- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лъжите ли своите родители
Почти не. Най - много ако съм пила водка и бейлиис да им кажа само за бейлииса.Примерно де, не че ми се случва да злоупотребявам с алкохол.
![]()
Случва се..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не ги лъжа..
Ако станат нахални бих се скарала с тях.. но нито ще ги излъжа, нито ще им кажа истината![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Като се налаганяма как трябва да се спасява положението някак си
![]()
![]()
![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Не лъжа! По- скоро спестявам истината, за да не се тревожат излишно.
ми да всеки е лъгал![]()
![]()
![]()
![]()
Ееее....ти се ме караш тука да ти изреждам 100 часа лъжите които съм казвала ли?![]()
![]()
Малеее....че кой не ги лъже уе? За много неща съм ги слъглава...най-новото е,че им казах че отивам да играя навън , а бях при гаджето. Абе общо взето ей такива неща \
/
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Че кой не е лъгал???Това е в природата ни...Жалка картинка...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Лъжа ги ...... :P
Налага се
не ме бърка
понякога ми е гузно де![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не ги лъжИм...
мега рядко даже в живота си да съм ги излъгала най-мн 2 пъти и то за глупостиама като се налага премълчавам някои неща
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Понякога само крия истината, т.е не им казвам нищо, но не лъжа..![]()
Първоначално написано от moon_flower
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Еми да![]()
И аз съм на тоя принципПървоначално написано от vampirekiss
Oпит предимно се черпи по този начин,въпреки че може и да няма друг,а не на приказки и като излезнеш на улицата да не може да се оправиш.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
мразя да лъжа родителите си много рядко ги лъжа само 2-3 в месеца но иначе лъжа на воляне пример приятели не лъжи и родители ама некфи дето се ми непознати
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
----Оскар Уайлд-----