- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се изходя веднага?! :(
при мен е хрони4но![]()
С диетите съм запозната много добре наистинаПървоначално написано от Wrathchild
казах вече,че начина ми на хранене е тъп и безсмислен (аз си го знам,не е нужно да ми го натяквате
) но това ми е единствения начин да сваля 7 кг примерно преди срещата за отрицателно време.. и знаете ли,като не ям се чувствам много добре наистина
диета съм пазила година и половина и вече просто ми е писнало... окей си ми е така,да отслабна когато ми е нужно и после и да си кача пак кг (което ест става,като се наям) ми е все тая
![]()
hk
чувала ли си за психиатрия![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
da,shte vzema da q posetqПървоначално написано от anitram
![]()
hk
Първоначално написано от suxlife
Изака ли се?![]()
Доколкото разбирам ти гладуваш с дни, за да отслабнеш преди среща с гаджето. И после пак си връщаш килограмите. Така до следващата среща, отслабване и напълняване. И се сърдиш като някой ти каже, че си проста? А я си представи ако всички бяхме като теб, какво трябваше да правим тези, които сме всеки ден с приятелите си? Да умираме от глад може би?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ама какво съм казала?Да съм казала,че не съм проста? Колко пъти повторих,че това което правя е супер глупаво и безмислено И АЗ МН ДОБРЕ ЗНАМ,ЧЕ СМИСЪЛ ОТ НЕГО НЯМА! и да.. ако се виждах всеки ден с гаджето си,ест че нямаше да е така..просто така съм си преценила да си гладувам,знам че е неправилно и тъпо и не съм тръгнала да давам акъл на никой да прави същото ( боже опази,ако има и друг такъв задръстен индивит като мене )Първоначално написано от TheBeliever
hk
Ем утре е срещата и ще се мъча преди товаПървоначално написано от Loshotia
но май и без тва нищо няма да направим..щот съм в цикъл и всичко се прецаква
![]()
hk
А щом знаеш, че това е неправилно, вредно и глупаво защо продължаваш. Не си мисли, че ти пиша тези неща, за да се заяждам. Опитвам се да ти влея малко мозък, за да спреш да си съсипваш здравето. Казваш, че сама си преценила - вярно е. Но щом осъзнаваш, че преценката ти е грешна направи нещо по въпроса.
И може да не караш никого да следва примера ти, но замислила ли си се колко наивни хлапетии четат този и подобни форуми? И че като видят теми като тази си казват "А щом при нея се получава защо и аз да не пробвам"?
Надявам се, че ще се замислиш над действията си и ще вземеш правилното решение, не за да угодиш на някакви непознати от форум, а за да опазиш собственото си здраве.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да,ясно ми е,че го казваш за мое добро..Но проблема ми е че прекалено дълго време съм пазила диета и вече ми е адски трудно да се подлагам на такава...Изям ли 1 филиика примерно,не мога да се спра само с толкова,трябва да изям поне още 2.. и не мога да си контролирам апетита,докато ако не ям няколко дни,нуждата ми от храна се изпарява някъде,организма ми свиква на това мъчение на което го подлагам и се чувствам перфе когато не съм яла,дори и малко да съм свалила имам чувството че е 2но отгоре... нО смятам утре след срещата като се наям 1 хубаво (щот ще имам нужда 100%) от други ден да опитам да се храня малко по разумно и в по малки количества,щот наистина е тъпо,това което правя.. има диети с които също мога да сваля толкова,а се храня... а не да не ям по нищо цял ден и да се мъча само и накрая само за няколко часа прекарани с любимия човек...Първоначално написано от TheBeliever
hk
може да съм на 12 но не смятам да гладувамПървоначално написано от TheBeliever
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
А един ден, когато се наложи да си слаба през цялото време? Когато например си хванеш някой от твоя град и ако О, Ужас, заживеете заедно? На фотосинтеза ли минаваш? И изобщо, ти наясно ли си, че е вредно да сваляш повече от 3-4 кг на МЕСЕЦ, та какво остава за седмица 7...?Първоначално написано от suxlife
А, ето този последният ти пост вече беше приказка. А ако имаш нужда да се наядеш по време на диетата, изяж една ябълка. Хем е полезно, хем засища много.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Искам да използвам темата и да попитам,майка ми утре е на изследване казва се Бум ,и са и казали днес да си вземе от шоколад Комфорт,и тя си взела изяла го е ,но не ходи по нужда ,кво ще рече това,знам че не сте доктори,но някой знае ли защо е тъка
Трябва му време да подейства 5-6-7 часа... Минали ли са толкова?
Зелен чай, или има едни чайчета за отслабване,но и в тях също има зелен чай : )
Първоначално написано от suxlife
И само за Това не ядеш?това е нормално и да стане не вярвам да ти се подиграва.! Иначе е глупак!
Не пий слабителни защото тогава е по вероятно да се случи! знам защо го казвам![]()
![]()
...
Тези шоколадчета действат поне 15 часа след това ..Първоначално написано от mackataa
Прясно мляко,кафе,шоколад ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Череши\сливи + вода ? Кафе и цигара (както казаха преди мен)
What i want is obvious , what i love is unique
Масло? Srsly?! Сигурна съм, че последното нещо, което ще хапне преди срещата е масло.
Иначе зелен чай и вода с лимон.
Ае кво я нападате.. проста или не, нейна си работа кво прави, нейн си е организма. Пък и щом се виждат рядко, най-вероятно иска да изглежда така, както я е видял последният път. Ако се виждаха няколко пъти в седмицата, а пък тя напълнее, нямаше разликата м/у предишното и сегашното й телосложение да му е толкова фрапантна.
Успех със срещата(никой мъж не заслужава такива лишения, ноз а жалост жените сме си заблудени по природа).
Rebirthing, номера с водата и солта , може ли да стане с обикновена сол ?
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Сигурно момичето има впредвид морска / английска, много ги разбирате обаче !