.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да си прибера така косата?

Как да си прибера така косата http://planeta.tv/wp-content/uploads/2009/06/mariia.jpg На някой от изпълнителите в Music Idol им правят косите по този начин. Как мога и аз, в домашни условия?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    за целта горния пласт на косатат ти трябва да е горе долу такава дължина като на снимката.Топирваш отгоре и накрая защипваш отзад като оставяш няколко кичура отпред..аз попринцип всеки ден така си ходя

но как я защипвам, с най- обикновените фиби ли?

Град
    ами отзаде с няква шнолка ,отстрани можеш да сложи някоя друга фиба за да не се разпадне

Имаш ли снимка на това захващане, което правиш?

Град
    е точно на захващането не..просто косата ти трябва да е топирана и като я издърпвам назад не я слагай зад ушите..и отзаде с квото и да е защипваш

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    е точно на захващането не..просто косата ти трябва да е топирана и като я издърпвам назад не я слагай зад ушите..и отзаде с квото и да е защипваш
    може ли снимка как ти се получава косата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

аз в момента съм със сащата прическа просто съм се постригала на етажи и като си вържа отзад косата или я защипя с нещо пада по същия начин, тъй като е късичка.. също съм си топирала косата.. Мен са ми много сладурчести тея прически :P
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Като ходя да тичам следобед и си я връзвам и оставям отгоре късия етаж, защото не се обичам много много с вързана коса.. Получава се почти същото като на снимката само дето е малко по прибрана.
    Stay up all night with the stars *

Да, и аз като си я вържа ми се получава така, http://storage3.album.bg/9d6/p118017...2_13695846.jpg като тази снимка, но тук съм къдрава... Но ми се иска да си я направя така, че да изглежда сякаш е къса.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galkata
    Да, и аз като си я вържа ми се получава така, http://storage3.album.bg/9d6/p118017...2_13695846.jpg като тази снимка, но тук съм къдрава... Но ми се иска да си я направя така, че да изглежда сякаш е къса.
    много си красива и прическата е много сладка

Баси яката прическа,ще опитам сега и аз да си я направя

Цитирай Първоначално написано от shell
    много си красива и прическата е много сладка
    мерси

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Една от моя клас вчера си я беше прибрала точно така...Сякаш беше бръкнала в контакта. Тоест,че беше същата прическа,само че я беше топирала малко повече от необходимото.Специално на мен не ми харесва как стои...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Една от моя клас вчера си я беше прибрала точно така...Сякаш беше бръкнала в контакта. Тоест,че беше същата прическа,само че я беше топирала малко повече от необходимото.Специално на мен не ми харесва как стои...
    само че аз не съм я топирала

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    само че аз не съм я топирала
    А,тогава със сигурност изглеждаш добре. Топирането освен,че уврежда косата...не ми харесва въобще.

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    това на снимката не е истинската коса на мария, а за такава прическа не се прибира косата ами така е постригана, след това филирана, после изправена и накрая топирана...така, че никакви щипки и ластици

Супер фен
    Град
    Своге
    Искаме снимки !
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    това на снимката не е истинската коса на мария, а за такава прическа не се прибира косата ами така е постригана, след това филирана, после изправена и накрая топирана...така, че никакви щипки и ластици
    Ти ли й прави прическата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си