.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

вежди помощ наистина влезте тук

откакто бях на козметик ии сега за първи път си скубя косамчетата на веждите .. проблема е там че те са късички тези които козметичката ми ги оскуба ии нали ся ми пораснаха обаче са ми късички ии немога да ги хвана с пинсетата .. сама съм в момента няям кой да помоля за помощ апък немога да се покажа с такива израсли вежди .. а пинсетата ми не е некой боклук по 50 стотинки ... моля ви се помогнете ми как да си ги захвана .. гледала съм приятелки как като са им къси си ги скубят ... напрао от половин час стоя пред огледалото ии се мъча да скубя ии нестава ... даже ме достраша вече да не зема да оскубя некой косам по погрешка който не трябва от толкос мноо опити

Re: вежди помощ наистина влезте тук

Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    откакто бях на козметик ии сега за първи път си скубя косамчетата на веждите .. проблема е там че те са късички тези които козметичката ми ги оскуба ии нали ся ми пораснаха обаче са ми късички ии немога да ги хвана с пинсетата .. сама съм в момента няям кой да помоля за помощ апък немога да се покажа с такива израсли вежди .. а пинсетата ми не е некой боклук по 50 стотинки ... моля ви се помогнете ми как да си ги захвана .. гледала съм приятелки как като са им къси си ги скубят ... напрао от половин час стоя пред огледалото ии се мъча да скубя ии нестава ... даже ме достраша вече да не зема да оскубя некой косам по погрешка който не трябва от толкос мноо опити
    Иди на козметик, ш' дадеш 2-3 лева и няа да пишеш тъпи теми

Re: вежди помощ наистина влезте тук

Цитирай Първоначално написано от HarumScarum
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    Иди на козметик, ш' дадеш 2-3 лева и няа да пишеш тъпи теми
    или си вземи по-свесна пинсета

Супер фен Аватара на galu6a
    явно писнсетата ти е боук или ти си саката няма друг отговор
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Просто го прави по-внимателно и по-бавно, щом ти е трудно.
    И да са малки пак се скубят лесно.
    Това, че пинцетата ти не е от 50ст. не е гаранция, че е хубава.

Захващаш косъмчето лекичко и след това дърпа по-рязко, за да се отскубне
    Сега да не всемеш да си отскубнеш кожата
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Отиди на козметик ... при този при когото си била.
    Иначе и аз днеска за 1 път бях на козметик и ми харесва как ги направи, и то доста Беше ме бъзе да отида на козметик, защото четох много оплаквания. Иначе следващите пъти ще карам сестра ми да ми ги оправя, защото нея я бива, а ако няма възможност на козметик.

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    явно писнсетата ти е боук или ти си саката няма друг отговор
    има нещо вярно
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    обръсни ги
    The Spark

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    обръсни ги
    как ли пък не
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

....

отиди на козметик

обръсни ги

ми ако можешш с конец

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от infinity05
    обръсни ги

ми ако можешш с конец
    Тя с пинсета не може, ти с конец
    Що не помолиш някоя приятелка да ти ги оскубе?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Отиди на козметик ...
    Someb0dy told u..how much i Love u !?

В началото и на мен ми беше трудно. Просто захвани косъмчето в основата (а не върха!) и дръпни по-рязко. Нищо сложно няма.
    За по-голямо улеснение можеш да използваш пинсета от швейцарско ножче. По-тънки са и на мен лично са ми по-удобни, а и имам много приятелки, които също ги използват. С по-дебелите пинсети е по-трудно да захванеш фините косъмчета по веждите, без значение колко е струвала пинсетата (не забравяй, че тя и не работи сама).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си