.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    при мен е хрони4но
    http://www.jivotno.com/wild-angel

http://vbox7.com/play:f4222b08 <-- какво ще кажете?!?!?! :P

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Момиче, ти мозък имаш ли? 1 седмица не ядеш и после се надумкваш? А имаш ли представа, че по този начин всичко ти се лепи?
    Я яж нещо салатки, пилешко филе, риба, плодове... но често и по малко. Така няма да има нужда от диети.
    С диетите съм запозната много добре наистина казах вече,че начина ми на хранене е тъп и безсмислен (аз си го знам,не е нужно да ми го натяквате ) но това ми е единствения начин да сваля 7 кг примерно преди срещата за отрицателно време.. и знаете ли,като не ям се чувствам много добре наистина диета съм пазила година и половина и вече просто ми е писнало... окей си ми е така,да отслабна когато ми е нужно и после и да си кача пак кг (което ест става,като се наям) ми е все тая
    hk

Град
    CrazyLand
    чувала ли си за психиатрия
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Цитирай Първоначално написано от anitram
    da,shte vzema da q posetq
    hk

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от suxlife

Изака ли се?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Доколкото разбирам ти гладуваш с дни, за да отслабнеш преди среща с гаджето. И после пак си връщаш килограмите. Така до следващата среща, отслабване и напълняване. И се сърдиш като някой ти каже, че си проста? А я си представи ако всички бяхме като теб, какво трябваше да правим тези, които сме всеки ден с приятелите си? Да умираме от глад може би?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Доколкото разбирам ти гладуваш с дни, за да отслабнеш преди среща с гаджето. И после пак си връщаш килограмите. Така до следващата среща, отслабване и напълняване. И се сърдиш като някой ти каже, че си проста? А я си представи ако всички бяхме като теб, какво трябваше да правим тези, които сме всеки ден с приятелите си? Да умираме от глад може би?
    Ама какво съм казала?Да съм казала,че не съм проста? Колко пъти повторих,че това което правя е супер глупаво и безмислено И АЗ МН ДОБРЕ ЗНАМ,ЧЕ СМИСЪЛ ОТ НЕГО НЯМА! и да.. ако се виждах всеки ден с гаджето си,ест че нямаше да е така..просто така съм си преценила да си гладувам,знам че е неправилно и тъпо и не съм тръгнала да давам акъл на никой да прави същото ( боже опази,ако има и друг такъв задръстен индивит като мене )
    hk

Цитирай Първоначално написано от Loshotia

Изака ли се?
    Ем утре е срещата и ще се мъча преди това но май и без тва нищо няма да направим..щот съм в цикъл и всичко се прецаква
    hk

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А щом знаеш, че това е неправилно, вредно и глупаво защо продължаваш. Не си мисли, че ти пиша тези неща, за да се заяждам. Опитвам се да ти влея малко мозък, за да спреш да си съсипваш здравето. Казваш, че сама си преценила - вярно е. Но щом осъзнаваш, че преценката ти е грешна направи нещо по въпроса.
    И може да не караш никого да следва примера ти, но замислила ли си се колко наивни хлапетии четат този и подобни форуми? И че като видят теми като тази си казват "А щом при нея се получава защо и аз да не пробвам"?

Надявам се, че ще се замислиш над действията си и ще вземеш правилното решение, не за да угодиш на някакви непознати от форум, а за да опазиш собственото си здраве.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

А щом знаеш, че това е неправилно, вредно и глупаво защо продължаваш. Не си мисли, че ти пиша тези неща, за да се заяждам. Опитвам се да ти влея малко мозък, за да спреш да си съсипваш здравето. Казваш, че сама си преценила - вярно е. Но щом осъзнаваш, че преценката ти е грешна направи нещо по въпроса.
    И може да не караш никого да следва примера ти, но замислила ли си се колко наивни хлапетии четат този и подобни форуми? И че като видят теми като тази си казват "А щом при нея се получава защо и аз да не пробвам"?

Надявам се, че ще се замислиш над действията си и ще вземеш правилното решение, не за да угодиш на някакви непознати от форум, а за да опазиш собственото си здраве.
    Да,ясно ми е,че го казваш за мое добро..Но проблема ми е че прекалено дълго време съм пазила диета и вече ми е адски трудно да се подлагам на такава...Изям ли 1 филиика примерно,не мога да се спра само с толкова,трябва да изям поне още 2.. и не мога да си контролирам апетита,докато ако не ям няколко дни,нуждата ми от храна се изпарява някъде,организма ми свиква на това мъчение на което го подлагам и се чувствам перфе когато не съм яла,дори и малко да съм свалила имам чувството че е 2но отгоре... нО смятам утре след срещата като се наям 1 хубаво (щот ще имам нужда 100%) от други ден да опитам да се храня малко по разумно и в по малки количества,щот наистина е тъпо,това което правя.. има диети с които също мога да сваля толкова,а се храня... а не да не ям по нищо цял ден и да се мъча само и накрая само за няколко часа прекарани с любимия човек...
    hk

Град
    CrazyLand

може да съм на 12 но не смятам да гладувам
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Момиче, ти мозък имаш ли? 1 седмица не ядеш и после се надумкваш? А имаш ли представа, че по този начин всичко ти се лепи?
    Я яж нещо салатки, пилешко филе, риба, плодове... но често и по малко. Така няма да има нужда от диети.
    С диетите съм запозната много добре наистина казах вече,че начина ми на хранене е тъп и безсмислен (аз си го знам,не е нужно да ми го натяквате ) но това ми е единствения начин да сваля 7 кг примерно преди срещата за отрицателно време.. и знаете ли,като не ям се чувствам много добре наистина диета съм пазила година и половина и вече просто ми е писнало... окей си ми е така,да отслабна когато ми е нужно и после и да си кача пак кг (което ест става,като се наям) ми е все тая
    А един ден, когато се наложи да си слаба през цялото време? Когато например си хванеш някой от твоя град и ако О, Ужас, заживеете заедно? На фотосинтеза ли минаваш? И изобщо, ти наясно ли си, че е вредно да сваляш повече от 3-4 кг на МЕСЕЦ, та какво остава за седмица 7...?

А, ето този последният ти пост вече беше приказка. А ако имаш нужда да се наядеш по време на диетата, изяж една ябълка. Хем е полезно, хем засища много.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Искам да използвам темата и да попитам,майка ми утре е на изследване казва се Бум ,и са и казали днес да си вземе от шоколад Комфорт,и тя си взела изяла го е ,но не ходи по нужда ,кво ще рече това,знам че не сте доктори,но някой знае ли защо е тъка

Мега фен Аватара на koshtramba
    Трябва му време да подейства 5-6-7 часа... Минали ли са толкова?

Повече от фен Аватара на Nich
    Зелен чай, или има едни чайчета за отслабване,но и в тях също има зелен чай : )

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Аз няма да правя анален секс и за това няма смисъл от клизма..Въпроса е,че ме е страх,ако не съм ходила до тоалетната преди това.. да не взема да се изпусна нещо (говоря за газове) и за това искам да си се подсигуря ...

И само за Това не ядеш? това е нормално и да стане не вярвам да ти се подиграва.! Иначе е глупак!
    Не пий слабителни защото тогава е по вероятно да се случи! знам защо го казвам
    ...

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от mackataa
    Искам да използвам темата и да попитам,майка ми утре е на изследване казва се Бум ,и са и казали днес да си вземе от шоколад Комфорт,и тя си взела изяла го е ,но не ходи по нужда ,кво ще рече това,знам че не сте доктори,но някой знае ли защо е тъка
    Тези шоколадчета действат поне 15 часа след това ..

Мега фен Аватара на teenems
    Прясно мляко,кафе,шоколад ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Череши\сливи + вода ? Кафе и цигара (както казаха преди мен)
    What i want is obvious , what i love is unique

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Малко сол в 1 чаша вода, разхлабва моментално.
    Също така сливи, ленено семе/масло, овесени ядки...

Масло? Srsly?! Сигурна съм, че последното нещо, което ще хапне преди срещата е масло.
    Иначе зелен чай и вода с лимон.
    Ае кво я нападате.. проста или не, нейна си работа кво прави, нейн си е организма. Пък и щом се виждат рядко, най-вероятно иска да изглежда така, както я е видял последният път. Ако се виждаха няколко пъти в седмицата, а пък тя напълнее, нямаше разликата м/у предишното и сегашното й телосложение да му е толкова фрапантна.
    Успех със срещата (никой мъж не заслужава такива лишения, ноз а жалост жените сме си заблудени по природа).

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Какво масло бълнуваш ?!

Rebirthing, номера с водата и солта , може ли да стане с обикновена сол ?
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Не, само с необикновена става.

Сигурно момичето има впредвид морска / английска, много ги разбирате обаче !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си