- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметика "Билка"
+1 и тоника за лице е много хубавПървоначално написано от st1ka
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
мама има антицелулитния гел нз дали действа обаче тя си няма целулита аз ползвам крема за ръце и интимния гел
...
Първоначално написано от tonie__
И аз съм навита да си го взема, ама сега почнах на ДЕВА един и трябва да го свърша и тогава.![]()
Аз използвам шампоан против пърхот на Билка и съм много доволна!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Явно има доста фенове на БилкаТа по темата.. и аз ползвам худратиращия крем за лице, имам и този за ръце и нокти (и на двете пише Мавруд). Адски доволна съм, а за аромата да не говорим ... ммм
![]()
Аз стм ползвала шампоана, за който говореше и имаше ефект ... но после минах на друг ии така...![]()
![]()
До колкото съм запозната като цяло не са лоша марка...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Страхотни са![]()
Ползвала съм шампоана ,но не останах особено доволна от него .Другите им продукти не съм ползвала та не знам дали са хубави
Ползвала съм шампоана, хубав еИзобщо от козметиката на Bilka съм доволна
![]()
nicolepcd
Мама отдавна използва тоника за коса на Билка и е много доволна
... Живей с мечти, а не със спомени ...
тоника за коса![]()
![]()
![]()
банната ;(
Сега използвам шампоана им за суха и изтощена коса.. . ии долу горе мога да кажа , че съм доволна от него![]()
Заслужава ли си,защото и аз мисля да си го вземаПървоначално написано от qsmin
![]()
Заслужава си , не е много скъп а майка ми го ползва вече година и е супер доволна от него .. почти не и цъфти косатаПървоначално написано от billytalent
А аз искам да попитам някой ползвал ли е маската за коса на Билка за всеки тип ии доволен ли е , какъф е ефекта , че маската ,която ползвам свърши и се чудя дали да си купя тази на Билка и каква и е цената![]()
Мерси ще го пробвам да видя как ще ми се отрази...маската една приятелка я има и е доволна струва 3.50 и стимулира растежа доколкото знам
Мм.. и аз мерсизначи ще си я взема , мисля да пробвам и млякото за тяло , след като свърши това, което ползвам
![]()
Ммм.. взех си маската закоса , която е за суха и изтощена косаслед като я използвам ще кажа мнение :P
Кое е по-добре Хидратиращия тоник или Хидратиращия гел за лице и как се използват![]()
Аз си го слагам в корените и на връхчетата![]()
Само на мен ли не ми действа никак тая марка козметика ?
А на суха или на мокра косаПървоначално написано от billytalent
Май на суха, ама не съъъм мн сигурна.
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"