- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вежди помощ наистина влезте тук
откакто бях на козметик ии сега за първи път си скубя косамчетата на веждите .. проблема е там че те са късички тези които козметичката ми ги оскуба ии нали ся ми пораснаха обаче са ми късички ии немога да ги хвана с пинсетата .. сама съм в момента няям кой да помоля за помощ апък немога да се покажа с такива израсли вежди .. а пинсетата ми не е некой боклук по 50 стотинки ... моля ви се помогнете ми как да си ги захвана .. гледала съм приятелки как като са им къси си ги скубят ... напрао от половин час стоя пред огледалото ии се мъча да скубя ии нестава ... даже ме достраша вече да не зема да оскубя некой косам по погрешка който не трябва от толкос мноо опити
Иди на козметик, ш' дадеш 2-3 лева и няа да пишеш тъпи темиПървоначално написано от lolipop1
![]()
или си вземи по-свесна пинсетаПървоначално написано от HarumScarum
явно писнсетата ти е боук или ти си саката няма друг отговор![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Просто го прави по-внимателно и по-бавно, щом ти е трудно.
И да са малки пак се скубят лесно.
Това, че пинцетата ти не е от 50ст. не е гаранция, че е хубава.
Захващаш косъмчето лекичко и след това дърпа по-рязко, за да се отскубне
Сега да не всемеш да си отскубнеш кожата![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Отиди на козметик ... при този при когото си била.
Иначе и аз днеска за 1 път бях на козметик и ми харесва как ги направи, и то достаБеше ме бъзе да отида на козметик, защото четох много оплаквания. Иначе следващите пъти ще карам сестра ми да ми ги оправя, защото нея я бива, а ако няма възможност на козметик.
![]()
Първоначално написано от galu6a
има нещо вярно
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
как ли пък неПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Тя с пинсета не може, ти с конецПървоначално написано от infinity05
![]()
Що не помолиш някоя приятелка да ти ги оскубе?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Отиди на козметик ...
Someb0dy told u..how much i Love u !?
В началото и на мен ми беше трудно. Просто захвани косъмчето в основата (а не върха!) и дръпни по-рязко. Нищо сложно няма.
За по-голямо улеснение можеш да използваш пинсета от швейцарско ножче. По-тънки са и на мен лично са ми по-удобни, а и имам много приятелки, които също ги използват. С по-дебелите пинсети е по-трудно да захванеш фините косъмчета по веждите, без значение колко е струвала пинсетата (не забравяй, че тя и не работи сама).