- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вярвате ли в приятелството?
вярвам въпреки че не съм го изпитвала от много време насам... ако си пасвате с човека да защо не?![]()
Разбира се, че вярвам. Вие ако не вярвате, никога няма да намерите истински приятели.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вярвам да повече отколкото във всичко друго![]()
Да,но понякога се отчайвам от това колко трудно е да си намериш истински приятели.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от Cindil_Pindil
Двата варианта са добро приятелство!
Но зависи и от човека!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да.![]()
Да![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
да
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
приятелство има никога не съм спирал да го вярвамглупаво е,когато някой се скара за някоя глупост с близък приятел и веднага обявява,че не вярва в приятелите.Аз много съм се карал с приятели за какво ли не,случвало е(с един доста често) да се стига до бой,може би това важи само за момчетата нз ама според мен приятелство си имааааа
![]()
Да, но понякога се отчайвам от това колко трудно е да си намериш истински приятели, а не използвачи.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
+ 1Първоначално написано от Pepincetyy
![]()
Bellatrix написа:
Момиче + гей = добро приятелство.
Момче + лесбийка = добро приятелство.
Момче + Момче = добро приятелство.
Момче + момиче = 0% шанс за приятелство.
Момиче + момиче = 0% шанс за приятелство.
Аз не мислия така... Имам и момиче, и момче, и лесбийка истински приятели ... И мога да кажа, че съм много горда от това, че ги познавам![]()
Естествено, обаче има едно голямо "НО"! Аз вече от 4-5 години имам една истинска приятелка, която не може да се сравни с друга, колкото и да са те. Приятелство има много, обаче истинската приятелка или приятел, който е готов да застане до теб във всеки един момент е един! Никога не спирайте да търсите истинските приятели.
Да. За щастие все още го има, макар че се среща рядко...
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"