- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас мастурбирането лошо нещо ли е ?
не е лошо... то ако слушаш библията![]()
то нали знаете, че едно от там божите правила е ... не лъжи..., защо тогава бог е казал на Адам да изяде ябълката, която е отровна, а му е казал, че не е?!? (това беше откъс от една книга и от там съм го копирал.. пък колко е вярно незнам)![]()
Винаги ме кара да се чувствам смотаняк
hahaha est che lujat xD
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
абе на по 1 месец си удари една злобарка да ти не застоява спермата![]()
абе лошо нема лошо бе брат лъскай си като ти е кеф сички викат че не лъскат я бегаи бе![]()
pi4 ako si misli6 4e kato luska6 6te otide6 v ada az moga da te overq 4e dokato doide tvoq red ada 6te se e prepulnil sus 4ekijii .. a i vseki luje.. edin sebeovajava6t se muj ne moje da ne e luskal pone vednuj.. kak 6te kaje6 na ne6to 4e e tupo ako ne si go opitval.. na nqkoi im haresva na nqkoi ne im haresva.. za tova horata sa kazali 4e mneniqta sa kato zadnicite.. vsi4ki gi imat no ne e omestno da gi pokazvat.. az naprimer luskam ot vreme na vreme no tova e kogato priqtelkata mi e v cikal i mnogo mi se pravi sex.. kolkoto da otbiq nomera kakto se kazva ili kogato izkam da i dostavq pove4e odovolstvie kato odalja vremetraeneto na sexa ni .. vse o6te ne sa mi porasnali roga i ne me interesuva dali moite priqteli luskat.. vseki si kontrolira jivota po svoemo te mogat i pederasi da sa ama.. kvo mi puka nqma lo6o i dobro.. ti re6ava6 koe e dobre za teb i koe ne.. tova ne ozna4ava da vzeme6 kupata za 4ekijiq na godinata..gledai da ne se stiga do 4ekii
![]()
Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...
На мен не ми го побира акълът как мастурбацията би могла да бъде грях?!Да,грях е кражбата,убийството,лъжата с някаква нечиста и зла цел,но нещо,което кара човек да се чувства добре и не вреди на друг - едва ли.Затова мастурбацията НЕ Е лошо нещо,стига да не ти стане фикс идея![]()
В началото има една дълга статия, в която е описано защо се е приемало като грях.. някога..
аве луд ли си ве
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Споко бе,пичове и пички, аз например ся си праскам една злобарка.. ;D
Давайте го повече на релакс,все пак е лято!![]()
![]()
![]()
пффф и какво лошо има пък в мастурбирането.Ако правиш секс Господ пак ли ще те накаже .. пфф![]()
Каквото и да казва Библията,хубаво нещо си е.Кое е по-зле:да изтаковащ половината град,или да мастурбираш?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Естествено,че да изтаковаш половината град,така поне може да продължиш поколението,а и носиш удоволствие на другите,а мастурбирайки само тормозиш ръката си и няма шанс да забременееш,освен ако не си хермафродит.Първоначално написано от Extremescream
Първоначално написано от independentmiss
![]()
![]()
![]()
a po temata az ne misq 4e e grqh daje e super zadovolqva6to i uspokoqva6to![]()
![]()
![]()
Много хора ги е срам да говорят открито като цяло на тема секс.Затова и казват,че мастурбирането(и не само,но за това е темата тук)е гадно,гнусно и какво ли още не...Е,разбира се,има и заблудени хора,които наистина го мислят и няма как да ги убедиш в противното,но те са малко.В настоящия момент нашия свят е пълен с разврат и какво ли не,така че е трудно да не се развратиш и ти така да се каже...![]()
![]()
Иначе аз изобщо не съм против,защото не е нещо лошо или вредно...Пък и в крайна сметка ти доставя голяма доза удоволствие...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
+1Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Праскайте си на воля и не се притеснявайте... ;d
Ооо,чадо мое,Господ не би позволил да стигнеш до там че да мастурбираш(така и не се научих как точно се пише ей) когато усети че отиват на там нещата,той ще ти изпрати най-надареният си слуга в твоята стая...Така ще е всеки път когато си помислиш за мастурбиране...
![]()
По тази логика ние всички сме едни мноого ама мноого лоши хора![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!