- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? /вол.2/
Brunch – обесени ядки с кисело мляко, малък шоколад, чаша прясно мляко и ябълка.
Закуска някакви бисквити ;д ии обяд пилешко с ориз.
За по-нататък ще пиша ;п
Закуска: Зайо байо и една суха паста
Обяд: Малко баничка
Вечеря: сиг още 1 суха паста![]()
Досега-няколко бисквитки Мираж,две 3 в 1 и ще видим след това....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
парченце питка и малко кашкавал засега ... за вечеря ще е кисело мляко май![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
обяд - две яйца и малко кашкавал
към 2 часа - едно кисело мляко...
тва ще е
Ааа, аз добавям и една кутия сладолед Delta Фамилия. С ванилия.![]()
![]()
- мляко за пиене "My day" с череша
Закуско-обяд: 3 картофени кюфтета с хляб, не мога да определя точно колко, понеже хляба ни е нарязан през дължината.
Около 17-18 или 18-19: таратор, пилешко руле(пилешко бяло месо, с плънка от кисели краставички, кашкавал и гъби, запържени за малко в масло), салата, няколко филийки хляб и сладолед.
И после казвам "Стига!".![]()
хаха, не се учудвай, има и хора, които ядат по малко от мен.Първоначално написано от InnchetO
то т'ва не е малко, а изключително нездравословно :ДПървоначално написано от Sintya
Хаха, знам.Първоначално написано от bubblebabe
активиа с череша
киви
сандвич с майонеза, сирене и домат
бисквити
малко шоколад
активия с мюсли![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Днеска съм слаба работа с яденето.
Ранна Закуска : 4 купички с мюсли.
Закуска : 2 ябълки + 1 банан.
Късна закуска: Шоколадов мус с ягоди.
Обяд : Някаква маринована риба херинга (( обезкостена )) купена като маринован деликатес, с някакви сосове, които имах и беше просто невероятна. Към нея салата от марулка с домати + салатка от раци и броколи.
Малко по-късно: Ядох от рибката отново.![]()
Следобедна закуска : Шоколадови бисквити с кисело мляко.
Късна следобедна закуска : Плодова салата от банан, ябълка, сметана, черешка и ягоди.
Принцески,сладолед,череши![]()
![]()
закуска-препечена филийка със сирене
обяд-таратор
междинно-ябълка,ядки
вечеря-салата
закуска 3 смаки макс със шоколадслед това 2 вафли хипер
обяд сьомга след това 1 францела с лютеничка и малинки
преди малко 2 сникерса от големитеи 1 милка от тия новите
за вечеря другото парче от сьомгатаи сладолед
преди да си легна някоя друга вафла![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
сериозно ли това яде днес?Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз за днес си редактирам
закуска-----
обяд-активия закуска,щрудел,домат
малко по-късно - 2 сухара с пастет
вечеря - торта
и около 5 шоколадови бонбона днес
Днес ми и позволено да ям,майка ми има рд![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
е като че ли е яла кой знае колко много това са все храни от които си оставаш гладен :С това жените сте много странни, като сте в онези дни ядете като разпрани обаче като видите че някой е написал повече от 2-3 хапвания го изкарвате егати и дебелото съществоПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
АЙДЕ СТИГА СИ СЕ БУТАЛ И ДОСАЖДАЛ, БЕ. НИКОЙ НЕ Е ИЗКАРВАЛ НИКОГО ДЕБЕЛО ПРАСЕ, ТОВА, ЧЕ ТИ ЯДЕШ ТОЛКОВА И ТИ СЕ ЛЕПИ, О, ДА, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ И ПРИ ДРУГИТЕ Е ТАКА! ИСКАМ ДА ТИ СЛОЖАТ БАН ПО ИП, КРЪВЕН ПЪТ, ЛИЧНА КАРТА И ВЪОБЩЕ ЖИВОТ! ЕБАТИ КОНСКАТА МУХА СИ, ОМРЪЗНА МИ ОТ ТЕБ!
Erosennin, днес просто съм яла малко по-здравословно.Иначе, кво... ти викаш на твоите храни, храни с които се наяждаш? Изяжда ми няква гадна джънк фууд, и казва, че това са храни, от които се наяждаш.Кво ми е на рибата и салатите? Франзела с лютеница ше ми яде.Ако ядеш пържоли по цял ден, тогава те признавам! Колкото до тях, сега ще вечерям пържоли и мисля, че рулирам!
Бианке мен не може да ме баннат по IP, ако ме баннат просто ще се connectна към интернета на комшиите и готово пък има и прокситарадвам се че се разбираме
Еми какво да ти кажа, аз отидох до магазина щеше да си взема агнешки шишчета ама имаше опашка от 10тина човека пред мен и не ми се чакаше иначе, като не съм навън не мога винаги да ям свинко а много го обичам, принципно когато съм си унас ям пържоли със соев сос и картофки, това за здравословното хранене са глупости, тялото си изхвърля холестерола по естествен пътПлодове и зеленчуци мога да ям с килограми и пак си оставам гладен, но от 1 пържолка 300грама г-д се наяждам :С Рибата напоследък много взе да ми се нрави, 1 сьомга ми идва между 900грама и 1 200 което аз го ям на 2 пъти
долу салататите и глупостите за здравословно хранене само месото
![]()
Спах до 14:15 някъде.
Първо ядох салата от домати и краставици.
После 2 парчета руло на 7дейс с шоколад.
После пак салата.
И после пак салата![]()
И преди малко 3-4 палачинки със сладко от дюли... май.
После сигурно пак салата ще ям![]()
Pure white