.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въпрос към седмокласниците :)

..........

И аз си мислих , че ще почне купона ама... Малко ми се объркаха представите... Ама зависи де

Град
    София
    оф бе какво се праите с тия изпити.Да не мислиш,че като минеш 7-ми клас до края е купон и нищо сруго.Ами съжалявам,че ще ти разбия мечтите обаче нататък става все по-трудно и го казвам не ,за да се заяда.Просто аз все си мислех,че минават тия изпити и няма да си мрътна задника повече,ама уви

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    оф бе какво се праите с тия изпити.Да не мислиш,че като минеш 7-ми клас до края е купон и нищо сруго.Ами съжалявам,че ще ти разбия мечтите обаче нататък става все по-трудно и го казвам не ,за да се заяда.Просто аз все си мислех,че минават тия изпити и няма да си мрътна задника повече,ама уви
    ем,да ама по-така разпуснато ще си го давам и освен тфа чакам лятната ваканция и после ще му мисля,че са ситуацията е напрегната и си мечтая за тая ваканция..тогава ще си наваксам за учебната година
    оо ваканцията се радвайте щото после идва кофтито.Всъщност зависи къде се набуташ

Ти не беше ли в ИЕГ?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    в света на приключенията ..
    като бях 7 клас исках изпитите да минат бързо
    но не и да връщам времето назад ..
    никога не съм искала тая глупост дори не искам да се върна и в детските си години
    ето защо-радвам се;доволна съм от живота си;няма защо да почвам отначало;и без това става все по-труден ...
    като бях 7 клас не се притеснявах;защото знаех;че притеснението води до по-малко мислене
    но много се старах и мечтата ми се сбъдна!

е!да пожелая успех на седмокласниците и тая година
    още малко ви остава до купона старайте се и ще успеете!

Ооо да върна времето назад...НЕ !!! В никакъв случай не искам да го преживея това наново остават само 8 дена и край- това са 192 часа...днеска си го изчислих да минат и да дойде ваканцията
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

^Кое е това училище?
    По темата: Не искам да връщам времето назад от гледна точка на изпитите.. Искам да минават бързо, че ми писна!
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Не искам да връщам времето назад, защото всичкото напрежение, на което бях подложена, ще се повтори. Не се притеснявам кой знае колко, защото знам, че шансът да изкарам добри оценки е голям, тъй като цяла година съм учила сериозно. Успех на всички.

Град
    София
    Искам да минат изпитите, да ме приемат в мойто даскало и после КУПОООООООООН!!!!! След тва в 8ми клас мисля, че ще е по-лесно, защото няма да имаме толкова мн учебни предметииии

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    не искам да връщам времето - ако можеше щях да искам изпитите веднага. каквото съм направила - направила. не мисля да се отпускам след 7 клас. животът е вечна борба.
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Оххх в никакъв случай не искам да връщам времето назад. Толкова старания и нерви... няма да стане . Искам да минават проклетите изпити ии да видим и ние седмокласниците малко почивка...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    искам да върна времето назад и то много .. защото цяла година съм мързелувал и сега .. Ако можех да върна времето в началото на годината щях да уча като луд

Мега фен Аватара на xoxi
    Не искам да връщам времето назад.. Даже искам да го превъртя малко напред, че да минат тези изпити.
    На пробните се справих добре и дори нямаше напрежение.. Мислех и че с тези ще е така, но уви.. Даже един-два (три) дни преди първия ми е напрегнато и става все по-напрегнато.
    Надявам се да си сдържам емоциите.. защото заради тях имам чувството, че ще допускам грешки
    Оф, да минават тия изпити... Нямам търпение за малко истинска почивка

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от clever
    като бях 7 клас не се притеснявах;защото знаех;че притеснението води до по-малко мислене
    но много се старах и мечтата ми се сбъдна!
    Ето това се надявам да стане при мен.Не се притеснявам, въпреки че вътрешно имам напрежение .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Чувствам се ужасно. Знам, че способностите ми по БЕЛ са големи, но въпреки това съм адски притеснена.

И аз като повечето не искам да връщам времето назад.Съжелявам,че отначало си мислех,че всичко ще мине лесно и не започнах да уча навреме,но послее.. влезнах в правия път.
    Сега с нетърпение очаквам да минат изпитите и да се свършва.
    Мисля си как ще се събудя един ден,ще отида да си видя резултатите,ще се зарадвам на изкарания приличен бал,който да стига за написаното от мен първо желание.. да се зарадвам.. и край.>.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си