- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ни предстои през 2070г....
Страхотна презентация!!
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
вижте кво в крайна сметка човечеството върви към усъвършенстване и не ми се вярва това да се случи, просто е невъзможно, колкото и да не се съобразяваме сега, то след време ще ни дойде акъла и това няма да се случи, абослютно е невъзможно, не се вкарвайте в некви филми и фантастики, щото няма кой да позволи това да се случи!
Мхм, съвсссеем МЪНИЧКОПървоначално написано от sladkish_14
Ох,абе такова имаше за 2010...за 2056 за не знам си коя година.Каквото има да се случва,ще се случи.Стига драматизми...Никой не може да накара хората да спрат да използват найлонови торбички или да не замърсяват околната среда и т.н. Просто няма как да стане.Ако е вярно,в което се съмнявам,живей си сега,че ако си жива през 2070 няма да ти е кой-знае колко комфортно.
много е смислена презентацията и наистина ме накара да се замисля![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
абе това са живи глупости, може и да има липса на вода, но хората да нямат коси и да са уроди![]()
никак не е реално, по-скоро смешно отколкото да те накара да се замислиш
През 2070 ще съм на 80 ! и хич не ми пука кво ще стане тогава![]()
Освен тва няма как да изчезне всичката вода..![]()
тва е супер преувеличено и абсолютно невъзможно! как ще изчезне всичката вода, бе, хора?! айде, стига, моля ви се ;д а вие, дето ''сте се замислили'', какво ще направите по въпроса, а? май- май само искате да се отчетете, като много загрижени, ама след няколко часа вече ще сте забравили, че изобщо сте гледали презентацията.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Наистина някой неща са преувеличени,но толкова ми ства гадно като я гледам... Дори да не изчезне цялата вода ние сме длъжни да си я пазим и не само нея,а всичко останало също.Никой не се интересува от нищо.Всеки мисли само как да си угоди сега,а за напред на никой не му пука!![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Тук въпросът не е само за това дали ще има вода през 2070. Презентацията е затова да се научим това, което имаме, а не да искаме всичко, което нямаме. Защото си казваш, че е гаден денят, когато вали, но като видиш красотата на природата, виждаш каква красота има във всичко по Земята...Първоначално написано от sladur4etyYy
P.S. - Това е мое мнение и се надявам повече хора така да мислят.
СПОКС, ще умрем 2012.. няма се плашите!!!
yeah right, it's all bullshit
The Spark
Я ми кажете как за 60 години всичката вода така ще се изчерпи? А Тихи океан,Атлантическия и другите кво ще стане с тях? Колкото и да не се съобразяват хората с използването на водата, няма как за 60 години да се опотреби всичко!!!
Иначе ДА презентацията е направена мн добре, но не е реална![]()
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
И то пък само за 60 години да се употреби всичката вода! Много са смешни....
жива фантастика, планетата е на половината от сигурния си живот, ако няма 3 световна, ще съществува още 4.6 милиарда години в пълния си блясък, когато Слънцето се превърне в Червен гигант и настъпи Ледников период, а до тогава микроорганизмите ще са се погрижили за нас, няма повод за тревога![]()
Ох най-накрая реално мислещи хораПървоначално написано от Cherryy
![]()
Като видя някого да си хвърля боклуци, по-големи от фасове винаги се възмущавам, обаче следващия път, когато видя някоя пикла да си хвърли клечката от сладоледа или дори опаковката, някой педо-пешо с шарена косица да си смачка празните цигари и да ги заправи в храста, ще им се развикам. Не че ще ме чуят, обаче не мога да трая такива индивидиПървоначално написано от impassive7
![]()
Ледниците се топят, пък тия се притесняват, че водата ще свърши.
l0llip0p <3
А харпун, мойто момче?!?
естествено, че когато вали, си казваш, че денят е гаден. някой порой, като ти провали плановете за деня, едва ли ще си кажеш ''ее, добре, поне световният запас от вода се увеличи''. да, трябва да ценим природата и богатствата й, ама тука малко преувеличаватеПървоначално написано от Flander
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Браво на тези хората,потрудили са се за презентацийката,нооо..спор д мен с черната хроника са я прекалили..Вярно е,трябва да пазим това,което имаме,но чак пък такава драма...![]()
Нали трябваше да сме оптимисти ?![]()
Е, кофти е, но все пак всички ще умрем, някога,някак..Жалко за идните поколения(ако все пак при някакви обстоятелства прогнозите от презентацията се сбъднат), да трябва да преминат през това..
Но все пак мисля, че човечеството няма да се затрие от някакви природни явления, ами ние самите ще се избиемТолкова е важно да се направим на интересни и да покажем превъзходство ..
Цялата презентация все едно е правена, като сценарии за фантастичен филм на ужасите! Много трагична обстановка докарват хем с картините, хем с музикалното оформление.Малко ме съмнява все пак, че ще останем "на сухо" без никаква вода.
Има обаче и доста истина в посланието на ученицие, че все по напредналото общество замърсява, все повече околната среда - включително озоновия слой, питейната вода, дърветата биват все повече изсичани и т.н. Това се превръща в тенденция и както гледам никога няма да престане!
Да не забравяме и малко извесния факт, че само хората са способни сами да решават съдбата си и тази на човечеството, като в повечето случаи се стига до собственото ни самоунищожение!!! - Най-простия пример е воденето на войни!Мисълта ми е - че е възможно да предотвратим така неизбежната един ден глобална екологична катастрофа (деня на стращния съд) ако не вземем мерки от сега!!!
П.С. - Във връзка с темата: На скоро гледах Терминатор 4-ри Спасението и излиза, че ако не пресъхнат океаните, ще ни заробят машините или Земята ще остане без атмосфера и т.н. Разбира се не всеки отделен човек може да промени бъдещето на Земята, но всички заедно можем!!! Нека всеки вземе своето участие в опазването на нашата планета дори и с най-елементарното нещо - да си хвърля отпадаците на определените места за това, а не където Ви падне! Ако всеки е на принципа "к`во ме грее това - нали след толкова години няма да ме има" няма да стигнем до никъде - и тогава ще живеят хора, но Ние Днес решаваме тяхната съдба! НЕКА ВСЕКИ СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ТОВА!!!![]()
Чакат ви супер трудни матури...![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
П.П. Гледах "Заразно зло: изтребване" и когато започна вълната на A(H1N1) > OMG,WTF?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞