- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за татуитовките?
Много ми харесват даже ще си правя тоя месец![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Харесвам,но ако ще си правя няма да е доживотна,просто няма да понеса това нещо да е на тялото ми толкова много време.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Зависи.. ако е една татуйровка -- ок. Ама ако е цялото тяло.. -- отвръщава ме.. [/b]
ами аз харесвам татуировки, имам 2 вече
а относно някои дето казват, че ще им омръзне - според мен ако се подбере нещо наистина значимо, няма да омръзне никога
И аз така. Вече имам 2, измислила съм дизайна и на следващите 2Първоначално написано от fakesmiles
Съвсем скоро ще направя третата, а след 2-3 годинки - четвъртата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и аз съм така - вече мисля следващи.просто като почнеш и е някак пристрастяващоПървоначално написано от LadyDi
![]()
Трябва ли да имаш 18 за татуировка?![]()
Аз като отидох да си направя първата, татуиста ми каза да си помисля много хубаво, преди да легна, защото без една мога да мина, но с една - никогаПървоначално написано от fakesmiles
d1mozaza, не, не е нужно да имаш 18. Няма да ти искат лична карта.
Първоначално написано от LadyDi
хах да това, което ти е казал е много вярно![]()
а за годините - аз и двата пъти бях с мама, така че не съм сигурна, но предполагам зависи и от татуиста.моите първият път ме разубеждаваха даже за звездичката, защото съм била малка, да помисля и така... но аз си бях решила и я направиха![]()
Е, аз първата си я направих, когато бях на 22Бая време събирах смелост де.
При мен беше по-спонтанно, бях на 15 (аз още съм де) и отидох със сестра ми за нейната татуировка.Отдавна исках да си направя и използвах удобния момент
![]()
Бих си направил, но не бързам за никъде... Едва ли 15 е най-подходящата възраст за правене на татуиТовки!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
ами кефят ме и то много и бих си направила ... а и смятам че родителите ми ще ми разрешат... попринцип всичко ми разрешават ...
![]()
![]()
![]()
страшно им се кефя ноо наще са против...ама стана ли на 18 отиам и си правя и никой нищо не може да ми каже![]()
Кефят ме и пиарсингите и татусите пиарсинги имам, а тату ши правя след няколко дена ..![]()
Keep Smiling (sun)
Кефя се като видя на някой друг, обаче не бих си направила. Безсмислено ми е да ми забиват игли в кожата, да търпя болката, а после като ми писне да я гледам всеки ден, докато не ми я махнат с лазер (което сигурно пак боли).
И като остарееш и се сбръчкаш ще си разпъваш кожата за да си гледаш татуйровкатаИначе ми дават но трябва да е мн интересна и хубава за да си направя.
Бих си направила татуировка, но след време, все още нямам представа каква може да бъде. Ако го направя спонтанно, най-много идеята да ми се види много глупава след време и да не мога да се гледам с татуса, пък ако е нещо специално и важно за мен, ще бъде хубаво, но първо трябва да го измисля. Нашите предполагам няма да са очаровани от идеята, но вероятно ще го направя след година две, когато вече няма да имат реалното право да ми се карат и ще мога да взимам решения сама и съответно да си търпя последствията.![]()
И на мен ми харесват , но трябва да бъде на точното място и да бъде хубава . Иначе красотата и се губиИ аз съм се замисляла дали някой ден да си направя , но за ся все още се спирам .
![]()
Твърдо ПРОТИВ! На един колега на баща ми сина му почина от тату..Беше му заразена цялата кръв..
Много ме е страх ,не мисля да си жертвам живота само заради една картинка която все някога ще ми писне.. :х
ПРОТИВ
Татуировки пиърсинги и секви такиа за мен са отживелица
преди мнооо им се радвах вече не
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Много ги харесвам имам свастика на лявото рамо,чакам да мине и този месец и отивам за втората!
Нищо против,но не бих си сложила..![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
РадватХаресва ми.Бих си направила,но не мисля че знам какво искам още.Когато съм сигурна и убедена че е добра идея ще си направя. За родители не говоря
защото едва ли ще е преди да навърша 18-19
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!