- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се изходя веднага?! :(
Хора малко ми е неудобно,че пускам подобна тема,но е важно.... значи...... не съм яла доста дни подред и утре имам важна среща,как мога да отида по голяма нужда преди срещата (за да не стане някой гаф,понеже ще правя секс) пък неискам да ям (не питайте защо) какво може да ми помогне моментално да се изходя за да нямам неприятности после..Съжалям за темата..нз дали е за тук..надявам се няма да отнеса някакви излишни подигравки или упреци..
hk
можеби разхлабително...само да не те хване утре
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни
Сок от портокал или праскови... Не знам, би трябвало да стане.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да,но от разхлабителното няма ли да се получи разстройство и да стане още по-голям ужас?
hk
Не съм 100% сигурна, но мисля че ще се получи точно този ефект.Първоначално написано от suxlife
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
да ще стане ужас, но ще е дорбе ако този ужас стане тази вечер , незнам дали няма да те хване утре...иначе друг вариант незнам.
Ние лудите сме на изчезване,моля подкрепете ни
Еми мерси,но нещо не съм мн сигурна в разхлабителните..Ако не ми мине до утре кво ще правя ? Ще стане голяяям гаф![]()
hk
а защо не си яла толкова време? това е супер вредно, сама виждаш последствията и то още в самото начало
иначе по темата и аз мисля, че с разхлабителното може да стане по- зле. не знам дали ако вземеш половин хапче, а не цяло, няма да се получи, каквото искаш. защо не звъннеш примерно на личната и не я попиташ, тя няма как да не знае.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми не съм,щот си имам някакъв измислен (супер вреден) начин на хранене..Не ям нищо около 1 седмица за да си сваля нужните кг (а тва се връзва по 1 кг на ден... и го правя преди да се видя с гаджето ми (с което се виждаме супер рядко,както и да е) и после вече съм си спокойна и си се наяждам 1 хубаво..ахах глупаво е много,знам... зле съм,вредя си много..но напоследък диети не мога да пазя и за това го карам така... А пък..лекарката ми...нямам и телефонаПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
hk
Направи си клизма. Продават се в аптеките.
Аз няма да правя анален секс и за това няма смисъл от клизма..Въпроса е,че ме е страх,ако не съм ходила до тоалетната преди това.. да не взема да се изпусна нещо (говоря за газове) и за това искам да си се подсигуря ...
hk
Ти не си добре чесно ти казвам! Не ядеш преди да се видиш с гаджето? Ако те види хапнала ще те зареже ли какво?![]()
Иначе за да се изходиш, изпий една чаша гореща вода и мисля, че ще можеш.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
кафе и цигарка![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Компот от сливи![]()
иначе има едни хапчета,които са билкови
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Сплели са ти се тънките черва. Край.
Никога повече няма да можеш да идеш до тоалетна, без да си пила някакви хапчета.Сама си го правиш...
Доматен сок или сос.А може и направо да изядеш наколко домата.Поне така съм чувала и мисля,че действа.
![]()
Вземи си разхлабително..или пий сок от портокал или праскови..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от rauwkost
Едно точно мнение !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
абе ти си много зле,честно,как може да не ядеш нищо зареди някакво си момче(разбирам да беше зареди себе си,а то...)![]()
![]()
![]()
![]()
Въобще не е точно мнение... тя не иска да прави анален секс...Първоначално написано от sladkish_14
![]()
И накрая дрис-дрис.Първоначално написано от clever
Компотът от сливи и доматеният сок са най-добрите варианти.
![]()
сока от портокал запича, за праскови нз.Първоначално написано от mechtaq_za_teb