- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лъжите ли своите родители
Веднъж като бях по-малка изчезнах 1 петък и се прибрах след няколко дни...питаха ме къде съм била с приятелка казах,ама бях с гаджето.
sometimes ...
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
Случвало се от време на време...
за местоположение на-вече :P
ама мисля да спра с тия глупости все пак...![]()
Цял 8-ми клас ги лъгах, че не пуша. После те разбраха скандали ала бала, след това решиха, че съм спряла и после пак разбраха, че пуша, а сега вече пуша с майка си. Ходя да спя при приятеля ми от време на време. В началото наще не знаеха, защото аз уча в друг град и на тях им е по-трудно да разберат какво правя. Ама вече им казвам всичко защото е по-лесно да свикнат с идеята, че правя нещо което те не удобряват и с идеята, че съм пораснала до една степен. Сега се радвам на тяхното доверие. Така че извода е: не ги лъжете, защото и те и вие ще сте по-спокойни като знаят истината.![]()
![]()
Лъжа си периодично,не изпускам нито един удобен момент,защото може да си изгубя тренинга..![]()
Ама лъжа за пълни глупости..от сорта на това къде се намирам докато се прибирам.Например като ми се обадят им казвам,че пътувам,а не съм тръгнала даже.След това се прибирам по-късно и си измислям история от осрта на това как автобуса е бил пълен или пък не е имало таксита...но това не е някаква бог знае каква лъжа,от която да има някакви последствия.
Смея да твърдя, че почти винаги знаят с кого и къде съм. После така или иначе ще разберат, че съм ги излъгала. Няма смисъл.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
От много време ми имат доверие,
така че рядко ги вълнува
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от IrresistibleGirl
+1Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Единственото нещо за което се случва понякога да излъжа...тва е даскалото и по точно - оценките...
Първоначално написано от sweetsunshine
За храна...Понеже съм злояда и когато ме попитат,дали съм яла казва,че да.Но за нищо друго.Имат ми доверие...да не говорим заради това доверие какви задачи за ми връчвали!![]()
xaxaxax
еми случва ми се ,просто понякога ми се налага ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мм, рядко![]()
nicolepcd
най-многото да им кажа;че съм яля;въпреки че не съм;![]()
![]()
иначе не![]()
Да и то ежедневно.Друго нещо си е да ги изментиш и то дори само за да знаеш,че е на твоето.Просто се кефя,когато става така както аз искам и обичам да им показвам,че не могат да ме контролират.Може тъпо да звучи,но предпочитам да си блъскам главата отколкото да става както те искат.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ха.. това не е точно лъжа. . .
понякога когато ми е криво;когато се чувствам отпаднала и ми е зле или като ме боли нещо не казвам на нашите;за да не ги притеснявам
![]()
![]()
![]()
Еми когато ми е наложително си послъгвам![]()
ми попринцип не и те за това ми имат голямо довериено ако по нататък ми са наложи за нещо, което няма да е толкоова лошо бих без проблем
![]()
ако е наложително.но е рядкост
Лъжа, когато ми скимне, ако е нещо незначително има казвам истината.