- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- някои мои портрети :)
моя е 60 ама то тука в Хасково няма никав избор само един вид има и се задоволих с негоПървоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ето нямах какво да правя сега
http://prikachi.com/files/978205d.jpg
Шапкарю .....
браво! Всички рисувате мн хубаво.![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
аз нали не рисувам много хубаво но 6те пусна тук 2 мои картини които наи ми хар![]()
http://www.album.bg/em4etyyy/images/15576511/
http://www.album.bg/em4etyyy/images/15576509/
не са ни6то особенно,но на мен си ми хар( приемам критика )
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
малко по-прецизно със светлосянката....изглежда сякаш не са осветени, а пък имат сянка.... направи ги по-светли от едната страна иначе е нереално(невъзможно)
ама пък имаш талантразвивай го
мерси определено 6те го развивам , пък и ас съм на 12 правя кфото мога![]()
![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
Много се извинявамПървоначално написано от padnaloblak
. Иначе ми прилича на Хейдън Панетиер ...
ПадналОблак навиваш ли се да направиш един портрет![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Леле.. Колко добре рисувате.. Браво на васи някои тук казват не рисувам много добре, а като пратят някоя тяхна рисунка ми пада ченето
Аз една къща мога да нарисувам само много съм зле
![]()
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven..
много здраво ти куца техниката и определено се нуждаеш от повече познания в областта на анатомията и композицията
едит (след като изчетох повечето постове тук): вие или сте кьорави или имате някво дебилно желание да се надъхвате един друг колко сте "добрички" и "невероятнички" вместо да си давате няква читава критика. Не видях никой, който да има наистина техника, да се справя добре с молива, да работи добре със светлината.
а мачока не разбрах защо я прасна тая тема като важна.... мисля, че в този раздел са публикувани много по-добри работи отколкото в тази тема, но той си знае, нали е всевишния модератор![]()
прати снимка и ще видя какво мога да направяПървоначално написано от vivteen
![]()
а относно последния пост ... лично на мен не са ми нужни коментари в които да ми казват "о колко си добър" ... идеално знам на какво ниво съм и до къде мога да стигна! и между другото .. не съм взимал уроци по рисуване никога през живота си и всичко това което се вижда е плод на собствения ми труд! не мисля че една критика като твоята е подходяща за темата или пък обективна! а дали се самозаблуждавам .. еми мой човек .. имал съм вече изложби и при това дори купени картини! тази година напълниха годишника на гимназията ми с мои рисунки, които аз дори не смятах за достатъчно добри но редакторския екип се влюби в тях! разади рисунките ми дори са махнали 2 статии за да има място да саберат повече :P имам над 20 поръчки за следващия месец плюс това имам да се подготвям за изложба за която са ми уредили безплатно ползване на зала и съдействие . така че моля те не си отваряй устата отново в МОЯТА тема!![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Уайлд бой доста критикува, но относно този му коментар съм напълно съгласна с него.
Какви изложби и поръчки? о.о слез на земята, това, че хора, които не разбират от рисуване ти харесват творенията нищо не значи. И моите рисунки се харесват на всички неразбиращи, но аз си знам колко струвам и не се възгордявам. Защото колкото повече напредваш, толкова повече ще разбираш, че в момента си нищо и че имаш още много да учиш. От опит ти го казвам
А калпавото прерисуване на портрети от снимки не е нищо особено.
аз казах че знам колко струвам ... тва за изложбите и поръчките го казах защото той каза че нищо не стрували рисунките ми! ако беше така нямаше хората да поръчват!
айде да не се карате вече...
разбрахме кой имал, кой нямал талант, кой как рисувал и т.н. ....
спрете!!! личните си спорове си ги разрешавайте с ЛС, тук не е мястото.
излагате се с тея спорове....няма смисъл
ми ... не струватПървоначално написано от padnaloblak
явно нямат никво чувство за естетика, хората, които ти ги купуват.
изложби... като направиш изложба в tate ми звънни, да я посетя
![]()
по-добре да си купя евтина турска репродукция на The Afghan Girl на McCurry отколкото твоя рисунка, на която си личи как си си влачил пръстите по нея
а за тва кво си продал и кви изложби - ми мен ще ме е срам да продавам такива недодялани работи....
сега минути за реклама - в свободното си време правя logo i logotype design за корпорации, правя щампи за тениски и от време на време рисувам за приятели. изложби чак когато разработя някоя тема от до, когато науча всичко за нея и постигна съвършенство и хармония дори и в 10 платна, но да са платна, които да носят чистия смисъл на това, което темата иска да изрази
а твойте изложби да ги лепят с тиксо по стените
Дори и да не разбирам грам от рисуване мога да различа хубавото от грозното. Точно на тая рисунка си си оставил пръстите по чашата. Изглежда като гумена... От първите неща, които си показал обаче се прекланям на женските модели. Супер си ги направилПървоначално написано от padnaloblak
![]()
padnaloblak
Каде ще правиш изложба кажи да доида да видяв младежкия ли ?
Или в заря ? Скоро една приятелка направи голяма изложба но неините платна са уникални така , че не се съмнявам скоро да я видя по големите галерии![]()
Шапкарю .....
Във изложбената зала на КДК и надявам се до средата на есента да мога да я направя (трябва да съм готов със достатъчно рисунки)
а за по горните коментари ... всеки с мнението сине ми е нужно вашето признание
![]()
пп: превърнахме темата в боклук! пишете само ако имате какво да покажете!!! иначе ще помоля модераторите да я изтрият. на никой не му е нужно да ни чете споровете![]()
е то на теб ти е нужно само някой да ти казва колко добри са драсканиците тиПървоначално написано от padnaloblak
![]()
WILD__BOY разграничавай градивната критика от преднамерената злоба. Като не ти харесва - или се изкажи веднъж какво не ти допада и замълчи, или не си пляскай заядливия коментар след всеки пост на автора. Никъде не видях да се хвали, че е велик?!
супер са деда можех и аз така е всеки с таланта си нали знаеш
Ich habe nichts nur eine Liebe
казвам, че не стават, а падналоблак ми се заяжда... аз ли пак съм виновен? аре стегни се малко, а?Първоначално написано от machoka