- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможнмо ли е да забременея така?
Здравейте. Ситуацията е следната
с гаджето правим секс винаги с презерватив, но първия път след като свърши и махне презерватива, избърсва се и после пак се натискаме, той си търка..... в клитора ми. После слага пак презерватив и го правим пак. Но сега ми закъснява и съм малко притеснена. Може ли да се забременее така?![]()
Еми има нищожен шанс. Едно на милион ще каже някой, но по този начин забременя девствена приятелка на майка ми. Честито...
Не се знае знае ли се.
Има някаква вероятност, защото дори като се е забърсал в пикочния му канал може да е останал още материал и да излезе в неподходящ момент. При всички положения те е понамазал по клиторчето, но въпроса е дали после е успял да вкара материала до вътре и вече сперматозоидчетата да са стигнали до там дето трябва и това да се е случило в точния момен за оплождане.
П.П. Някои хора правят едни сметки, че да забременеят и някои от тях пак не успяват от първия път. Така, че просто стискай палци или ако не е станало твърде късно отидете до аптеката за ескапеле. И за нататък внимавайте повече, че нали знаете за белите...
Аз казвам к'во е станало. Реално шанс има, ама дали тя ше удари кьоравото да забременее така... не мога да знам.Първоначално написано от LambOfGod
Аз не мога да ви разбераТолкова ли ви тресе хормона, че не можете да мислити малко по-трезво в подобни ситуации
![]()
Риск винаги има !
Come out, come out wherever you are...
абе няма шанс.спокойно.то първо, че е трудно за забременееш,второ- че не е даже влизал в теб.
Не се притеснявай ...![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Преди да сложи презерватива втория път поне ръцете измива ли си? Или го пипа както се е омацал![]()
един въпрос .. За тестове за бременост да си чувала ?!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не може да забременее при положение,че мъжкия полов орган не е бил във влагалищетото ,а е търкан в клитора.Първоначално написано от babity
Верно се филмираш.
Не се притеснявай![]()
всичко е възможно
и в устата да ти свърши не е гаранция, че
след девет месеца няма да сте трима
не се шашкай
резултатът от един тест за бременност
е отговорът на въпроса ти
Ц-ц-ц... Просто се обеждавам, че сексуалната култура на българина е под всякаква критикаЕстествено, че не можеш!
едва ли си бременна от тва.По друг начин вече стоят нещата ако ти е бъркал с пръсти.
Според зависи!
Ако не сте сигурни в себе си,недейте да си играете.
Мисля, че имаше подобни теми и преди![]()
по темата: все пак има няква вероятност макар и малка...
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Не само сексуалната култура е под всякаква критика.Първоначално написано от MSGB
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
еми да то това си е опасно ! Ами ако сперматозоидите в устата ти минат през ушните канали А?А?А? не мислите за това нали ??Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
Ааз просто се убеждавам ,че правописната култура на българина е на същото долно ниво!
по темата:съмнявам се да си забременяла,но знае ли човек,за всеки случай направи един тест...
Обясни ми как става да забременее жената от случая за който говорех? Щом може да стане при полова игра, значи има зак'во да се шашка... Все едно, на мен така или иначе не ми пука, 'щото няма да гледам бебета...Първоначално написано от LovEsIckk
Направих си тест вчера, отрицателен е, но не знам защо не имам много вяра на тези тестове![]()
naprawi si pak ako ne vqrvash ^_^Първоначално написано от killa
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
emi mn prosto we 6tom neiska6 nejelana bremennost 6to prai6 sex na taq vuzrast???
Daite si skypovete pls