.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 134 от общо 134

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Дам и аз ще си правя, няма кой да ме спре все пак съм на 20, но предпочитам смислените неща, татус с история или да изобразяванещо важно за теб.... Не ми е приятна идеята да съм просто Жигосан0 Дуп....е

Мега фен Аватара на iiordanova
    Харесвам татуси!
    Но е глупаво да си направиш еди - каква си татуировка , защото еди - коя си мадама имала.
    Татусите са толкова лично нещо .. нещо твое.
    Нещо от твоето тяло!

Обожавам ги и много се кефя на хора, които имат татус. За съжаление аз все още нямам, но обмислям да си направя.
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

искам да си направя ама не знам каква и къде .. искам да е нещо малко, защото голямото ще ми омръзне много бързо и ще си блъскам главата в стената защо съм я направила
    FUCK-тически не ме интересувате..

мен лично ме кефят ,но мисля че е по красиво ако човек си прави татуировки по умерено , не че не обичам "ръкавите" , но някакси ако тряя примерно да си тарсиш работа малко ще гледат накриво (поне според мен) иначе аз нямам нищо против татусите и кат стана на 18 ще си напрая , щот по-рано наще няя дадат

Не ми допадат. Нито за мъж нито за жена. Майка ми вече си направи 4-5, загубих им бройката... не ми харесватт. Тва е глупаво да търпиш болка, за да имаш някаква рисунка на кожата си - ако ти се рисува ето ти лист и молив, рисувай!

И аз мн0г0 харесвам татуировките. Майка ми не е много съгласна, но мисля в скоро време да си направя. И мисля да си направя паяк на връта

не ми допадат нещо

Каквато съм непостоянна... най-вероятно ще ми писне. С приятелки обмисляме да си направим временни лятото
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си