy li e ?
    Много се извинявам . Иначе ми прилича на Хейдън Панетиер ...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    ПадналОблак навиваш ли се да направиш един портрет
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Леле.. Колко добре рисувате.. Браво на вас и някои тук казват не рисувам много добре, а като пратят някоя тяхна рисунка ми пада ченето Аз една къща мога да нарисувам само много съм зле
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

много здраво ти куца техниката и определено се нуждаеш от повече познания в областта на анатомията и композицията

едит (след като изчетох повечето постове тук): вие или сте кьорави или имате някво дебилно желание да се надъхвате един друг колко сте "добрички" и "невероятнички" вместо да си давате няква читава критика. Не видях никой, който да има наистина техника, да се справя добре с молива, да работи добре със светлината.

а мачока не разбрах защо я прасна тая тема като важна.... мисля, че в този раздел са публикувани много по-добри работи отколкото в тази тема, но той си знае, нали е всевишния модератор

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    ПадналОблак навиваш ли се да направиш един портрет
    прати снимка и ще видя какво мога да направя

а относно последния пост ... лично на мен не са ми нужни коментари в които да ми казват "о колко си добър" ... идеално знам на какво ниво съм и до къде мога да стигна! и между другото .. не съм взимал уроци по рисуване никога през живота си и всичко това което се вижда е плод на собствения ми труд! не мисля че една критика като твоята е подходяща за темата или пък обективна! а дали се самозаблуждавам .. еми мой човек .. имал съм вече изложби и при това дори купени картини! тази година напълниха годишника на гимназията ми с мои рисунки, които аз дори не смятах за достатъчно добри но редакторския екип се влюби в тях! разади рисунките ми дори са махнали 2 статии за да има място да саберат повече :P имам над 20 поръчки за следващия месец плюс това имам да се подготвям за изложба за която са ми уредили безплатно ползване на зала и съдействие . така че моля те не си отваряй устата отново в МОЯТА тема!
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен
    Град
    в килера
    Уайлд бой доста критикува, но относно този му коментар съм напълно съгласна с него.
    Какви изложби и поръчки? о.о слез на земята, това, че хора, които не разбират от рисуване ти харесват творенията нищо не значи. И моите рисунки се харесват на всички неразбиращи, но аз си знам колко струвам и не се възгордявам. Защото колкото повече напредваш, толкова повече ще разбираш, че в момента си нищо и че имаш още много да учиш. От опит ти го казвам
    А калпавото прерисуване на портрети от снимки не е нищо особено.

аз казах че знам колко струвам ... тва за изложбите и поръчките го казах защото той каза че нищо не стрували рисунките ми! ако беше така нямаше хората да поръчват!

Град
    Стара Загора
    айде да не се карате вече...
    разбрахме кой имал, кой нямал талант, кой как рисувал и т.н. ....
    спрете!!! личните си спорове си ги разрешавайте с ЛС, тук не е мястото.
    излагате се с тея спорове....няма смисъл

ето една която започнах преди ден два но още не съм довършил

аз казах че знам колко струвам ... тва за изложбите и поръчките го казах защото той каза че нищо не стрували рисунките ми! ако беше така нямаше хората да поръчват!
    ми ... не струват явно нямат никво чувство за естетика, хората, които ти ги купуват. изложби... като направиш изложба в tate ми звънни, да я посетя
    по-добре да си купя евтина турска репродукция на The Afghan Girl на McCurry отколкото твоя рисунка, на която си личи как си си влачил пръстите по нея

а за тва кво си продал и кви изложби - ми мен ще ме е срам да продавам такива недодялани работи....

сега минути за реклама - в свободното си време правя logo i logotype design за корпорации, правя щампи за тениски и от време на време рисувам за приятели. изложби чак когато разработя някоя тема от до, когато науча всичко за нея и постигна съвършенство и хармония дори и в 10 платна, но да са платна, които да носят чистия смисъл на това, което темата иска да изрази

а твойте изложби да ги лепят с тиксо по стените

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ето една която започнах преди ден два но още не съм довършил

Дори и да не разбирам грам от рисуване мога да различа хубавото от грозното. Точно на тая рисунка си си оставил пръстите по чашата. Изглежда като гумена... От първите неща, които си показал обаче се прекланям на женските модели. Супер си ги направил

Град
    niderlandia
    padnaloblak
    Каде ще правиш изложба кажи да доида да видя в младежкия ли ?
    Или в заря ? Скоро една приятелка направи голяма изложба но неините платна са уникални така , че не се съмнявам скоро да я видя по големите галерии
    Шапкарю .....

Във изложбената зала на КДК и надявам се до средата на есента да мога да я направя (трябва да съм готов със достатъчно рисунки)

а за по горните коментари ... всеки с мнението си не ми е нужно вашето признание

пп: превърнахме темата в боклук! пишете само ако имате какво да покажете!!! иначе ще помоля модераторите да я изтрият. на никой не му е нужно да ни чете споровете

на никой не му е нужно да ни чете споровете
    е то на теб ти е нужно само някой да ти казва колко добри са драсканиците ти

Мега фен Аватара на machoka
    WILD__BOY разграничавай градивната критика от преднамерената злоба. Като не ти харесва - или се изкажи веднъж какво не ти допада и замълчи, или не си пляскай заядливия коментар след всеки пост на автора. Никъде не видях да се хвали, че е велик?!

супер са деда можех и аз така е всеки с таланта си нали знаеш
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Браво чудесни са

Цитирай Първоначално написано от machoka
    WILD__BOY разграничавай градивната критика от преднамерената злоба. Като не ти харесва - или се изкажи веднъж какво не ти допада и замълчи, или не си пляскай заядливия коментар след всеки пост на автора. Никъде не видях да се хвали, че е велик?!
    казвам, че не стават, а падналоблак ми се заяжда... аз ли пак съм виновен? аре стегни се малко, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си