- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ароматизатор за уста
Да имате представа дали се порадват още такива чудеса по аптеките? И на каква цена са горе-долу? Нямам проблем с дъха, просто искам да ухае на яко свежо.Не ми говорете за дъвки, постоянно дъвча, ама не е същото. :S
А защо не направо лук или чесън?!?Първоначално написано от DimovB
![]()
..Ами аз имам едн..но не мога да ти кажа точно какъв..беше 6-7 лева...
![]()
щот магданоза е против тяхПървоначално написано от LeDa
Да де знам..Първоначално написано от DimovB
..просто..дъвчи магданоз звучи..ти често ли дъвчеш магаданоз..
![]()
Казах ви, че нямам лош дъх, просто искам да е много свеж.Да мирише на парфюм! А ме е страх да пръсна в устата си.
![]()
Ами попитай в някоя аптека![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Абе ей, лошият дъх може да се дължи на немиене на зъби ВЕЧЕР, на възпалено гърло, независимо кой месец от годината е, щото и то мирише.
Купи си САНДРИН, по 15 капки в 250 мл. вода и жабуркай всяка сутрин!
Eдна приятелка има.Каза,че майка и и го е взела от аптека.Не е страшно,даже е много яко и освежаващо.
Преди като малка в детската градина госпожата ни пръскаше в устите такова нещо и имаше различни ягодка , кайсия беше много яко и освежаващо не знам защо го правеше сигурно , защото не сме си миели зъбките.. И аз много пъти съм се опитвала да намеря пак това нещо , но не мога
.. А колкото до това за лошия дъх момичето каза , че не е това проблема ! И аз понякога след като си измия зъбите искам да си пръсна някакво такова , да ми е сладко в устата ..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Оо недей с прафюм да пробваш!![]()
Един път я направих тая грешка..![]()
А иначе ако разбереш кажи, че и аз си търсех такова преди ;д
В мойто даскало продават..Първоначално написано от sladkish_14
..то е течен бонбон..
..1,20 е..
..ама то стои за 1 мин.. и затфа за един час го няма..
![]()
Aз имам с ментов вкус и кат пръснеш един път е толкова силен че чак ти пари първите секунди и после миришеш ако и е от фирмата Amway и струва 13 лев аи казват, че стига за 250 впръсквания.
Питай в някоя аптека.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Признавам си, наистина, не успях да ви излъжа! Като дъхна, от устата ми излиза огън като на змей!
Ето така. (00:46)
http://vbox7.com/play:16f80a4f
Извинявай?!?Първоначално написано от Sneki
..За кфо ще лъже хора,които дори не познава. .
![]()
Оф, не съм казала, че ми е хубав дъхът, НЯМАМ лош/добър дъх. Там е работата, че искам да имам хубав. Цепиш ли? А никога не съм срещала такъв феномен, чийто дъх да е свеж и добре ухаещ, без да е ползвал НИЩО. А както казах, не искам дъвки.
Недей.Първоначално написано от smileforyou12
Опитвала съм и сякаш се натрових, горчеше адски и после си мих зъбите към 3 пъти, даже ядох без да съм гладна, за да премахна гадния вкус.![]()
Споко, не ходя миризлива.Иначе за парфюма – нито съм опитвала, нито ще опитвам.
По-кротко.
не знам малоумни ли сте или на такива се правите
и аз искам такъв ароматизатор,не защото ми е лош дъха или подобно нещо,а просто щот' ми се струва супер якото да си пръскаш спрейче в устата.![]()