- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета за вас размерът има ли значение ??
Знаете въпроса:P :P
Не мога да разбера защо момичетата все се оплакват, че са ни малки (или поне аз на такива попадам). Като и бутна мачетето, пак ли ще и е малко?
Колкото и да не ни се признава на някои от дамите - Да!!! размера има значение, както и цвета на очите и всички други външни белези.За мен наи-вайното е как ще се представи мъжът в леглото. Ако е добър и с 10 см да е ще ме устройва.
www.netdate.bg - За всички ,които търсят нови приятели и развлечения или просто нещо ново.При регистрация получавате една седмица VIP.
Хахаха и това, ако не е противоречие. Пишеш отначало Размера има значение, пък накрая пишеш Ако е добър и с 10 см да е ще ме устройва.Първоначално написано от Bubsii
![]()
![]()
Хайде сега за последни има или няма значение. Май няма а
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Всяко нещо е от значение![]()
има значение диаметърътвсе пак средната дължина на влагалището е 12 см тъй че вс останало е лакомия
и въпреки тва наий важно е пича да знае кви прави в леглото
![]()
Подкрепям с две ръце и два кракаПървоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
![]()
Аз също.Първоначално написано от pLqmi92
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Ако някой мацка си търси човек за една нощ - О да, има много голямо значение.
Ако момичето обича момчето няма да има никакво значение.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Всички момичета викат че нямало ама вътрешно се надяват да попаднат на по-големичък![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
аре стига с еднаквите теми
Има сигурно един милион такива теми! Използвай търсачката!И в края на краищата това ли е най-важното!!?!?!?![]()
Е кво като има такива теми кво ви пречат ?
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Еми, да, има. Но не е жизненоважно.
Просто се кефим повече на такива мъжлета.![]()
И къв е смисъла едно нещо да се повтаря хиляда пъти и да се пълни форумът с еднакви и безсмислени темиПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
Има значение.Искам,когато си опра кракара зад врата НЕГОВИЯ да ме докарва на леки сълзи и при по-силен тласък да го усещам леко,като болка.
Първоначално написано от Bubsii
![]()
![]()
... да определено знаеш какво пишеш...
И имам чувство, че половината теми са има ли значение размера на пениса и какви гърди сме харесвали ние момчетата![]()
толко ли не можете да се разровите в старите теми - точно такива има много...
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Има![]()
Колко хиляди страници се изписаха на тая тема и пак сте си прости да му eбааа неговата мамица .... И автора и тези с цифрите ... "пyтkaтa е дълбока 30 см и kyрa трябва да стига до гърлото през вагината за да се забремени русата овца... "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
има няма значенив важното е да цвили
Ако искате интелигентен партньор ще трябва да е с нормален размер.
Ако обаче е някой, който спокойно може да бъде конкуренция на Джак Изкормвача с половия си орган, не се надявайте на висока степен на интелигентност.
Притокът на кръв, който ще му бъде нужен за да "изправи" достойнството му ще е голям и ще намали притока на кръв в мозъка. Следователно реплики от типа "Ъм-ъ-ъ..." или "Ъхм-ъ..." и други производни са напълно нормални.
Извод: размерът има значение
Който не вярва да си направи IQ тест в спокойно и концентрирано състояние и после да го повтори, когато е възбуден.
![]()
Come out, come out wherever you are...
Горките негри, явно са много тъпи според твоята логикаПървоначално написано от JenataNaShefa
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Размера винаги е от значение![]()