.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    в света на приключенията ..

1 тема;която трябва да прочетете преди да пишете теми за от.

преди да пишете теми за отслабване ви предлагам да погледнете тук
    Първо-преди да се подлагате на диети помислете;дали наистина се нуждаете от това . . . Това ви го казвам;защото много хора с изкривени представи за себе си са мои скъпи приятели . . Както знаете това е признак на много неприятни болести с гадни последствия ... знаете за какво става дума .
    Второ-да приемем;че наистина се нуждаете от по-хубаво тяло.Винаги когато не се почувствате добре в тялото си;демек искате да отслабнете обръщате най-голямо внимание на начина на хранене и искате да промените това колкото се може по-бързо.Повечето хора с такива проблеми гладуват;поемат по-малко и НАЙ-вече се лишават от нужни+ за човешкия организъм вещества.Така че-ако не искате да се сблъсквате със здравословни проблеми-хранете се с всичко-ограниченията могат да бъдат-газирано и джънк фууд.Яжте често и пълноценно.И НАЙІВАЖНОТО-спортувайте!Бъдете активни!Това ускоряба жизнено-важния процес-метаболизма.
    Трето-Ако сте с наднормено тегло и наистина пълни-отидете на диетолог!

Казвам ви всичко това;за да спрете да повтаряте теми от рода-как да отслабна.. ? или подобни ..
    Споменавам ви тези неща;тъй като ми е жал за жалките опити;които правят хората;за да отслабнат и после се чудят защо са болни ...
    Вие ще си кажете-толкова много време си ям по малко и нищо ми няма ... Нищо ви няма;но засега.Проблемите почват след време-като ви мине пуберететът например
    Толкова от мен ... Надявам се това горе да не е излищно...
    Ако ви пука за здравето си-послушайте ме

Ако мислите;че темата е смислена- поне според мен е такава и може да я направите важна... Оттук нататък да триете всяка тема от рода-искам да отсабна ...
    Ако мислите;че написаното е глупост-трийте направо ... важ избор . .

Поздравления!Чудесна тема!

Супер фен Аватара на Shia
    В добавка
    Бързото,рязкото спиране на приема на храна води ,както до болести и намаляване на тегло,така и до грозни белези.
    Предлагам пример:
    Едно момиче 1.73/55кг. вече.
    Има хубава фигура,слаба,с плоско коремче,но от корема до половината на бедрата е в големи,личащи се стрии,защото реши,че за д отслабне бързо спря всякаква храна освен мандарини и солети.

Много хубава тема.Браво.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Много хубава тема.Браво.
    +1 :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добавка- защо само на диетолог ги насочваш? Може проблемът да е ендокринен. Не е зле при наднормено тегло да се проведе консултация с ендокринолог и гинеколог /второто само за момичета /.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Много хубаво,че си го написала това,ама съм сигурна,че никой няма да я вземе под внимание и до края на седмицата ще има тема "Как да сваля 10кг за 5 дни"...

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Добавка- защо само на диетолог ги насочваш? Може проблемът да е ендокринен. Не е зле при наднормено тегло да се проведе консултация с ендокринолог и гинеколог /второто само за момичета /.
    полезна добавка
    мерси

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    това вече го знаем, хубаво е, че е обобщено в една тема

Re: 1 тема;която трябва да прочетете преди да пишете теми за

Цитирай Първоначално написано от clever
    гадни последствия
    ускоряба жизнено-важния процес
    пуберететът например
    излищно...
    искам да отсабна ...
    важ избор . .
    Фъни

Не се сърди за коментара, не е с лошо намерение
    Малките момиченца да си опичат акъла!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си