.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

малкоооо водна темааа

какво мислите за секса под водата?!и правили ли сте такъв?!

Не съм,но определено искам да опитам.

е аз съм правила и ще ви кажа че не е кой знае какво готино си беше ама водата постоянно измива мазгата и после боли като за световно..

Голям фен Аватара на skuck
    Не съм пробвал, ама са ми казвали, че е опасно понеже можело да стане вакум...
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от `House`F
    е аз съм правила и ще ви кажа че не е кой знае какво готино си беше ама водата постоянно измива мазгата и после боли като за световно..
    определено е така

Град
    Stara Zagora
    Не съм но бих пробвал

Голям фен
    ДО морето, ДО басейна да.... но вътре... нз звучи ми някак нехигиенично

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Добре де, няма ли по-голям шанс да се скъса презерватива ако се прави под вода, защото нали се отмиват "сокчетата".. и.. ; )

^ И аз така мисля.

Под душ съм пробвала, но от тази вода влиза много трудно и за това не съм голям привърженик .
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ми не съм пробвал...и ся,тва е секс нали,не цирк.
    Пък и някакси не ми изглежда гот

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Не.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: малкоооо водна темааа

Цитирай Първоначално написано от mrrrr
    Акваланга много пречи

мен не ме кефи много идеята, но като те прасне хормона, бих го правил навсякъде. пък и моето гадже ме възбужда супер много...

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Добре де, няма ли по-голям шанс да се скъса презерватива ако се прави под вода, защото нали се отмиват "сокчетата".. и.. ; )
    не съм го правила с презерватив в морето или под душа, но по пътя на логиката вероятността от скъсване е огромна

Не съм но определено искам и мисля че е яко

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Секса във вода е нещо уникално ! Лошото, е че където и да свършиш има мнооооого по-голяма вероятност мацката да забременее... НО, внимавайте къде го правите, тъй като водата е доооста голям преносител на болести ! Чешмяната вода е ужасно мръсна, водата в морето е ужасяващо мръсна (все пак там се изливат всичките канализации). С мойта приятелка си намерихме едно минерално изворче и го посещават малко хора, а водата съдържа много железен сулфат и самата вода става като овлажнител (много се хлъзга даже повече и от лубрикант) секса е нещо уникално, реализацията на всякаквите секс пози е изключително по лесно, усещането е много по силно, презерватив няма смисъл да се ползва, тласъците са малко по забавени и много по силни, задължително трябва да се опита. Ако имате вана купувате си от някой магазин "прочистващи соли" пълните ваната с вряла вода, слагате солите оставяте ги 5-10 минути тамън и водата да изстине и секс до насита Успех !

Vichko0o

супер яко звучи

Цитирай Първоначално написано от `House`F
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    не съм го правила с презерватив в морето или под душа, но по пътя на логиката вероятността от скъсване е огромна
    ... От бременност също ...
    по темата - не съм пробвала ..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Абе не е лошо, мен ме кефи, но наистина постепенно се отмива мазничкото и става гадно в един момент
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

не мисла да е приятно

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Секса във вода е нещо уникално ! Лошото, е че където и да свършиш има мнооооого по-голяма вероятност мацката да забременее... НО, внимавайте къде го правите, тъй като водата е доооста голям преносител на болести ! Чешмяната вода е ужасно мръсна, водата в морето е ужасяващо мръсна (все пак там се изливат всичките канализации). С мойта приятелка си намерихме едно минерално изворче и го посещават малко хора, а водата съдържа много железен сулфат и самата вода става като овлажнител (много се хлъзга даже повече и от лубрикант) секса е нещо уникално, реализацията на всякаквите секс пози е изключително по лесно, усещането е много по силно, презерватив няма смисъл да се ползва, тласъците са малко по забавени и много по силни, задължително трябва да се опита. Ако имате вана купувате си от някой магазин "прочистващи соли" пълните ваната с вряла вода, слагате солите оставяте ги 5-10 минути тамън и водата да изстине и секс до насита Успех !

Като го описваш е толкова яко.Къде се намира това минерално изворче,ако не е таяйна?

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Намира се в София - с.Железница. Водата е с постоянна температура около 27-28 градуса, лятно време хем се разхлаждаш, хем е изключително полезна за организма. 2 или 3 пъти сме го правили там и е просто уникално. Наподобява морската вода - изтласквате по лесно нагоре (прави телата по леки) и някои пози стават УНИКАЛНИ. А пък и водата служи като "задържащ крем", хем чувството е невероятно хем и трудно се свършва. Едно тихичко такова предимно се чува шумоленето на водата и на реката до извора, шуоленето на дърветата. Те хората там са го нарпавили като басейн - с плочки, стълбички всичките му чаркове. В затворено помещение е, и има един голям прозорец отгоре точно и слънцето пронизва парата от водата и е направо невероятно. Не знам как да обесня по подробно къде се намира, тъй като го знам само как да стигна до там и знам как се казва селото нито улици знам нито нищо ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си