- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първи път. Скъсан презерватив.
какъв кондом си използвал,че се е скъсал по този начин?![]()
~~~SWEET KRIS~~~
апф абе ти нормален ли си
айде по-спокойно щом е пила ескапел нищо й няма...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Така е. Прави сте. Просто както каза един аз вече си изглеждам като филмиран параноик. Използвах Кондом Спортекс сложих го правилно. Един час след фала и купих ескапел. Всичко съм направил и Точка. Писна ми да Параноясвам!
Абе по-добре така, отколкото да й затвори вратата под носа и да я зае*еПървоначално написано от LambOfGod
Мисля, че и някой по-горе беше казал нещо такова и евала на момчето, пък за фала не се притеснявай нищо й няма, не мисля че си й нанесъл някаква психическа травма, за нея това, че си взел нещата толкова насериозно е голяма подкрепа
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Dollystar напълно си прав/а Тя ми каза че ми прави евалата за това че съм загрижен. Тя даже не е притеснена което ме изумява.
Да,браво наистина за загрижеността,но не се филмирай толкова,вече всичко свършиМа трябвало да бъдеш малко по-вниматален,макар че не я е боляло..Нищо де другия път няма да е така предполагам,вече си осъзнал се пак(надявам се
)
Наистина имам последен въпрос. Ако овулацията и започва няколко дена след фала възможно ли е тя да забременее. Въобще колко време е действието на хапчето и ще престане ли да действа?
Спокойно няма да забременее, но все пак това си е високо дозиран хормонален препарат и дано да не повлияе много отрицателно на организма й.
Не,няма такава опасностПървоначално написано от valentinorossi46
![]()
ако беше в овулация по време на акта тогава има най-голяма опасност
![]()
Сега говорих с нея. Сметна си дните и се оказва че точно сега и е започвала овулацията Но се надявам че след като го е изпила час след фала нищо няма да имаПървоначално написано от pLqmi92
Има висок процент на ефективност хапчето , така че спри с притеснението .. Пък и го е пила 1 час след акта , което е добре .. Сега остава да чакате , щот и да се косиш и текова , това няма да помогне !
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..