- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- въпрос за паролите в скайп
Здравейте хора, днес ми се случи да ми "разкрият" паролата в скайп и ситуацията беше конфузна.Исках да ви питам,ако веднъж вече са ми я разкривали,има ли вероятност,ако я сменям често,пак да ми я разкрият или направо трябва да си тегля нов скайп,с ново скайп име и тъй нататък?
И освен това-кажете ми възможни начини за разбиване на парола,поне да предположа как е станало,защото само аз си я знаех??
Мерси предварително![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами нз но леко ще се възползвам от темата тизабравих си паролата на скайп има ли друг начин освен по пощата да пращат парола защото и там не я знам
![]()
като си отвориш станицата на скайп,има най-отгоре надпис "файл" кликаш върху него и ти излизат няколко функции и там има една "смени паролата" ,избираш тая функция и си даваш старата парола и после 2 пъти новата и си готова.Знам само тоя начин![]()
Watching the stars
Go by...
няма начин да ти я така нареченото "хакване" ако ти погнат имейла и така могат или със някой шпионин троянец само това са начините, иначе скайпа си е нещо като програмен език идва т.е. трябва да го научиш за да можеш евентуално да го хакнеш... но кой ще те научи?![]()
ми не щото днес пускам скайпа и докато си оправя косата гледам някой пише на моите абонати от мое име някви глупости и се шашнах..аз си смених паролата де,но се чудя дали трабва да си тегля програмата скайп наново..
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от Genetix
има начин, с троянец, и не само... но е доста трудоемко!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
добре,мерси за съветитеаз все пак ще си изтегля наново скайпа (за по-сигурно)
![]()
Watching the stars
Go by...
Ама това, че ще си изтеглиш нов скайп нищо няма да промени?
Замисли се, каква е логиката?
Направи си паролата трудна-малки и големи букви,цифри и т.н.
Ако старата ти е била лесна, може просто да са я налучкали![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
4ek i az da se vazpolzvam ot temata... taka imam 6pionin troqne6 pi6i mi na dekstopa taka ne6to ot sorta spy ware i troqnski kon v kompa takiva virosi kolko 6te6 mai bqha 38 virusa i nqkoi adware... nqkoi zn li kak se premahvat ... no 6te mi e malko trudno 6toto pusna li antivirusnata iliza edin prozorec 4e se e zarazila tazi programa i nemoje da si premahna virosite taka e s vsi4ki programmi osven s internet exproler nZ kfo da praq vikam da si preinstaliram c to 6toto si4ki virusi sa mi tam v windows...Първоначално написано от Cybershot
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...