- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Напълно объркана и отчаяна?!
Първоначално написано от SoFarSoG00d
какво правиш тук, заминавай на лекар, изглежда, че качваш с часове, не искам да те обезспокоявам още повече, но това въобще не е нормално!
One 21 GunS
не искам да те плаша;но мисля;че проблемът ти е хормонален ...
консултирай се с лекар!
успех!![]()
п.п.мери се сутрин на гладно
не яж късно вечерта
спортувай
общо взето бъди активна
и не консумирай джънк фууд ..![]()
![]()
видях снимката ти!
давам ти 60![]()
тоя кантар или не е настроен или ... незам![]()
![]()
както казах-отиди на лекар .. ако си сигурна;че кантарът ти е вярно настроен![]()
![]()
шегата настрана-иди при ОПЛ и ако той прецени ще те прати на диетолог или по-скоро на ендокринолог
![]()
Аз,пък ям и отслабвам...![]()
да отваряме ли компота?Първоначално написано от slun4ice_90
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/884244e.jpg това съм аз ..
незнам, но никой не ми дава 85 кила..
Иначе, аз не мързелувам, играя редовно по ФКС - 4 пъти имаме седмично.
Танцувам, но явно тъпченето си надделява.. Ето сега се чувствам по- лека и спокойна от вчеращния плодов ден , днес ще намаля още малко храната и така..
Относно Пиер Дюкан и диетите му.. пробвах 2 дни и надебелях страшно много.. дали е от кръвната група?
А може би трябва да се примиря с гените си .. а така не ми се искааааа..[/quote]
Не е важно какво показва кантара,а как изглеждаш.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Консултирай се с ендокринолог и акушер-гинеколог. Такова стремглаво пълнеене не си струва висенето по форуми и четенето на мнения от сорта на
И да не си посмяла да се водиш по акъла на фенките на "Дюки". За твое добро е!Не става само с диети и гладуване, трябва и спорт.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хич,не е смешно...Това става,защото си имам проблеми,ядосвам се и т.н. Не ми харесва-определено!Първоначално написано от 130995
![]()
Май темата ти е ебавка обаче...така кат'те гледам не си повече от 55 кг в никъв случай... боже..... та аз съм по -дебела от тебе а тежа по малко..я стига глупости бе!Първоначално написано от thecopstopped
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Невзъможно е да си 85 кг![]()
![]()
![]()
Изглеждаш около 55 . КАНТАРЪТ ТИ НЕ РАБОТИ . Или темата е ебавка