- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране преди секс
Дали ако през деня съм мастурбирал 2 пъти има вероятност вечерта,ако правя секс,да не успея да свърша???
Заглавието на темите трябва да е описателно!
krem4et0
...а дали няма да ми е по-трудно да свърша?
определено ще ти е по трудно!Първоначално написано от HeadMasTeR
Добре е за момичето, а за момчето въобще не е, защото ми се е случвало след втория път да не изпитвам ник'во удоволствие, даже ми е неприятно и усещам нещо като болка. След чикия не знам к'во е..така че пробвай.Първоначално написано от bebok
Don't tell me what I can or can't do !
Както казаха другите ще свършиш по-бавно,но т`ва няма да е приятно за тебе,а за мацката ...![]()
+1Първоначално написано от bebok
![]()
![]()
+1Както казаха другите ще свършиш по-бавно,но т`ва няма да е приятно за тебе,а за мацката ... Surprised
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
bebok Ако секс над 20-30 минути е извратен, то ние с приятеля ми трябва да сме егати извратеняците.
Envoi moi ! ;]
така си е...Първоначално написано от bebok
особено ако патката му е по-голямшка
луд ли си? можеш да свършиш и до 8 пъти на денПървоначално написано от HeadMasTeR
Обратното на 'хубав секс'='дълъг секс' е 'дълъг секс'='хубав секс'.Първоначално написано от krem4et0
И аз съм извратен значиНе знаех
![]()
еми нз аз аз примерно съм масторбирала докато приятеля ми е на работа и вечерта като правиме секс си е същото пак си ми емного яко и си свършвам нормално![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Е, да ама ти си момиче. Ние си имаме доста предимства по тая тема.Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
![]()
Всъщност това със чекията преди секс(около 5 минути) е доста добра тактика за девственик. Сигурно си мислите, че като издържате 15 минути на ръчна, ще издържите толкоз и на секс. Не е така. За това изтощете батерията, за да може след това да гръмне по-бавно.![]()
Благодаря ти за изчерпателния отговор .. прости за нелоялният ми въпрос , но ти пипал ли си женско бедро от вътрешната страна ?Първоначално написано от noproblembitch
Еми да. Само да те питам това пък какво общо има?Първоначално написано от CattleProd
ами колкото по-често празниш резервоара, толкова по бавно ще напъва да излива![]()