Цитирай Първоначално написано от padnaloblak

а за по горните коментари ... всеки с мнението си не ми е нужно вашето признание

пп: превърнахме темата в боклук! пишете само ако имате какво да покажете!!! иначе ще помоля модераторите да я изтрият. на никой не му е нужно да ни чете споровете
Е,не,ако не искаш хората да ти казват мнението си,трябваше да напишеш така още в началото.На WILD__BOY не знам защо реши да му се връзваш.Той се опита да даде обективна оценка,както го прави всеки път,но по неговия си начин,на който ти просто не си свикнал.Недей да го приемаш като нещо негативно,защото и на мен в началото не ми допадаше остротата му.Ако се замислиш обаче ще видиш,че има право.
Аз лично не бих започнала да правя изложби,докато не съм сигурна,че работата ми е наистина всичко на което съм способна.Става въпрос за техника и умения на едно прилично ниво,а ако мога да придам и собствен почерк,които хората да видят и да запомнят-тогава наистина бих поела такъв риск.Прекалено важно е за мен,не знам дали го розбираш.
Та можеби това е и идеята на WILD__BOY ,че не си готов и за теб това сякаш няма такова голямо значение.Не искам да говоря от негово име,защото би било грубо да го правя.И все пак си мисля,че имаш още много в път да извървиш,но той няма да е труден,ако си запазиш желанието,което се вижда в рисунките ти на този етап.