- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за татуитовките?
Майка ми ми позволи,даже двете си направихме заедно![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Това лято ще си правя![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Първоначално написано от vampirekiss
To infinity and beyond.
лятото не се прави ...Първоначално написано от marin4itu
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
да така е лятото се не прави пък сички казахте лятото лятото ...шматкиПървоначално написано от POLLINA
Много съм зарибена вече по таттоо имам си и още искам многоооо цялата ако мога да се нарисувам ще го направя![]()
![]()
![]()
![]()
Бих си направила, но наще не дават![]()
аз миналото лято много исках да си направя на кръста ... но много хора ме наплашиха,че ужасно болии се отказах.сега вече ми мина мерака
![]()
... Just smile...
ти ако наистина си имала мерак , нямаше да те спре няква болка.след 5-тата минута вече изтръпваш и не боли
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На мен ми харесват татуировките, стига да не са по моето тяло! Не ми допада мисълта да се "жигосъм" за цял живот! Явно не са за мен в крайна сметка!![]()
могат и да не разберат?Първоначално написано от pay2cum
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
е каде ще си я направи и да не разберат кадето и да е ще се забележиПървоначално написано от pandaMASSACRE
Знам, че лятото не се правят, защото не трябва да се излагат на слънце, защото могат да избледнеят. Обаче лятото ще бачкам и ще имам пари и я ми кажете как да издържа да не се татуирам, като за татуировка пеперуда мечтая от 12-13 годишна?![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От сега знам на мойта кво ще пише , но живот и здраве има време , докато дойде тоя ден![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Много ми харесват. Бих си направила, даже мога да кажа, че ЩЕ си направя. Мисля да е на някое местенце където няма много много да я гледам, за да не ми писне. С няшите няма проблеми, защото тати има татуйровка и няма къде да мърдат.![]()
Явно си фен на моторите ( и ти като мене ).По този повод си направих татус на гърдите.Представлява израз от филма "Biker Boyz"...Burn rubber not your soul с ръкописен шрифт.А относно майка ми и баща ми - нищо че съм пълнолетен пак ми отказваха и нз си къв проблем ми правиха, но се изнесах от нас за 1 месец щото ме изнервиха и през този месец си я направих.Като ме помолиха да се върна вкъщи просто стояха и ме гледаха ей такаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Май имаше такава тема ... ама са яки бих си сложил ама да понаправя още малко гръб![]()
Ще си правя след няколко дена ..![]()
Keep Smiling (sun)
Не бих си направил..![]()
Завиждам ти..Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Аз харесвам татуйровките и много искам да си направа (назнам какво.. искам баркод на китката , две звезди на двете ръце..като черепте на Крис Браун, или гущер доло на глезена
)
НО ако само попитам, вкъщи ще настане трета световна..![]()
И да не ми дават пак ще си направя немогат да ме спрат,но засега не ми и трябва въпреки че имам мн приятели с татуси единфр си направи на 14 години![]()
Много харесвам татуировките и мисля да си направя мъничка зад ухото или от пъпа на ляво до кокала![]()
.........
много искам![]()
вече реших къде и какво
само остава да се съгласят нашите..тоест май ще минат още няколко годинки![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..