- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво мислите за татуитовките?
Кефя се на татоси и определено бих си направил,но само,ако има някакво значение или е свързано с нещо лично.Например неозначаващите нищо трайбълите за мен са супер безмислени.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
За съм, даже обмислям да си правя![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
еми...Първоначално написано от TecHh
съгласна съм, че уроците по БЕЛ са мн тъпи, ама чак пък толкова
![]()
по темата.... и аз искам да си направя татусче ..... ама нашите не ми дават.... и без татуировки ще живея ... някак![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Нямам нищо против тях. Харесват ми .. и аз бих си направиластига да имам желание
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
На лявата ръка имам 2, на дясната ръка 1, на гърба и врата имам по 1 и 1 на десния прасец. Предстои да добавя втора на плешката и една на дясното рамо. Първата ми татуировка си я направих на лявата ръка на 17 и досега стои и ме радва.
![]()
Обожавам тоттооси.. имам 2 и искам да си направя още, но ще изчакавам, защото искам да е нещо по-голямоЕто единия таттоос :
http://www.impulse.bg/photos/by/8944...54302#20354302
другия, не се показва![]()
Обожавам ги! ..Искам да си направя на врата или на рамотоо..
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
На мен изобщо не ми харесват, не знам това е някаква глупост за мене. Но да си призная има хора, на които им стои страхотно..![]()
Вафла..
боклук
Ми не ми харесват големите,но нещо малко и символично ми допада.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не ме кефи ХД...
Много повече предпочитам пиърс..![]()
И аз също, на ръката и ще се сканирам в супермаркетите...Първоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде по темата... Мился, че е готино, но да е мъничка и смислена... а не някакви преплетени линиики по целия гръб! Все пак това е глупаво, защото човешкото тяло расте и се състарява... представяш ли си на 60 години какво шкембе ще имаш, а на него някакъв татос, който е безмислен, как си седи разложен и побелял, или пък на ръката ръкав, а ти си на 75 години и кожата ти е увиснала, и как ще Изглежда???
По добре малко и смислено!!! Което може би някой ден ще можеш да го махнеш лесно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Не харесвам истинските. Не съм толкова постоянен човек ! Да сложиш нещо за цял живот ?! Мхм, не. Но тези за по няколко месеца ги одобрявам. Дори бих си направила една на целият гръб, една на рамото, една на стъпалото и една на коремчето![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мен ме кефят.Смятам,че е много готино,е зависи и от татуса,ама по принцип-да
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Страхотни са..смятам да си направя след 2-3 годиниискам татуировка на целия десен крак от горе,до долу под формата на цвете
![]()
виждала съм такава и много ми харесва
![]()
Да но малкине целия да съм обрисуван, иначе и аз ще си правя като стана на 18 - мисля си за някви китайски знаци ^^
Everything it`s possible !
незнам къде бях чела че едно от нещата преди човек да умре е да си направи татос незнам колко е глупаво и колко не обаче ми допада като идея. И да много харесвам татоси и мисля че са красота![]()
сега ша си направя още 1![]()
![]()
![]()
hip-hop
Имам една... обожавам я... ^^
Пари да паднат...... пф... мазало ще бъде ^^
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
нещо велико.. искам да си направя само че след да кажем 2 години ..
Да, харесвам татусите.Даже смятам като стана на 18 да си на правя, защото все пак още се съобразявам с нашите. Винаги са ме привличали и от много време искам да имам нещо, не съм измислила какво, но ще е нещо , което да ми напомня някой хубав спомен.
![]()
Има ли някакъв шанс да ни удостоиш със снимкаПървоначално написано от MetalZone
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не ме радват повечето . Въпрос на вкус.
И въпреки това, с майка ми ще си правим през априлската ^Имислила съм си две .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666