.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Мастурбиране преди секс

Дали ако през деня съм мастурбирал 2 пъти има вероятност вечерта,ако правя секс,да не успея да свърша???

Заглавието на темите трябва да е описателно!
    krem4et0

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не

...

...а дали няма да ми е по-трудно да свърша?

Мега фен Аватара на Rofl4e

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
    ...а дали няма да ми е по-трудно да свърша?
    определено ще ти е по трудно!

Град
    Момини Цици

ИЗвода: "Не бъди Чекиджия"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    Цитирай Първоначално написано от PaulaSandr3z
    xaxa +1
    spoko pi4 prosto 6te svur6i6 po-bavno no puk tova 4esto e dobre tui 4e di6ai :P
    Добре е за момичето, а за момчето въобще не е, защото ми се е случвало след втория път да не изпитвам ник'во удоволствие, даже ми е неприятно и усещам нещо като болка. След чикия не знам к'во е..така че пробвай.
    Don't tell me what I can or can't do !

Както казаха другите ще свършиш по-бавно,но т`ва няма да е приятно за тебе,а за мацката ...

Цитирай Първоначално написано от PaulaSandr3z
    xaxa +1
    spoko pi4 prosto 6te svur6i6 po-bavno no puk tova 4esto e dobre tui 4e di6ai :P
    +1

Както казаха другите ще свършиш по-бавно,но т`ва няма да е приятно за тебе,а за мацката ... Surprised
    +1
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Град
    Варна
    bebok Ако секс над 20-30 минути е извратен, то ние с приятеля ми трябва да сме егати извратеняците.
    Envoi moi ! ;]

be i za momi4eto nevinagi e dobre
    vse pak v edin moment ti pisva
    така си е...
    особено ако патката му е по-голямшка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може и да не свършиш! Акт над 15 минути си е жива мъка за мен-умора, болки, схващания...Не, мерси. Не знаех, че хубав секс=дълъг секс. По-скоро връзката е обратна.

Re: Мастурбиране преди секс

Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
    Дали ако през деня съм мастурбирал 2 пъти има вероятност вечерта,ако правя секс,да не успея да свърша???

Заглавието на темите трябва да е описателно!
    krem4et0
    луд ли си? можеш да свършиш и до 8 пъти на ден

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Може и да не свършиш! Акт над 15 минути си е жива мъка за мен-умора, болки, схващания...Не, мерси. Не знаех, че хубав секс=дълъг секс. По-скоро връзката е обратна.
    Обратното на 'хубав секс'='дълъг секс' е 'дълъг секс'='хубав секс'.

И аз съм извратен значи Не знаех

еми нз аз аз примерно съм масторбирала докато приятеля ми е на работа и вечерта като правиме секс си е същото пак си ми емного яко и си свършвам нормално
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    еми нз аз аз примерно съм масторбирала докато приятеля ми е на работа и вечерта като правиме секс си е същото пак си ми емного яко и си свършвам нормално
    Е, да ама ти си момиче. Ние си имаме доста предимства по тая тема.

Всъщност това със чекията преди секс(около 5 минути) е доста добра тактика за девственик. Сигурно си мислите, че като издържате 15 минути на ръчна, ще издържите толкоз и на секс. Не е така. За това изтощете батерията, за да може след това да гръмне по-бавно.

Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Всъщност това със чекията преди секс(около 5 минути) е доста добра тактика за девственик. Сигурно си мислите, че като издържате 15 минути на ръчна, ще издържите толкоз и на секс. Не е така. За това изтощете батерията, за да може след това да гръмне по-бавно.
    Благодаря ти за изчерпателния отговор .. прости за нелоялният ми въпрос , но ти пипал ли си женско бедро от вътрешната страна ?

Цитирай Първоначално написано от CattleProd
    Цитирай Първоначално написано от noproblembitch
    Благодаря ти за изчерпателния отговор .. прости за нелоялният ми въпрос , но ти пипал ли си женско бедро от вътрешната страна ?
    Еми да. Само да те питам това пък какво общо има?

Ще станеш импотентен така

ами колкото по-често празниш резервоара, толкова по бавно ще напъва да излива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си