Специално към девойките: връзка се започва, когато сте на такава възраст, когато гледате малко по-реалистично на живота и "принца от приказките" и няма да кажете "ама аз съм малка за секс", "ама не мога" и т.н.
Връзка се започва, когато си готов да се отдадеш на човека отсреща физически и емоционално. Не разбирам от какво толкова ви е страх да правите секс с приятелите си и го отлааагате, и отлааагате напред, напред във времето.. За мен е супер нелогично. Нормално е, когато човека отсреща те привлича, да правите секс. Наистина не разбирам каква е тая "любов" инак. Хубаво, общувате си, привързани сте един към друг, ама пък даже и да не си помисляте как мачкате чаршафите с любимия човек... или тоя е някакъв пълен льохман, или вие нещо не сте в ред.
"Малка съм за секс и той ако ме обича ще ме чака, колкото е нужно."
Ами като си малка=> не започваш връзка. Защото, за да имаш истинска връзка е нужно не само да си помагате емоционално, да се разбирате и т.н., ами и да правите секс, защото човека те привлича, желаеш го, ебати... Не значи, че трябва веднага да се метнете в кревата, ама пък цяла година...

Хващаш си гадже, което те допълва като личност, но и те привлича, и си готова, знаеш, че искаш да правиш секс с този човек, можеш да поемеш отговорност от действията си, а не да си на 14, година-две да се дърпаш, а когато най-сетне го направиш, да се тревожиш бременна ли си и "какъв е тоя идиот, за Бога, че така да те принуждава?! Безсрамник!". Ами като ще мислите така, момичета, не сте готови за връзка. Живейте си детството и не бързайте.
Иначе евала на железните пичове, които явно задоволяват желанието към половинката си с десислава.