.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    лошо е
    ще отидеш в ада

много се съмнявам да има такъв, който поне веднъж не е мастурбирал.

не е лошо... то ако слушаш библията
    то нали знаете, че едно от там божите правила е ... не лъжи..., защо тогава бог е казал на Адам да изяде ябълката, която е отровна, а му е казал, че не е?!? (това беше откъс от една книга и от там съм го копирал.. пък колко е вярно незнам)

Град
    Sofia
    Винаги ме кара да се чувствам смотаняк

Град
    Go Skate Day ! ! !
    hahaha est che lujat xD
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

абе на по 1 месец си удари една злобарка да ти не застоява спермата

абе лошо нема лошо бе брат лъскай си като ти е кеф сички викат че не лъскат я бегаи бе

Град
    Шумен
    ............

pi4 ako si misli6 4e kato luska6 6te otide6 v ada az moga da te overq 4e dokato doide tvoq red ada 6te se e prepulnil sus 4ekijii .. a i vseki luje.. edin sebeovajava6t se muj ne moje da ne e luskal pone vednuj.. kak 6te kaje6 na ne6to 4e e tupo ako ne si go opitval.. na nqkoi im haresva na nqkoi ne im haresva.. za tova horata sa kazali 4e mneniqta sa kato zadnicite.. vsi4ki gi imat no ne e omestno da gi pokazvat.. az naprimer luskam ot vreme na vreme no tova e kogato priqtelkata mi e v cikal i mnogo mi se pravi sex.. kolkoto da otbiq nomera kakto se kazva ili kogato izkam da i dostavq pove4e odovolstvie kato odalja vremetraeneto na sexa ni .. vse o6te ne sa mi porasnali roga i ne me interesuva dali moite priqteli luskat.. vseki si kontrolira jivota po svoemo te mogat i pederasi da sa ama.. kvo mi puka nqma lo6o i dobro.. ti re6ava6 koe e dobre za teb i koe ne.. tova ne ozna4ava da vzeme6 kupata za 4ekijiq na godinata.. gledai da ne se stiga do 4ekii
    Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...

На мен не ми го побира акълът как мастурбацията би могла да бъде грях?!Да,грях е кражбата,убийството,лъжата с някаква нечиста и зла цел,но нещо,което кара човек да се чувства добре и не вреди на друг - едва ли.Затова мастурбацията НЕ Е лошо нещо,стига да не ти стане фикс идея

Rest in peace,Michael Jackson!You`ll be NEVER forgotten!

В началото има една дълга статия, в която е описано защо се е приемало като грях.. някога..

Град
    varna
    аве луд ли си ве
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен
    Споко бе,пичове и пички, аз например ся си праскам една злобарка.. ;D
    Давайте го повече на релакс,все пак е лято!

Цитирай Първоначално написано от independentmiss
    На мен не ми го побира акълът как мастурбацията би могла да бъде грях?!Да,грях е кражбата,убийството,лъжата с някаква нечиста и зла цел,но нещо,което кара човек да се чувства добре и не вреди на друг - едва ли.Затова мастурбацията НЕ Е лошо нещо,стига да не ти стане фикс идея
    Добре казано.

пффф и какво лошо има пък в мастурбирането.Ако правиш секс Господ пак ли ще те накаже .. пфф

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Каквото и да казва Библията,хубаво нещо си е.Кое е по-зле:да изтаковащ половината град,или да мастурбираш?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Каквото и да казва Библията,хубаво нещо си е.Кое е по-зле:да изтаковащ половината град,или да мастурбираш?
    Естествено,че да изтаковаш половината град,така поне може да продължиш поколението,а и носиш удоволствие на другите,а мастурбирайки само тормозиш ръката си и няма шанс да забременееш,освен ако не си хермафродит.

Цитирай Първоначално написано от independentmiss

a po temata az ne misq 4e e grqh daje e super zadovolqva6to i uspokoqva6to

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Много хора ги е срам да говорят открито като цяло на тема секс.Затова и казват,че мастурбирането(и не само,но за това е темата тук)е гадно,гнусно и какво ли още не...Е,разбира се,има и заблудени хора,които наистина го мислят и няма как да ги убедиш в противното,но те са малко.В настоящия момент нашия свят е пълен с разврат и какво ли не,така че е трудно да не се развратиш и ти така да се каже...

Иначе аз изобщо не съм против,защото не е нещо лошо или вредно...Пък и в крайна сметка ти доставя голяма доза удоволствие...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    не е.
    всички го правят но лицемерите не си признават
    +1
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    не е.
    всички го правят но лицемерите не си признават
    +1
    +1

Мега фен
    Праскайте си на воля и не се притеснявайте... ;d

Ооо,чадо мое,Господ не би позволил да стигнеш до там че да мастурбираш(така и не се научих как точно се пише ей ) когато усети че отиват на там нещата,той ще ти изпрати най-надареният си слуга в твоята стая...Така ще е всеки път когато си помислиш за мастурбиране...

Супер фен Аватара на pinki
    По тази логика ние всички сме едни мноого ама мноого лоши хора
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си