.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Имало сега някаква наредба,че лица под 18,дори и да са с придружител,няма да бъдат допускани.Някой да е бил на някои от миналите партита,за да каже как е било?(за Cacao Beach става въпрос)

Не съм била, но каквото и да е било за Armin няма да е така.
    Всички под 18 явно ще могат да го слушат само..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Миналата и по-миналата даже бях минала,но бях с придружители.Остават ми 3 месеца до 18 и се чудя дали е възможно да ме изпързалят точно на входа.

Искам само да предупредя, че хората до 17 години нямат шанс да бъдат допуснати ! Аз съм на 16 и изглеждам наистина много по - голям а също така бях с декларация и пълнолетен придружител на 19г и въпреки това към 21:15 на входа н Какаото ми искаха лична карта и олетях.. ест показах му я ,а човечеца с 2 думи ми обясни че няма никакъв шанс да бъда допуснат , защото такава била изричната наредба ... Която всъщност излезна едва 2 дни преди тиестото... Така че за да няма повече прецакани като мене просто си го знайте ! Ако си на 17 и изглеждаш голям шанса е фифти фифти ,а също и на късмет в зависимост от това , кой ти къса билетчето... И представа си нямате колко много време го чаках и какъв яд ме хвана ! Надявам се само след 2 години отново все още да може да издържа физически на тези партита, които прави и отново да дойде защото за мен няма равен като него ! Опитвал съм да слушам и Армин и другите но просто ... Само на Тиесто парчетата ми пълнят душата !

Цитирай Първоначално написано от Championa112
    Искам само да предупредя, че хората до 17 години нямат шанс да бъдат допуснати ! Аз съм на 16 и изглеждам наистина много по - голям а също така бях с декларация и пълнолетен придружител на 19г и въпреки това към 21:15 на входа н Какаото ми искаха лична карта и олетях.. ест показах му я ,а човечеца с 2 думи ми обясни че няма никакъв шанс да бъда допуснат , защото такава била изричната наредба ... Която всъщност излезна едва 2 дни преди тиестото... Така че за да няма повече прецакани като мене просто си го знайте ! Ако си на 17 и изглеждаш голям шанса е фифти фифти ,а също и на късмет в зависимост от това , кой ти къса билетчето... И представа си нямате колко много време го чаках и какъв яд ме хвана ! Надявам се само след 2 години отново все още да може да издържа физически на тези партита, които прави и отново да дойде защото за мен няма равен като него ! Опитвал съм да слушам и Армин и другите но просто ... Само на Тиесто парчетата ми пълнят душата !
    По-миналата година бях на Тиесто,миналата бях на Армин и минах без никакъв проблем,но знам ли какво ще е тази година.Жалко наистина,че не си успял да влезеш
    You will decide if I'm all you've been waiting for...

Здравейте, на 16 съм и най-вероятно ще ходя на Armin на концерта, но доста приятели и познати които бяха на Tiesto ме наплашиха,че няма да ме пуснат дори и с придружител.Иначе въпроса ми е дали ако отида с родител ще мина ?

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Е глупости, пускат си. Мои приятели си отидоха на концерта без проблем на по 16 и 17 години.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си