Уха тука паднах от смях .. Истински мъже, Мега мъже и всяки такива дечорлига... хахах Той бил такъв и такъв.... Погледнато реално ... Мъжът дава парите той поръчва музиката, готов е да чака? Тва да не е автобус?!?! Кво да чака ? Да му дадът зелена карта за Сливата й ли ?

Става спонтано хич не се правят тънките сметки без крачмаря ... Седнали да определят срок.. няма срок всичко си идва отвътре Такива от сорта Гаджето ми иска да спи с мен.. Ми нормлано момче (мъж) е Иска и той своето... Ваще разбирания за ПЕРФЕКТНИЯ мъж са далече от ФИлмите по холивуд (Скъпата кола,бижута и всичко останало). Другия с теорията за мачомен Вземете галтайте преспивателните и по леглата .... Мъжът си плаща за всичко Далеч е от мисълта за чакане Той знае .. Плаща поръчва, Такива чуства муства тва е само аз жените ... Ние сме банкомати свършат паричките почват фасоните .. Пак дойда пак фасоните .. Тва е при всички жени .. Няма жена която да си признае ... Може да погледнете родителите си .. Майка ви винаги е изнервена към края на месеца, не заради цикала а дали баща ви ще вземе заплата и колко ще е тя... :] Успех с чаканията за АВТОБУСА!