.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Град
    Ruse

Момичета за вас размерът има ли значение ??

Знаете въпроса :P :P

Не мога да разбера защо момичетата все се оплакват, че са ни малки (или поне аз на такива попадам). Като и бутна мачетето, пак ли ще и е малко?

Колкото и да не ни се признава на някои от дамите - Да!!! размера има значение, както и цвета на очите и всички други външни белези.За мен наи-вайното е как ще се представи мъжът в леглото. Ако е добър и с 10 см да е ще ме устройва.
    www.netdate.bg - За всички ,които търсят нови приятели и развлечения или просто нещо ново.При регистрация получавате една седмица VIP.

Цитирай Първоначално написано от Bubsii
    Колкото и да не ни се признава на някои от дамите - Да!!! размера има значение, както и цвета на очите и всички други външни белези.За мен наи-вайното е как ще се представи мъжът в леглото. Ако е добър и с 10 см да е ще ме устройва.
    Хахаха и това, ако не е противоречие. Пишеш отначало Размера има значение, пък накрая пишеш Ако е добър и с 10 см да е ще ме устройва. Хайде сега за последни има или няма значение. Май няма а
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Всяко нещо е от значение

Град
    Maina Town
    има значение диаметърът все пак средната дължина на влагалището е 12 см тъй че вс останало е лакомия и въпреки тва наий важно е пича да знае кви прави в леглото

Има значение... но не размерът на пениса е от най- голямо значение

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    има значение диаметърът все пак средната дължина на влагалището е 12 см тъй че вс останало е лакомия и въпреки тва наий важно е пича да знае кви прави в леглото
    Подкрепям с две ръце и два крака

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Подкрепям с две ръце и два крака
    Аз също.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Ако някой мацка си търси човек за една нощ - О да, има много голямо значение.
    Ако момичето обича момчето няма да има никакво значение.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Всички момичета викат че нямало ама вътрешно се надяват да попаднат на по-големичък
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

аре стига с еднаквите теми

Фен
    Град
    Plovdiv
    Има сигурно един милион такива теми! Използвай търсачката!И в края на краищата това ли е най-важното!!?!?!?

Е кво като има такива теми кво ви пречат ?
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Еми, да, има. Но не е жизненоважно.
    Просто се кефим повече на такива мъжлета.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Е кво като има такива теми кво ви пречат ?
    И къв е смисъла едно нещо да се повтаря хиляда пъти и да се пълни форумът с еднакви и безсмислени теми

Супер фен Аватара на Shia
    Има значение.Искам,когато си опра кракара зад врата НЕГОВИЯ да ме докарва на леки сълзи и при по-силен тласък да го усещам леко,като болка.

Цитирай Първоначално написано от Bubsii
    ... да определено знаеш какво пишеш...

И имам чувство, че половината теми са има ли значение размера на пениса и какви гърди сме харесвали ние момчетата
    толко ли не можете да се разровите в старите теми - точно такива има много...

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Град
    Елхово
    Има

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Колко хиляди страници се изписаха на тая тема и пак сте си прости да му eбааа неговата мамица .... И автора и тези с цифрите ... "пyтkaтa е дълбока 30 см и kyрa трябва да стига до гърлото през вагината за да се забремени русата овца... "
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

има няма значенив важното е да цвили

Град
    Paradise
    Дебелината има значение. Останалото - не.

Град
    In the middle of nowhere
    Ако искате интелигентен партньор ще трябва да е с нормален размер.
    Ако обаче е някой, който спокойно може да бъде конкуренция на Джак Изкормвача с половия си орган, не се надявайте на висока степен на интелигентност.
    Притокът на кръв, който ще му бъде нужен за да "изправи" достойнството му ще е голям и ще намали притока на кръв в мозъка. Следователно реплики от типа "Ъм-ъ-ъ..." или "Ъхм-ъ..." и други производни са напълно нормални.

Извод: размерът има значение

Който не вярва да си направи IQ тест в спокойно и концентрирано състояние и после да го повтори, когато е възбуден.
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Ако искате интелигентен партньор ще трябва да е с нормален размер.
    Ако обаче е някой, който спокойно може да бъде конкуренция на Джак Изкормвача с половия си орган, не се надявайте на висока степен на интелигентност.
    Притокът на кръв, който ще му бъде нужен за да "изправи" достойнството му ще е голям и ще намали притока на кръв в мозъка. Следователно реплики от типа "Ъм-ъ-ъ..." или "Ъхм-ъ..." и други производни са напълно нормални.

Извод: размерът има значение

Който не вярва да си направи IQ тест в спокойно и концентрирано състояние и после да го повтори, когато е възбуден.
    Горките негри, явно са много тъпи според твоята логика
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Размера винаги е от значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си