- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Алергия...
Някой друг освен мен да се изрива от слънцето? Цялата съм червена и то все на видни места.![]()
![]()
И преди ми се е случвало, но беше много отдавна(преди няколко години) и си мислех, че повече няма да се случва, но слънцето е спр силно. Пъпчиците са ситни и ме сърбят. Ако някой има подобен проблем да сподели някакво решение... или съвет.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
На мен ми се появяват такива пъпчици лятото като съм на морето и ги мажа с Алергозан и изчезват.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Най-добрата ми приятелка има алергия от слънцето...мн ми е странно![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Една съученичка е така по раменете най-вече се обрива ии отиде на лекар и предписаха някакви хапчета и мазила.Направи го и ти![]()
И на мен ми излизат такива пъпчици и скоро ше ходя на дерматолог, защото и от водата имам алергия... Само от въздуха дето нямам![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И брат ми е с алергия. Пий един алергозан и си мажи със слънцезащитен крем. А и гледай да не стоиш много на слънце
Ами като се къпя или като съм на плаж или басейн, абе общо взето като седя повече от 10-15 мин във вода, цялата ставам на червени петна, които ме сърбят и после минават за около 15 мин. От малка съм така, трябва да ми вземат кръв и после 2 месеца да пия хапчета и ще се оправя.Първоначално написано от under_black_sky
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами и аз имах същия проблем,само дето не са пъпчици,а съвсем малки бели петна.Все едно кожата ми се бели,ама не се бели.Зимата ходих на солариум и сега се махнаха.Също ползвах и бебешки съпун,защото от душ-геловете на Ейвън по-се лющеха.Спрях Ейвън и други такива марки и си карам само с бебешки съпун и съм мн доволна
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
лелее..и на мен нещо ми става по ръцете...горе раменете ми са целите на пъпчици...а аз понеже мразя такива работи почнах да ги пипам и ся на нищо не прилича.... : (((
дали е от слънцето...?
една съученичка също има и ми е чудно как издържа с тея дълги ръкави в тва времеПървоначално написано от pinki
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз имам слънчева алергия от години,посети дерматолог,аз лично използвам Fenistil Gel,ако е по- усложнена Peritol,гледай да не се показваш на слънце и използвай слънцезащитен гел/крем.
Първоначално написано от tonie__
Ами точно дългите ръкави я спарват и се появяват пъпчици.
Една съученичка лятото ходеше с боди,че по гърба имаше пъпки и не се сещаше да го махне.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Аз имам същия проблем(с разликата, че на мен ми е по цялото тяло... един път покажа ли се на слънце се появяват) с шибаната алергия и в момента съм с червени петна, които адски много сърбят и е ужаснооо![]()
![]()
... преди години някаква лекарка ми беше казала така да го наречем "изгореното" място да го нажа с ментолов спирт... реално има ефект, успокоява и става хладно от него... успех
![]()
на мен ми се появяват само на лактите и от вътрешната страна.. на лактите![]()
ползвам Елоком (крема,въпреки че и маста става) и помага.